| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Dečki, kako bi ste reagirali da vas siluje cura? u Društvo forumu; nebi imal nis protiv da me siluje napeta, jedra, sisato-guzata, dobro licnata, napaljena 20 godisnjakinja s opceprihvacenim sklonostima....da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Dečki, kako bi ste reagirali da vas siluje cura? nebi imal nis protiv da me siluje napeta, jedra, sisato-guzata, dobro licnata, napaljena 20 godisnjakinja s opceprihvacenim sklonostima....da ima samostojece na sebi to bi bil sam plus.... ove starije koke su fakat ekstremi i pristal bi jedino da je tijelo napeto ko i kod ove gornje il barem manje napeto....da nije zapusteno....jebiga imam i ja kriterije pri silovanju od strane suprotnog spola....
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #22 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-09-07 Lokacija: HR jug
Poruka: 1,454
![]() ![]() ![]() | Re: Dečki, kako bi ste reagirali da vas siluje cura? ja bi ju tužio,tražio oštetu,dobio grdnu lovu,i pošo u kurve ![]()
__________________ ŠTO GA VIŠE LOME,TO GA VOLIM JAČE T1950![]() klinka se klinkom izbija |
| | |
| | #23 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Dečki, kako bi ste reagirali da vas siluje cura? Da je normalna nebi se bunio, e sad al da je neka sa straponom od 50 godina... spasavao bih se kako god mogu ![]()
__________________ #include<stdio.h> main () { int i ; for ( i=1; i<10000 ; i++ ) printf ("\n Hrvatska !! ); } |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-01-08
Poruka: 679
![]() ![]() | Re: Dečki, kako bi ste reagirali da vas siluje cura? kuzis kak da vas itko siluje,kad je protiv tvoje volje,onda vam se valjd i ne dize...jedino da vam neso gura u neku rupu drugo su vase mastarije,perveznjaci jedni ![]() ![]() |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dečki, kako bi ste reagirali da vas siluje cura? ![]() Citat:
![]() edit: ovaj post sav nekako treperi ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... | |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,673
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dečki, kako bi ste reagirali da vas siluje cura? Heheh. Ja bi imao štošta protiv. A brijem da me i ne bi mogla bas pojebati pošto kifla bi bas opravdala svoj naziv. Jedino ako ne bi bilo da ga zaveže za štapić od sladoleda i tjera me da urlam : "Duleee Savić" ![]() Ozbiljno, ja biram gdje ulazi moja čuna tako da bi imao što šta protiv. I i ne znam kak bi čuna reagirala ako bi me netko silom tjerao na seks
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:25.

T1950