Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi dok jebete što vam je najvažnije vi,ona ili oboje u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: MalikTintilinić A jebote. Jedini sam ja glasao da mi je najbitnije da cura uživa. Jerbo čim ...

Vidi Rezultate Anketa: dok jebete što vam je najvažnije vi,ona ili oboje
vi-samo gledate kak ćete se ispraznit-(izjebat i "odjebat") 1 2.38%
ona-trudite se da joj bude što bolje,da ju što više napalite,i da ispunite sve njezine maštarije 8 19.05%
oboje- jebete se da oboje dođete do vrhunca,da vam bude lijepo,i da uživate u trenutcima-sex s ljubavi tu spada 28 66.67%
oboje se jebete sam da se ispraznite-sirovo i bez ljubavi 5 11.90%
Glasači: 42. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 02-03-08, 16:41   #11 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 09-02-08
Godina: 26
Poruka: 908
mentol ima ono neštomentol ima ono neštomentol ima ono neštomentol ima ono neštomentol ima ono neštomentol ima ono nešto
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mentol
Re: dok jebete što vam je najvažnije vi,ona ili oboje

Citat:
Pravi autor: MalikTintilinić Pogledaj Poruke
A jebote. Jedini sam ja glasao da mi je najbitnije da cura uživa. Jerbo čim ja njega umoćim ja uživam i nije problem svršiti. Bitno mi je da cura uživa i da ja vidim da ona uživa.

A ja ću svršiti ovako ili onako. I meni dobro.
to si dobro reko, moj izbor je isto da ona uživa

čin sexa s osobom koju voliš je već sam po sebi uživancija, ali kad ti svojim postupcima tijekom sexa nju dotjeraš do ekstaze, to je još veći užitak bar meni osobno

zaključak je da u krevatu nema mijesta za fušarenje
mentol je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-03-08, 16:47   #12 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 30
Poruka: 3,605
kresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Pa glupo je da jedna srana izađe nezadovoljna iz tog svega....
he finally was dead.
kresola je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-03-08, 16:50   #13 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-12-07
Godina: 24
Poruka: 3,412
Clank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono nešto

oboje- jebete se da oboje dođete do vrhunca,da vam bude lijepo,i da uživate u trenutcima-sex s ljubavi tu spada
i objašnjenje je gore
Clank je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-03-08, 17:27   #14 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika little_devil

Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,009
little_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavan

Važno mi je da oboje uživamo...
Volim vidjeti da ga mogu izludjeti, ali isto tako volim primjetiti da se trudi da je i meni dobro...
Zapravo....ako se volite, samo se prepustite trenutku..bitno je da nemate koćnicu i garantirano je da će biti odlično...
And no one's gonna catch you when you fall
little_devil je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-03-08, 17:48   #15 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 19,181
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Najvažnije mi je da mi ne puše po leđima jer se iduće jutro ne mogu ustati od bolova

Oboje naravno

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-03-08, 23:13   #16 (permalink)
( ( ( Miss Neukrotiva ) ) )

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 6,258
neukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

Citat:
Pravi autor: mentol Pogledaj Poruke
čin sexa s osobom koju voliš je već sam po sebi uživancija, ali kad ti svojim postupcima tijekom sexa nju dotjeraš do ekstaze, to je još veći užitak bar meni osobno

Citat:
Pravi autor: kresola Pogledaj Poruke
Pa glupo je da jedna srana izađe nezadovoljna iz tog svega....
slažem se...

Citat:
Pravi autor: Clank Pogledaj Poruke
oboje- jebete se da oboje dođete do vrhunca,da vam bude lijepo,i da uživate u trenutcima-sex s ljubavi tu spada
i objašnjenje je gore

Citat:
Pravi autor: little_devil Pogledaj Poruke
volim primjetiti da se trudi da je i meni dobro...
e to je bitno da se neko potrudi...
Odgovori sa citatom
Star 03-03-08, 11:09   #17 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 25-01-08
Godina: 25
Poruka: 949
special0312 se izdvaja iz masespecial0312 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku special0312

ma niste svi tako divni i krasni di vam je ona sebična strana?
Odgovori sa citatom
Star 03-03-08, 13:02   #18 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,200
Dar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masi

Sve je već odgovoreno i ja bi samo nadodao...
Kladio bi se da je Malik otvorio ovu temu dok nisam pogledao.
Evo neukrotiva. Odgovor C prevladava. Tako da to imaš na umu. Jednom u budućnosti
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-03-08, 13:35   #19 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 06-07-07
Godina: 20
Poruka: 413
ldeanl se izdvaja iz maseldeanl se izdvaja iz maseldeanl se izdvaja iz maseldeanl se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ldeanl

Oboje naravno jer zna se gdje se ide kad vam je sex samo za ispraznit se (mada tamo ja mislim da nebi mogao otić, gadi mi se).
Sex je "igra" u dvoje i naravno da se treba potrudit da njoj bude što bolje i da uživa u svemu tome, isto tako to važi i sa njene strane. To važi i za sex na jednu noć, znači bez velikih emocija i ostalog.

"legend"
opet moram obrazložit nick ---> link
ldeanl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-03-08, 13:42   #20 (permalink)
irm
Akademik Foruma

Datum registracije: 16-01-08
Godina: 28
Poruka: 3,771
irm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobar

ja prvo gledam da suprotni spol svrši...... lako za mene............. ali naravno da gledam da oboje uživamo u tome......
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: totalno cool

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:25.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111