stavi onda više slika iz svih kuteva![]()
Raspravljate o temi DECKI SORRY..ALI MORALA SAM u Muški Kutak forumu, dio Društvo foruma; Ovako...prvo se izvinjavam svim deckima sto upadam na njihov forum,ali imam razlogga sto sam tu...Naime zanima me sta mislite o ...
stavi onda više slika iz svih kuteva![]()
"Praviš se finjaka, a više si jaja stukla od dupe nego od tavu..."
stavi jos malo slika, naprimjer u badicu i slicno da bi dobila konkretniji i ozbiljniji odgovor i savjet![]()
Za ljubav se doista isplati boriti, isplati se biti hrabar, isplati se riskirati. Problem je u tome što ako uopće ne riskirate, riskirate puno više
stav i ovdje koju sliku:Akcija
Giggs... Giggs will tear you apart... again
stavi jos slika, mora se vidit iz najmanje jos 2 kuta za tocniji savjet, sto vise pokazes precizniji savjet
Debela si![]()
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
a sad, slažem se sa irmom da je jedna slika malo za dobar savjet
ma ne zamaraj se takvim glupostima, budi onakva kakva osjećaš da bi trebala biti, kad si gladna jedi, kad nisi nemoj i dobro
ne ići u krajnosti ni u mršavosti ni u debljini iljepota je ionako u čovjeku a ne na njemu, bar tako kažu
![]()