| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Drvis ili Lupino u Društvo forumu; drvis je budala a to sto se profesionalno bavi boxom ne znaci nista pogledaj malo kako prodje profesionalini boxac protiv ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Drvis ili Lupino drvis je budala a to sto se profesionalno bavi boxom ne znaci nista pogledaj malo kako prodje profesionalini boxac protiv lika koji 2 godine trenira jiu jitsu i sve ce ti biti jasno box je ok al nemaju tehniku za ostat na nogana a kad su na podu tu je prica gotova daj molim te nije bas da san ima jedan suster s tim seljacinama od boxaca (cast iznimkama) malo se ogradis zabijes u njega i sto posli... daj imaju strkljave noge jesu brzi al ono prije nego serete raspitajte i informirajte se malo, za lupinovu proslost ne znam i ne zanima me za drvisa znam da je seljacina i nesportski tip svaka cast na rezultatu al ono daj malo boljeg protivnika i poist ce ga npr. bozic je pravi boksac kojem drvis nebi priko 5 runde izdrza 100%, a vecina rasprave je debilna i onom boxacu od 69 kila predlazem da samo dodje super brz je i to ak protiv 95kg sto ce kad ga jedan put dohvati, tezine ne utjece toliko na jacinu udarca al na izdrzljivost i te kako utjece...
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #93 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-06-06
Poruka: 362
![]() ![]() | Re: Drvis ili Lupino Citat:
__________________ Eduardo , neka te cuva dragi Bog ! ! ! | |
| | |
| | #94 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Drvis ili Lupino Citat:
)... pa nek idu u borbu, to bi uzasno volio, pa da vidite o cem ti i kompanija pricate... ne kuzim kaj tebi smeta kaj je on dobivo protivnike sa distance... covjek ima predispozicije za to.. ajd razmisli da ti imas raspon ruku 2.10 m, i kak ces ti uc u borbu sa nekim malim, bahatim budalom... kak?? nikak... postedjet cu te mozganja... ![]() i nemoj takve nebuloze pricat, Lupino ga moze jedino zabljesnut foticem, pa ga rokne sakom... nemas ti frende moj nikakvog iskustva sa borbom niti sa sportom ( a ni pojma )
__________________ ......Vidjet ćeš me opet kada smisao nađemo, Vratit ću se nazad kao tvoj čuvar anđeo. Griješio sam, jesam, ne budi sad ljut, Al' nekad krivi korak odredi cijeli put..... | |
| | |
| | #97 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 27-02-07 Lokacija: Woodstock Godina: 28
Poruka: 559
![]() ![]() | Re: Drvis ili Lupino Citat:
![]()
__________________ I zlatni kavez je samo zatvor! | |
| | |
| | #100 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Drvis ili Lupino U j*banju u s*pak... EDIT: NISAM PROBAO!!!!
__________________ ......Vidjet ćeš me opet kada smisao nađemo, Vratit ću se nazad kao tvoj čuvar anđeo. Griješio sam, jesam, ne budi sad ljut, Al' nekad krivi korak odredi cijeli put..... |
| | |
![]() |
| Tagovi: drvis, fajt, farma, lupino, tucnjava |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:58.

If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something

)... pa nek idu u borbu, to bi uzasno volio, pa da vidite o cem ti i kompanija pricate... 
)
Pajo patak vs Purger
s tim da možeš birati očeš s rukom ili nogom !!!