Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi dok jebete što vam je najvažnije vi,ona ili oboje u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: ldeanl Sex je "igra" u dvoje i naravno da se treba potrudit da njoj bude š...

Vidi Rezultate Anketa: dok jebete što vam je najvažnije vi,ona ili oboje
vi-samo gledate kak ćete se ispraznit-(izjebat i "odjebat") 1 2.08%
ona-trudite se da joj bude što bolje,da ju što više napalite,i da ispunite sve njezine maštarije 11 22.92%
oboje- jebete se da oboje dođete do vrhunca,da vam bude lijepo,i da uživate u trenutcima-sex s ljubavi tu spada 30 62.50%
oboje se jebete sam da se ispraznite-sirovo i bez ljubavi 6 12.50%
Glasači: 48. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 03-03-08, 13:52   #21 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,709
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar
Re: dok jebete što vam je najvažnije vi,ona ili oboje

Citat:
Pravi autor: ldeanl Pogledaj Poruke
Sex je "igra" u dvoje i naravno da se treba potrudit da njoj bude što bolje ...
Evo dobro rečeno. To je igra u dvoje, ali nije igra za djecu
...naravno da će neki sad reć da je to igra u kojoj broj igrača može biti i više od 2. Anakaknasunakanamun možda...
Dar1 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-03-08, 14:02   #22 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 14-02-08
Godina: 23
Poruka: 256
_Sylar_ se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku _Sylar_

Nisam sebican, nasojim joj udovoljiti sto je vise moguce bez da mislim dal je meni dobro. Kad vidim da i ona stvarno uziva onda mi se vrati svo zadovoljstvo

Recimo, ulažem truda da bih dobio rezultate. Mislim da je to ok
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-03-08, 19:56   #23 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,499
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

oboje- jebete se da oboje dođete do vrhunca,da vam bude lijepo,i da uživate u trenutcima-sex s ljubavi tu spada
So let the good times roll before we say goodbye.
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-03-08, 20:16   #24 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,539
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

kod mene sreca kaj se nemoram brinut opce o tome...jos....jednog dana kad i ja porastem i budem veliki i ja bum gledal da oboje budemo zadovoljeni...meni je takvo sto u interesu...problem nastaje ako samo jedna strana zeli zadovoljiti a druga ne...onda se nadete u vrtlogu preispitivanja, nezadovoljstva....uglavnom ono vrijeme koje se moglo iskoristit za seks i zadovoljstvo oboje, uludo se potrosi...
Odgovori sa citatom
Star 09-03-08, 13:07   #25 (permalink)
Somewhere I Belong

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,700
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

Citat:
Pravi autor: _Sylar_ Pogledaj Poruke
Nisam sebican, nasojim joj udovoljiti sto je vise moguce bez da mislim dal je meni dobro. Kad vidim da i ona stvarno uziva onda mi se vrati svo zadovoljstvo

Recimo, ulažem truda da bih dobio rezultate. Mislim da je to ok
tako i treba...
Odgovori sa citatom
Star 09-03-08, 13:46   #26 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika shaczrovichovsky

Datum registracije: 23-12-07
Godina: 20
Poruka: 227
shaczrovichovsky se izdvaja iz maseshaczrovichovsky se izdvaja iz mase

Važno mi je zadovoljiti sve prisutne u krevetu za vrijeme spolnih radnji pa tako samoga i sebe. Ukoliko su svi sudionici zadovoljni, mojoj sreći i zadovoljstvu također nema kraja!
Odgovori sa citatom
Star 09-03-08, 17:30   #27 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika little_devil

Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,041
little_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavan

Citat:
Pravi autor: shaczrovichovsky Pogledaj Poruke
Važno mi je zadovoljiti sve prisutne u krevetu za vrijeme spolnih radnji pa tako samoga i sebe. Ukoliko su svi sudionici zadovoljni, mojoj sreći i zadovoljstvu također nema kraja!
a što ako u međuvremenu psić skoči u krevet????
Rescue me with your smile.
little_devil je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-03-08, 23:15   #28 (permalink)
Somewhere I Belong

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,700
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

meni nije jasno jel muški karaju sam da se isprazne... ili stvarno karaju s nekim emocijama?! ako karaju sam da se isprazne,onda mogu i drkat---al opet to im nije to...
bolje im je jebat neg drkat...
Odgovori sa citatom
Star 10-03-08, 07:36   #29 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-10-05
Godina: 31
Poruka: 1,142
Morpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: MalikTintilinić Pogledaj Poruke
A jebote. Jedini sam ja glasao da mi je najbitnije da cura uživa. Jerbo čim ja njega umoćim ja uživam i nije problem svršiti. Bitno mi je da cura uživa i da ja vidim da ona uživa.

A ja ću svršiti ovako ili onako. I meni dobro.
potpisujem kolegu slazemo se 100%
Odgovori sa citatom
Star 10-03-08, 08:49   #30 (permalink)
Starter

Datum registracije: 27-02-08
Poruka: 49
Berzerker se izdvaja iz mase

potpisujem takodjer
Berzerker je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: totalno cool

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:52.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114