Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Drvis ili Lupino u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Dar1 Nemoj to govorit. pišeš smješne stvari. Upiši se na boks i treniraj ga ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 11-04-08, 18:08   #101 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,404
pajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu auru
Re: Drvis ili Lupino

Citat:
Pravi autor: Dar1 Pogledaj Poruke
Nemoj to govorit. pišeš smješne stvari. Upiši se na boks i treniraj ga godinu-dvije.
Citat:
Pravi autor: ponosnipurger Pogledaj Poruke
Ma di sam ja to reko da je najjaci... reko sam da je u prednosti u odnosu na Lupina, i o u jaaaako velikoj prednost... znas... ti ocito nemas pojma kaj znaci nesto trenirat, pa covjek se zna branit, zna lupit, zna izbjec udarce... a kaj to Lupino zna? glumit borbu u karateu?? nikad nisam to prizno ko borilacki sport( to je za mene ko gimnastika)... pa nek idu u borbu, to bi uzasno volio, pa da vidite o cem ti i kompanija pricate...
ne kuzim kaj tebi smeta kaj je on dobivo protivnike sa distance... covjek ima predispozicije za to.. ajd razmisli da ti imas raspon ruku 2.10 m, i kak ces ti uc u borbu sa nekim malim, bahatim budalom... kak?? nikak... postedjet cu te mozganja...
i nemoj takve nebuloze pricat, Lupino ga moze jedino zabljesnut foticem, pa ga rokne sakom... nemas ti frende moj nikakvog iskustva sa borbom niti sa sportom ( a ni pojma)

dečki treniram karate 13 godina...to navodim samo zato da mi ne pričate da nemam nikakvog iskustva sa borbom i sa sportom...i btw dar1 nisam rekao da boksači imaju slab udarac već da je snaga drviševa udarca dvojbena...znam kako su opasni udarci boksača bez brige...

purgeru karate je borilački sport...to što ti mlaćenje na utakmicama smatraš borbom je tvoj problem

karate u prijevodu znači prazna ruka, odnosno to je sport kod kojeg se svaki kontakt u borbi kažnjava...unatoč tome zadao sam i primio dosta udaraca od kojih me jedan čak jednom i onesvijestio...jebi ga omakne se, odnosno nekad sam ja presporo reagirao nekad protivnik..

i provjereno znam da karataši imaju vrlo jak udarac...to što nema kontakata ne znači da mi samo mašemo rukicama po zraku...vježbamo udarce i rukama i nogama ne samo u prazno već i na fokuserima, vrećama i jedni na drugima...

to što kažeš da lupino ne zna primit udarce si u velikoj zabludi...ako si pravilno učio dok si trenirao možeš primit udarce ali ustvari u karateu je cilj da blokiraš udarce i da preduhitriš protivnika koji je krenuo u napad...

karate je dinamičniji i eksplozivniji sport od boksa...i nije karate samo borba to je način razmišljanja i života dok za boks to ne mogu reći...

možda bi lupino pobijedio, a možda drviš...ali uvijek postoji veća i jača budala koja bi ih obojicu složila bez obzira na njihovu povijest

Zadnji Uredio pajo-patakRi : 11-04-08 u 18:11.
pajo-patakRi je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-04-08, 18:39   #102 (permalink)
Black Tattoo

Datum registracije: 27-03-08
Godina: 21
Poruka: 6,050
Sahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sahataba

potpisujem, a zadnju recenicu podebljavam i poctravam!!!
Black tatoo za ovaj grad
Sahataba je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-04-08, 18:57   #103 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika ponosnipurger

Datum registracije: 31-07-07
Godina: 18
Poruka: 1,716
ponosnipurger se izdvaja iz maseponosnipurger se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: pajo-patak Pogledaj Poruke
dečki treniram karate 13 godina...to navodim samo zato da mi ne pričate da nemam nikakvog iskustva sa borbom i sa sportom...i btw dar1 nisam rekao da boksači imaju slab udarac već da je snaga drviševa udarca dvojbena...znam kako su opasni udarci boksača bez brige...

purgeru karate je borilački sport...to što ti mlaćenje na utakmicama smatraš borbom je tvoj problem

karate u prijevodu znači prazna ruka, odnosno to je sport kod kojeg se svaki kontakt u borbi kažnjava...unatoč tome zadao sam i primio dosta udaraca od kojih me jedan čak jednom i onesvijestio...jebi ga omakne se, odnosno nekad sam ja presporo reagirao nekad protivnik..

