| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Deuzbuđivanje u Društvo forumu; Gledam sve te teme i u skoro svima, što se tiće nekod sex-a, skoro svi govore što ih uzbuđuje. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 20-01-07 Lokacija: Presečno, lep gradić Godina: 24
Poruka: 536
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Deuzbuđivanje Gledam sve te teme i u skoro svima, što se tiće nekod sex-a, skoro svi govore što ih uzbuđuje. A što vas, nisam mogao naći bolju riječ, deuzbuđuje na curi-ženi?! Iliti, primjer, sve ide kako spada, svijeća lagano gori, ruke su na pravom mjestu, stvar pumpa, sve mislite da će se dogoditi ono za što se trudite cijelu večer, a ona... Hm... Nešto vidite ili osjetite, ili čujete nakog čega treba jako veeeelika sila ili čarolija da kelfas počne opet stajati. Jel' ima takvih slučajeva? ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,050
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Deuzbuđivanje - "joj... pa znaš... ...ja sam ti djevica." - ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Deuzbuđivanje
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,122
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | inertnost....bez angažmana...bez aktivnosti...ili ne zna ili je lijena ili misli da je komad, pa se izvali i od tebe očekuje da budeš jebač.....sex je sraz dvoje s obostranim punim angažmanom...s naglaskom na apsolutno SPONTANOM uzbuđenju sačinjenom od fizičkog, emotivnog u velu metafizičkog........osim u slučaju, ako je to samo fizičko zadovoljavanje potrebe
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 20-01-07 Lokacija: Presečno, lep gradić Godina: 24
Poruka: 536
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Deuzbuđivanje Ahaaa... To je ono, opasna je cijelu večer, a onda: "Ja raširim noge, a ti se trudi, ionako ti dajem ono što čekaš..." Pa tak reči... ![]() Zadnji Uredio vedo777 : 10-02-07 u 17:00. |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Deuzbuđivanje onak, kao lutka iz sex-shopa, hoće reći. to je fakat možda i najveća katastrofa od svega.. mislim da su jedino vonj i gadan zadah gori.
| | |
![]() |
| Tagovi: nema sexa, neuzbudjivanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:05.