| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Dečki,kako bi ste reagirali da vam siluju curu? u Društvo forumu; silovo bi ja njegovu šalim se napravio bi isto kao kiki Citat: Pravi autor: Kristijan ne bih a ubio...ali ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-12-07 Lokacija: Černobil Godina: 24
Poruka: 2,852
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dečki,kako bi ste reagirali da vam siluju curu? silovo bi ja njegovu ![]() šalim se napravio bi isto kao kiki ![]() Citat:
| |
| | |
| | #74 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Dečki,kako bi ste reagirali da vam siluju curu? radio bi mu takve stvari da bi pozalio kaj se rodio (potrgao koljena, rebra i sl.) i onda bi nasao nekog narkomana da ga izj*be, pa da vidi kako je to nznm stvarno sta bi napravio...poludio bi
__________________ Domagoj Kapec 10.12.1989. - 10.9.2008. | Almir Muratovic - Mura 11.9.1987. - 9.9.2008. R.I.P. |
| | |
| | #76 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-03-08 Lokacija: slavonija Godina: 23
Poruka: 268
![]() | Re: Dečki,kako bi ste reagirali da vam siluju curu? pokusao bih joj pomoci koliko god bih bio u mogucnosti, a tog manijaka kad bi uhvatio polomio bih mu svaku koscicu a za kraj bi mu odsjekao k.... i zabio mu ga u paksu
__________________ nije sretan ko puno ima, sretan je onaj ko malo treba |
| | |
| | #77 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dečki,kako bi ste reagirali da vam siluju curu? al prvo ga napalis onda podvezes da krv ne ide nigdi pa mu ga gurnes u paksu jer inace je to blago...
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #80 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Dečki,kako bi ste reagirali da vam siluju curu? Ajd da se i ja malo upleten: 99 % odgovora je šta bi vi napravili TIPU koji je to učinija. Al mislin da je tema (barem mene zanima) i kako bi se odnosili prema curi nakon toga. S tim da ne računam šta je neko napisa da bi vam cura bila neka koja se pojebala pa onda tužila tipa da ju je silova. Ne, nego cura koja je vaša jedina, najdraža, da vam to kaže, kako biste reagirali, šta joj rekli, šta učinili...jer pročitala sam par odgovora da ta veza ne bi išla dalje ![]() ![]() ![]() I nemojte sad pisat: kakva je ovo tema...jer možda i onaj ko ju je počea nema stvarno 15 godina, nego više, a ovo je forum na kojem se raspravlja o svemu, i o zabavnom i o ozbiljnom. I baj d vej, koje mi muškarčine imamo, a? I maštovite, neke postove nisan mogla ni pročitat do kraja koliko su okrutni...
__________________ |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:01.