i provjereno znam da karataši imaju vrlo jak udarac...to što nema kontakata ne znači da mi samo mašemo rukicama po zraku...vježbamo udarce i rukama i nogama ne samo u prazno već i na fokuserima, vrećama i jedni na drugima...

to što kažeš da lupino ne zna primit udarce si u velikoj zabludi...ako si pravilno učio dok si trenirao možeš primit udarce ali ustvari u karateu je cilj da blokiraš udarce i da preduhitriš protivnika koji je krenuo u napad...

karate je dinamičniji i eksplozivniji sport od boksa...i nije karate samo borba to je način razmišljanja i života dok za boks to ne mogu reći...

možda bi lupino pobijedio, a možda drviš...ali uvijek postoji veća i jača budala koja bi ih obojicu složila bez obzira na njihovu povijest
ovako, nisam reko da lupino na zna primit udarac, nego sam reko da drvis tesko prima udarce...
a moze bit karate dinamicniji sport(al ne vjerujem), nemoze se 57 godisnjak borit protiv jednog boksaca koji je prije cca 5-6 mjeseci zavrsio profesionalno bavljenje sportom...
a za zadnju recenicu se slazem u potpunosti, i to niko ne porice...
al ja glasam za drvisa...
Odgovori sa citatom
Star 11-04-08, 19:26   #104 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 04-03-08
Godina: 26
Poruka: 1,013
DrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz mase

e ma oko čega vi o čemuMoj tata je jači od tvog tate
Odgovori sa citatom
Star 11-04-08, 19:31   #105 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 30-12-07
Godina: 27
Poruka: 1,115
bbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: DrSakiman Pogledaj Poruke
e ma oko čega vi o čemuMoj tata je jači od tvog tate
a moja mama je jaca od tvog tate

koja tema...

Bolje je zbog Parkinsa malo proliti,
nego zbog Alzheimera ne popiti
bbbtrnje je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-04-08, 00:41   #106 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 08-06-07
Poruka: 712
Replica se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Replica

A ja vas sve posložim zato čutke !

Pajo dobar post.Isto tako sam se bavio karateom 6 godina nažalost nisam mogao duže.
Uvelike mi je pomoglo kod napominjem samoobrane i načinu života.

Zadnja rečenica je super izrečena.Uvijek ima neka budala koja ih namlati ko mačke.

Ali zbilja raspravljat teme u stilu
" Moj tata ima veći pimpač " je besmisleno.
Odgovori sa citatom
Star 12-04-08, 01:12   #107 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 14-07-07
Godina: 24
Poruka: 1,834
mmrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mmrki

Koja blesava tema

Ono, ko je jači od ove dvojice...stvarno nema pametnije teme za raspravu.
Odgovori sa citatom
Star 12-04-08, 04:49   #108 (permalink)
Uvaženi forumas

Moja mama prebije tvoju mamu
Odgovori sa citatom
Star 12-04-08, 06:06   #109 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 06-09-07
Godina: 26
Poruka: 599
Davor1507 se izdvaja iz maseDavor1507 se izdvaja iz maseDavor1507 se izdvaja iz maseDavor1507 se izdvaja iz mase

Da je Drviš neki boksač onda bi Lupina nokautirao jednim i prvim udarcem i nebismo gledali ovu smijuriju na tv-u.
I Drviš je visok 195cm a u kategoriji je do 79kg, kladim se da prema indeksu tjelesne mase je pothranjen. Za usporedbu evo neki poznatiji teškaši koji su dvije boksačke kategorije iznad Drviša: Filipović 188cm, Tyson 181cm, Mavrović 191cm, Muhamed Ali 191cm, Fredor 183. Prema kojeficijentu arogancije Drviš se ponaša kao da je nokautirao sve ove borce, a nemože nokautirati djedicu od 57 godina.
Davor1507 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-04-08, 07:33   #110 (permalink)
Uvaženi forumas

Vi koji mislite da je čovjek od 57 godina djedica ste debili pardon na izrazu.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: drvis, fajt, farma, lupino, tucnjava

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:36.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108