| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Drvis ili Lupino u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: laaCoo ma drviš je seljober...kontam si da ovaj lupino ima pun kur.. snage od marisanja onih ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #131 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Trnje,Zg Godina: 27
Poruka: 1,034
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Drvis ili Lupino Citat:
![]()
__________________ Bolje je zbog Parkinsa malo proliti, nego zbog Alzheimera ne popiti | |
| | |
| | #132 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Drvis ili Lupino lupino je lagani provokator, ali samo onda kad mu neko ide na živce i kad mu se neko ne sviđa.... ....ne razumijem, kako je Stipe, kao jedan profesionalni sportaš, mogao pasti na te lagane provokacije... ![]()
__________________ ma ovaj forum je rofl... |
| | |
| | #133 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Drvis ili Lupino ma mislim da je drvisu bilo dosta i farme i svega i da je jednostavno puko'
__________________ Bolje je zbog Parkinsa malo proliti, nego zbog Alzheimera ne popiti |
| | |
| | #134 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Drvis ili Lupino Hey ljudi.Evo mene nazad. ![]() ![]() Na temu,mene iskreno ne zanima ko je tu koga itd. Znam da je Lupino puko jel tamo nitko ništa ne radi...takav je i moj stari.Za Drviša ne znam kak pada na neke provokacije.Mora da je pametniji od toga. Ali znam jednu stvar iz iskustva.Svi žele glumit " alfa-mužjaka " kako bi kosnije dobili muf.Možda.... Takav sam i ja bio.....i opametio se...ne nisam dobio batina nego sam shvatio da radi cura ne ne i ne glumit budalu i alfa kiflu. ![]()
__________________ “Just as a candle cannot burn without fire, men cannot live without a spiritual life.” |
| | |
| | #135 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 27
Poruka: 863
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something | |
| | |
| | #136 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-09-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 211
![]() | Re: Drvis ili Lupino Citat:
Pa kad je Drvis obicna seljacina bez mozga...Frajer ima 35 godina a ponasa se i razmislja koda ima 20 godina....
__________________ Bok buraz bok kada prdnem cujes rok | |
| | |
| | #137 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 27
![]() ,žao mi je što blati ime moga grada..
__________________ If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something | |
| | |
| | #138 (permalink) | |
![]()
__________________ Bolje je zbog Parkinsa malo proliti, nego zbog Alzheimera ne popiti | |
| | |
| | #139 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Drvis ili Lupino Ma daj brate istina je , kad je osvojio naslov ja i prijatelj smo na vrata dućana u centru izvjesili njegov poster koji je izašao u sportskima...i stvarno je bio ponos i bilo mi ga je drago gledat i navijati.. ,ali nakon one blamaže kad je branio titulu![]() ,tu mi je već bio sumljiv njegov karakter i sportski način razmišljanja , a sada nakon još jedne katastrofe nemam stvarno što drugo da kažem ok ispričao se na novoj tv ali ja sam stvarn navijao za njega i mene je razočarao...isprika je uvažena ,ali zaboravljeno nije![]()
__________________ If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something |
| | |
![]() |
| Tagovi: drvis, fajt, farma, lupino, tucnjava |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:51.

If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something

, kad je osvojio naslov ja i prijatelj smo na vrata dućana u centru izvjesili njegov poster koji je izašao u sportskima...i stvarno je bio ponos i bilo mi ga je drago gledat i navijati..
,ali nakon one blamaže kad je branio titulu
ok ispričao se na novoj tv ali ja sam stvarn navijao za njega i mene je razočarao...isprika je uvažena
,ali zaboravljeno nije