| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi dok jebete što vam je najvažnije vi,ona ili oboje u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: ldeanl Sex je "igra" u dvoje i naravno da se treba potrudit da njoj bude š... |
| Vidi Rezultate Anketa: dok jebete što vam je najvažnije vi,ona ili oboje | |||
| vi-samo gledate kak ćete se ispraznit-(izjebat i "odjebat") | | 1 | 2.08% |
| ona-trudite se da joj bude što bolje,da ju što više napalite,i da ispunite sve njezine maštarije | | 11 | 22.92% |
| oboje- jebete se da oboje dođete do vrhunca,da vam bude lijepo,i da uživate u trenutcima-sex s ljubavi tu spada | | 30 | 62.50% |
| oboje se jebete sam da se ispraznite-sirovo i bez ljubavi | | 6 | 12.50% |
| Glasači: 48. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: dok jebete što vam je najvažnije vi,ona ili oboje Nisam sebican, nasojim joj udovoljiti sto je vise moguce bez da mislim dal je meni dobro. Kad vidim da i ona stvarno uziva onda mi se vrati svo zadovoljstvo ![]() Recimo, ulažem truda da bih dobio rezultate. Mislim da je to ok
__________________ Be the change you want to see! Gandhi |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: dok jebete što vam je najvažnije vi,ona ili oboje oboje- jebete se da oboje dođete do vrhunca,da vam bude lijepo,i da uživate u trenutcima-sex s ljubavi tu spada
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #24 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: dok jebete što vam je najvažnije vi,ona ili oboje kod mene sreca kaj se nemoram brinut opce o tome...jos....jednog dana kad i ja porastem i budem veliki i ja bum gledal da oboje budemo zadovoljeni...meni je takvo sto u interesu...problem nastaje ako samo jedna strana zeli zadovoljiti a druga ne...onda se nadete u vrtlogu preispitivanja, nezadovoljstva....uglavnom ono vrijeme koje se moglo iskoristit za seks i zadovoljstvo oboje, uludo se potrosi...
__________________ yooo, breakin out of somethin you dont like it aint always easy okey?...if it got crazy, you think im crazy,well you know what...haaah....dammmmnnn rigghhhttt i ammm....woooooow |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| Somewhere I Belong | Re: dok jebete što vam je najvažnije vi,ona ili oboje Citat:
tako i treba...![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-12-07 Lokacija: Planet Zemlja Godina: 20
Poruka: 227
![]() ![]() | Re: dok jebete što vam je najvažnije vi,ona ili oboje Važno mi je zadovoljiti sve prisutne u krevetu za vrijeme spolnih radnji pa tako samoga i sebe. Ukoliko su svi sudionici zadovoljni, mojoj sreći i zadovoljstvu također nema kraja! ![]()
__________________ POVRATAK POVRATNIKA U POVRATNIČKU POVRATNOST |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,041
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dok jebete što vam je najvažnije vi,ona ili oboje Citat:
![]()
__________________ If I should die before I wake, Pray no one my soul to take. And if I wake before I die, Rescue me with your smile. | |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: dok jebete što vam je najvažnije vi,ona ili oboje meni nije jasno jel muški karaju sam da se isprazne... ili stvarno karaju s nekim emocijama?! ako karaju sam da se isprazne,onda mogu i drkat---al opet to im nije to... bolje im je jebat neg drkat...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 31
Poruka: 1,142
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dok jebete što vam je najvažnije vi,ona ili oboje Citat:
![]()
__________________ ZA private sliku dadyml dajem kolekciju slika životinjskog carstva ![]() Slicke su podjeljene Jao Dadyyy ![]() ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:52.