| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Drvis ili Lupino u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Dar1 Nemoj to govorit. pišeš smješne stvari. Upiši se na boks i treniraj ga ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) | ||
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,404
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Drvis ili Lupino Citat:
Citat:
dečki treniram karate 13 godina...to navodim samo zato da mi ne pričate da nemam nikakvog iskustva sa borbom i sa sportom...i btw dar1 nisam rekao da boksači imaju slab udarac već da je snaga drviševa udarca dvojbena...znam kako su opasni udarci boksača bez brige... purgeru karate je borilački sport...to što ti mlaćenje na utakmicama smatraš borbom je tvoj problem ![]() karate u prijevodu znači prazna ruka, odnosno to je sport kod kojeg se svaki kontakt u borbi kažnjava...unatoč tome zadao sam i primio dosta udaraca od kojih me jedan čak jednom i onesvijestio...jebi ga omakne se, odnosno nekad sam ja presporo reagirao nekad protivnik.. i provjereno znam da karataši imaju vrlo jak udarac...to što nema kontakata ne znači da mi samo mašemo rukicama po zraku...vježbamo udarce i rukama i nogama ne samo u prazno već i na fokuserima, vrećama i jedni na drugima... to što kažeš da lupino ne zna primit udarce si u velikoj zabludi...ako si pravilno učio dok si trenirao možeš primit udarce ali ustvari u karateu je cilj da blokiraš udarce i da preduhitriš protivnika koji je krenuo u napad... karate je dinamičniji i eksplozivniji sport od boksa...i nije karate samo borba to je način razmišljanja i života dok za boks to ne mogu reći... možda bi lupino pobijedio, a možda drviš...ali uvijek postoji veća i jača budala koja bi ih obojicu složila bez obzira na njihovu povijest
__________________ ...there is no innocence - only degrees of guilt.... Zadnji Uredio pajo-patakRi : 11-04-08 u 18:11. | ||
| | |
| | #103 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-07-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 1,716
![]() ![]() | Re: Drvis ili Lupino Citat:
a moze bit karate dinamicniji sport(al ne vjerujem), nemoze se 57 godisnjak borit protiv jednog boksaca koji je prije cca 5-6 mjeseci zavrsio profesionalno bavljenje sportom... a za zadnju recenicu se slazem u potpunosti, i to niko ne porice... al ja glasam za drvisa...
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno, da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana... HRVATSKA! | |
| | |
| | #106 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Drvis ili Lupino A ja vas sve posložim zato čutke ! ![]() Pajo dobar post.Isto tako sam se bavio karateom 6 godina nažalost nisam mogao duže. Uvelike mi je pomoglo kod napominjem samoobrane i načinu života. Zadnja rečenica je super izrečena.Uvijek ima neka budala koja ih namlati ko mačke. Ali zbilja raspravljat teme u stilu " Moj tata ima veći pimpač " je besmisleno. ![]()
__________________ "Misfortune shows those who are not really friends." Aristotel (384 BC - 322 BC), Eudemian Ethics |
| | |
| | #109 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-09-07 Godina: 26
Poruka: 599
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Drvis ili Lupino Da je Drviš neki boksač onda bi Lupina nokautirao jednim i prvim udarcem i nebismo gledali ovu smijuriju na tv-u. I Drviš je visok 195cm a u kategoriji je do 79kg, kladim se da prema indeksu tjelesne mase je pothranjen. Za usporedbu evo neki poznatiji teškaši koji su dvije boksačke kategorije iznad Drviša: Filipović 188cm, Tyson 181cm, Mavrović 191cm, Muhamed Ali 191cm, Fredor 183. Prema kojeficijentu arogancije Drviš se ponaša kao da je nokautirao sve ove borce, a nemože nokautirati djedicu od 57 godina. |
| | |
![]() |
| Tagovi: drvis, fajt, farma, lupino, tucnjava |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:36.

)... pa nek idu u borbu, to bi uzasno volio, pa da vidite o cem ti i kompanija pricate... 
)

Moj tata je jači od tvog tate
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something