| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi dok jebete što vam je najvažnije vi,ona ili oboje u Društvo forumu; čitam malo po forumu,i nisam naletila na ovakvu temu,pa sam odlučila otvoriti... živo me zanima šta ćete odgovoriti ... |
| Vidi Rezultate Anketa: dok jebete što vam je najvažnije vi,ona ili oboje | |||
| vi-samo gledate kak ćete se ispraznit-(izjebat i "odjebat") | | 1 | 2.78% |
| ona-trudite se da joj bude što bolje,da ju što više napalite,i da ispunite sve njezine maštarije | | 8 | 22.22% |
| oboje- jebete se da oboje dođete do vrhunca,da vam bude lijepo,i da uživate u trenutcima-sex s ljubavi tu spada | | 22 | 61.11% |
| oboje se jebete sam da se ispraznite-sirovo i bez ljubavi | | 5 | 13.89% |
| Glasači: 36. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma | dok jebete što vam je najvažnije vi,ona ili oboje čitam malo po forumu,i nisam naletila na ovakvu temu,pa sam odlučila otvoriti... živo me zanima šta ćete odgovoriti na ovu anketu..i tražim i obrazloženje ![]()
__________________ Na mom dlanu crte dvi,života i jubavi prva mi je preduga,to me nije ni briga A ona druga malena,puno mi je važnija |
| | |
| | #2 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dok jebete što vam je najvažnije vi,ona ili oboje Pa najvažnije je oboje, naravno. Jebač koji samo gura unutra-van, štrcne i otiđe je jako loš jebač. Zašto? Zato što je seks, po definiciji, čin u kojem sudjeluje dvoje osoba. Ako je na kraju zadovolj(e)na samo jedna, onda to i nije bio seks, nego drkanje ali umjesto rukom poslužio si se partnerom/partnericom.
__________________ LOŽA PUNA MAFIJE, STADION PRAZNINE, SRCE NIKAD SNAŽNIJE DOK NAŠ HAJDUK NESTAJE |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: dok jebete što vam je najvažnije vi,ona ili oboje hehe,sirovi jebač znači....svi koji glasaju neka i ovdije napišu tako da se zna i obrazlože
__________________ Na mom dlanu crte dvi,života i jubavi prva mi je preduga,to me nije ni briga A ona druga malena,puno mi je važnija |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,169
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dok jebete što vam je najvažnije vi,ona ili oboje da sam najvažniji samo ja onda ne bih ni jebao...za to postoji desanka ![]() važno je da oboje uživaju u sexu...ako sam sa curom u vezi naravno da ću se potrudit da saznam šta joj odgovara ali isto tako to mora doći i s njene strane...uvijek ću se potrudit da i meni i njoj bude dobro...
__________________ ...ljubav pomaže čovjeku da prevlada osjećaj usamljenosti i odvojenosti, a ipak mu dopušta da bude svoj. U ljubavi se zbiva paradoks: dva bića postaju jedno, a ipak ostaju dvoje... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: dok jebete što vam je najvažnije vi,ona ili oboje A jebote. Jedini sam ja glasao da mi je najbitnije da cura uživa. Jerbo čim ja njega umoćim ja uživam i nije problem svršiti. Bitno mi je da cura uživa i da ja vidim da ona uživa. A ja ću svršiti ovako ili onako. I meni dobro.
__________________ Nema smisla. |
| | |
| | #8 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dok jebete što vam je najvažnije vi,ona ili oboje Citat:
slažem se s tobom...i tim tvojim riječima ja mislim ono što sam napisao da je najvažnije da oboje uživamo... meni je dobro već čim sam s njom pa ću se potrudit da onda i njoj bude dobro
__________________ ...ljubav pomaže čovjeku da prevlada osjećaj usamljenosti i odvojenosti, a ipak mu dopušta da bude svoj. U ljubavi se zbiva paradoks: dva bića postaju jedno, a ipak ostaju dvoje... | |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: dok jebete što vam je najvažnije vi,ona ili oboje Citat:
Jao jao.... ![]()
__________________ Nema smisla. | |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dok jebete što vam je najvažnije vi,ona ili oboje ![]()
__________________ ...ljubav pomaže čovjeku da prevlada osjećaj usamljenosti i odvojenosti, a ipak mu dopušta da bude svoj. U ljubavi se zbiva paradoks: dva bića postaju jedno, a ipak ostaju dvoje... |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:29.