| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Drvis ili Lupino u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: SuperHabarDabar Daj si pogledaj osvrte ljudi koji su u boks biznisu....i svi tvrde isto.Stipe nije ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #111 (permalink) | ||
| Uvaženi forumas | Re: Drvis ili Lupino Citat:
Citat:
Da tebe neko ide udarit nekom cijevi ti bi na njega isao sakama? Stipe ima pravo izbjegavat udarce i onda izmorit neprijatelja i onda malo po malo skupljat bodove..Zadnji Uredio Sasuke : 12-04-08 u 07:51. | ||
| | |
| | #114 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-06-06
Poruka: 362
![]() ![]() | Re: Drvis ili Lupino Pa naravno da nije. Ali je krajnje nemoralno izbjegavt borbu u boksu, sto se cak i kaznjava....a stipe je bio kaznjen puno puno puta u karijeri zbog toga. A to on cini jako jako jako dobro ( izbjegava borbu )
__________________ Eduardo , neka te cuva dragi Bog ! ! ! |
| | |
| | #115 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Drvis ili Lupino pa ja vidim da tebi smeta kaj Drvis izbjegava borbu... gle... jbg to je isto stil borbe ... a ak je neko gledo jucer Farmu ko je jace lupio?
__________________ ...A noćas ako sluša nek čuje bol U pjesmi koju pjevam njoj, samo njoj Zauvijek neka nosi na srcu znak Život je jedan ona bacila... |
| | |
| | #117 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-06-06
Poruka: 362
![]() ![]() | Re: Drvis ili Lupino Citat:
Vjerovatno si tip koji gleda nogomet da bi se divio bojama stucni a ne da vidi gol. Ali..i to je nogomet zar ne ? E , pa nije. kao sto ni ovo nije boks. A kaj je najgore..i sam drvis o tome ( svom boksu ,pogotovo zadnjoj borbi) govori na sav glas.
__________________ Eduardo , neka te cuva dragi Bog ! ! ! | |
| | |
| | #118 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Drvis ili Lupino drvis je panj lupino bi ga natuko ![]()
__________________ DailvBoner amateur videos,teens college.-dailyboner.tk |
| | |
| | #119 (permalink) |
| Purger | Re: Drvis ili Lupino S čim se ljudi zamaraju ![]() Boli me kifla i za Lupina i za Drviša....
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: drvis, fajt, farma, lupino, tucnjava |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:07.

Da tebe neko ide udarit nekom cijevi ti bi na njega isao sakama? Stipe ima pravo izbjegavat udarce i onda izmorit neprijatelja i onda malo po malo skupljat bodove..

Moj tata ima 52 godina i djed je, tak da po godinama Lupino može biti djedica.
... a ak je neko gledo jucer Farmu ko je jace lupio?
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something