| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi dok jebete što vam je najvažnije vi,ona ili oboje u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: MalikTintilinić A jebote. Jedini sam ja glasao da mi je najbitnije da cura uživa. Jerbo čim ... |
| Vidi Rezultate Anketa: dok jebete što vam je najvažnije vi,ona ili oboje | |||
| vi-samo gledate kak ćete se ispraznit-(izjebat i "odjebat") | | 1 | 2.38% |
| ona-trudite se da joj bude što bolje,da ju što više napalite,i da ispunite sve njezine maštarije | | 8 | 19.05% |
| oboje- jebete se da oboje dođete do vrhunca,da vam bude lijepo,i da uživate u trenutcima-sex s ljubavi tu spada | | 28 | 66.67% |
| oboje se jebete sam da se ispraznite-sirovo i bez ljubavi | | 5 | 11.90% |
| Glasači: 42. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: dok jebete što vam je najvažnije vi,ona ili oboje Citat:
čin sexa s osobom koju voliš je već sam po sebi uživancija, ali kad ti svojim postupcima tijekom sexa nju dotjeraš do ekstaze, to je još veći užitak bar meni osobno zaključak je da u krevatu nema mijesta za fušarenje ![]() | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-12-07 Lokacija: Černobil Godina: 24
Poruka: 3,412
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dok jebete što vam je najvažnije vi,ona ili oboje oboje- jebete se da oboje dođete do vrhunca,da vam bude lijepo,i da uživate u trenutcima-sex s ljubavi tu spada i objašnjenje je gore |
| | |
| | #14 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dok jebete što vam je najvažnije vi,ona ili oboje Važno mi je da oboje uživamo... Volim vidjeti da ga mogu izludjeti, ali isto tako volim primjetiti da se trudi da je i meni dobro... Zapravo....ako se volite, samo se prepustite trenutku..bitno je da nemate koćnicu i garantirano je da će biti odlično...
__________________ Feel it turning your heart into stone Feel it piercing your courageous soul You're beyond redemption And no one's gonna catch you when you fall |
| | |
| | #15 (permalink) |
| charolastra | Re: dok jebete što vam je najvažnije vi,ona ili oboje Najvažnije mi je da mi ne puše po leđima jer se iduće jutro ne mogu ustati od bolova Oboje naravno
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #16 (permalink) | ||
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: dok jebete što vam je najvažnije vi,ona ili oboje Citat:
slažem se... Citat:
![]() e to je bitno da se neko potrudi...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | ||
| | |
| | #18 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,200
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dok jebete što vam je najvažnije vi,ona ili oboje Sve je već odgovoreno i ja bi samo nadodao... Kladio bi se da je Malik otvorio ovu temu dok nisam pogledao. ![]() Evo neukrotiva. Odgovor C prevladava. Tako da to imaš na umu. Jednom u budućnosti ![]() |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: dok jebete što vam je najvažnije vi,ona ili oboje Oboje naravno jer zna se gdje se ide kad vam je sex samo za ispraznit se (mada tamo ja mislim da nebi mogao otić, gadi mi se). Sex je "igra" u dvoje i naravno da se treba potrudit da njoj bude što bolje i da uživa u svemu tome, isto tako to važi i sa njene strane. To važi i za sex na jednu noć, znači bez velikih emocija i ostalog.
__________________ Rise up this mornin', Smiled with the risin' sun... "legend" opet moram obrazložit nick ---> link |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 3,771
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dok jebete što vam je najvažnije vi,ona ili oboje ja prvo gledam da suprotni spol svrši...... lako za mene............. ali naravno da gledam da oboje uživamo u tome......
__________________ Žene pamet u glavu, a dole šta uleti!!!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:25.

--->