| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Dečki,kako bi ste reagirali da vam siluju curu? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Luka/Mr 0wner mislim na to kako čitate da mi masakriramo one koji nam cure siluji Žene ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #43 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-01-08 Godina: 30
Poruka: 156
![]() | Re: Dečki,kako bi ste reagirali da vam siluju curu? Citat:
nemoj biti pussy. da su žene blago ovog svijeta,onda im nebismo trebali mi muški. treba ženi ponekad i zube pokazati ako smatraš da je opravdano a ne samo cile-mile,gdje bi muški rod stigao kad bi svi smatrali da su žene blago ovog svijeta i da ih zato treba čuvati. ne razmišljaš o ženama koje izazivaju okolo likove,pojebu se sa njima i onda ih kasnije tuže da su silovane i takve fore, a vjeruj mi ima ih, zar su i takve blago ovog svijeta,pa i njih moramo čuvat?? | |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-11-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 439
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dečki,kako bi ste reagirali da vam siluju curu? Ma ja bi sve te silovatelje, pedofile, nekrofile stavia u jedan kavez i pod vodu 7-8 minuta, ne bi trošia na njih ni plin ni struju...
__________________ Gnoj moj tvoj nije-tata tvoj pedofil je |
| | |
![]() |
« na koji način pokazujete da ste se ohladili od svoje cure (ako jeste)
|
10 naj izuma za spas muške vrste »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:37.

slažem se