| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Dečki, kako bi ste reagirali da vas siluje cura? u Društvo forumu; Ma ne bih uopće reagirao..kamoli se žalio!!!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #92 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-06-08 Lokacija: Split,okolica bliza Godina: 19
Poruka: 292
![]() | Re: Dečki, kako bi ste reagirali da vas siluje cura? mislis na Getro Vrbani?? blagajnica (ili sta vec je),crna jedna,malo ricava-skidala me pogledon prije nekih 15-ak dana... mozda me planira silovat,javim vam ...mislin da je nemoguce da cura siluje nekog od nas,daj zamisli to. kad ste culi za takav slucaj? (mda bi bilo super) |
| | |
| | #94 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-07-08
Poruka: 25
![]() | Re: Dečki, kako bi ste reagirali da vas siluje cura? Malo mi je to čudno, cura da je silovala muškarca...? Osim ako se baš radi o ovakvom slučaju http://www.youtube.com/watch?v=DbStNaB9LE0 |
| | |
| | #95 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-07-08 Godina: 21
Poruka: 469
![]() | Re: Dečki, kako bi ste reagirali da vas siluje cura? Chujte, jako su rijetki takvi sluchajevi, ali mozhe se izmanipulirati. Mozhe se drogirati mushkarca i uz to josh staviti viagru pa ga krenuti silovati. bila je jedna pricha o tome, mushkarac je preprichao kako mu se to dogodilo i imao je traume zbog toga. |
| | |
| | #96 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-07-08
Poruka: 25
![]() | Re: Dečki, kako bi ste reagirali da vas siluje cura? Hm...možda je gay? Nemam pojma, sječam se da sam jednom s društvom bio u klubu, tada sam bio solo. Upoznao sam neku stariju žensku, prvo sam ja nju počastio cugom, a onda ona mene. I odjednom me počeo neki hladni znoj oblijevati, počelo mi se vrtiti i nekako sam uspio doći do frenda i zamolio ga da me odveze doma. To je bilo oko 2 u noći, otpeljao me do moje zgrade ali nisam bio u stanju izaći, nego sam do jutra prespavao u autu a poslije toga, doma i to cijeli jebeni dan. A u ponedjeljak sam morao na posao, nisam bio sposoban za ništa...Od tada fakat jebeno pazim što pijem i od koga uzimam. Ne kažem sad da me možda htjela silovati jer nije uopće tako ni izgledala (da joj je potrebno na silu to dobiti) al' ono, možda je psihopat. |
| | |
| | #97 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-07-08 Godina: 21
Poruka: 469
![]() | Re: Dečki, kako bi ste reagirali da vas siluje cura? Citat:
![]() uglavnom, ovo o chovjeku kjoi je dozhivio traume. to mu se dogodilo kada je bio mlad i josh tada uchenik, silovala ga je uchiteljica. otada je imao problema sa uspostavljanjem normalnih odnosa sa zhenama. svoj problem je rijeshio tako shto se ispovijedio svojoj zheni.mnogi mushkarci che rado prihvatiti silovanje jer je nam je svima vechinom sex na pametu i najcheshche na prvom mjestu. Ali ochito da i neke pogadja i da im sex nije na prvom mjestu....... sve je moguche u ovom svijetu. jedan dechko takodjer imao rak dojke (da, mi mushkarci imamo dojke, samo shto je to u obliku prsa) ![]() | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:47.

Nemam pojma, sječam se da sam jednom s društvom bio u klubu, tada sam bio solo. Upoznao sam neku stariju žensku, prvo sam ja nju počastio cugom, a onda ona mene. I odjednom me počeo neki hladni znoj oblijevati, počelo mi se vrtiti i nekako sam uspio doći do frenda i zamolio ga da me odveze doma. To je bilo oko 2 u noći, otpeljao me do moje zgrade ali nisam bio u stanju izaći, nego sam do jutra prespavao u autu a poslije toga, doma i to cijeli jebeni dan. A u ponedjeljak sam morao na posao, nisam bio sposoban za ništa...

otada je imao problema sa uspostavljanjem normalnih odnosa sa zhenama. svoj problem je rijeshio tako shto se ispovijedio svojoj zheni.