| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Dečki, kako bi ste reagirali da vas siluje cura? u Društvo forumu; čitao sam negdje nekad na internetu da su negdje tako nekog silovale. strašno! a kak se čuna digne? ne ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #33 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-07 Lokacija: Zadar
Poruka: 459
![]() ![]() ![]() | Re: Dečki, kako bi ste reagirali da vas siluje cura? Molija bi je da ucini to jos jednom i da mi da broj telefona te bi joj reka da me moze silovati kada kod oce ![]()
__________________ zapivajmo nocas u konobi nek se stare uspomene bude tuđi covik nikad nece znati sto to veze Dalmatinske ljude |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-02-08 Lokacija: Vojvodina
Poruka: 245
![]() | Re: Dečki, kako bi ste reagirali da vas siluje cura? evo vidim da se opet žene uključuju na temu pa da čujemo i njihvou verziju: Curke jeste kad poželjele da silujete nekog frajera i jeste li koga drpali/šlatali u tramvaju ili nabijali svoje grudi il guzu na njega? ![]()
__________________ Kosovo Država! |
| | |
| | #36 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 30-10-07
Poruka: 1,116
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dečki, kako bi ste reagirali da vas siluje cura? Citat:
![]() bio je to moj partner.. ..i gle čuda-digao mu se(od šoka valjda) ![]() ali ovako nekoga sastrane nisam poželjela silovati | |
| | |
| | #37 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Dečki, kako bi ste reagirali da vas siluje cura? eehhh....ne broji se takvo silovanje kontrolice....to spada u silovanje bez prisile odnosno dobrovoljno dopustanje silovanja....kak god vec...dakle nista, nada, niente, nula, zero...ak muski moraju prisilit zensku na nezeljeni odnos onda i vi zenske morate nas isto tak tretirat (ovo je izreceno u duhovitom smislu tak da me ne bi vukli za rep posle da kak mogu to rec).... ![]()
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dečki, kako bi ste reagirali da vas siluje cura? Prijavio bi je policiji.
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:50.

Kosovo Država!