Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Drvis ili Lupino u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: laaCoo ma drviš je seljober...kontam si da ovaj lupino ima pun kur.. snage od marisanja onih ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 13-04-08, 09:12   #131 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 30-12-07
Godina: 27
Poruka: 1,034
bbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz mase
Re: Drvis ili Lupino

Citat:
Pravi autor: laaCoo Pogledaj Poruke
ma drviš je seljober...kontam si da ovaj lupino ima pun kur.. snage od marisanja onih manekenki
dobro ali Lupino je izazvao kolko ja znam

Bolje je zbog Parkinsa malo proliti,
nego zbog Alzheimera ne popiti
bbbtrnje je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-04-08, 09:41   #132 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 22-09-07
Godina: 20
Poruka: 408
karlitoocar se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku karlitoocar Pošalji poruku preko MSN-a korisniku karlitoocar Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku karlitoocar Pošalji poruku preko Skype-a korisniku karlitoocar

Citat:
Pravi autor: bbbtrnje Pogledaj Poruke
dobro ali Lupino je izazvao kolko ja znam
lupino je lagani provokator, ali samo onda kad mu neko ide na živce i kad mu se neko ne sviđa....
....ne razumijem, kako je Stipe, kao jedan profesionalni sportaš, mogao pasti na te lagane provokacije...
Odgovori sa citatom
Star 13-04-08, 09:48   #133 (permalink)
prof. Foruma

bbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: karlitoocar Pogledaj Poruke
lupino je lagani provokator, ali samo onda kad mu neko ide na živce i kad mu se neko ne sviđa....
....ne razumijem, kako je Stipe, kao jedan profesionalni sportaš, mogao pasti na te lagane provokacije...
ma mislim da je drvisu bilo dosta i farme i svega i da je jednostavno puko'

bbbtrnje je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-04-08, 09:56   #134 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 08-06-07
Godina: 18
Poruka: 861
Replica se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Replica

Hey ljudi.Evo mene nazad.

Na temu,mene iskreno ne zanima ko je tu koga itd.
Znam da je Lupino puko jel tamo nitko ništa ne radi...takav je i moj stari.Za Drviša ne znam kak pada na neke provokacije.Mora da je pametniji od toga.

Ali znam jednu stvar iz iskustva.Svi žele glumit " alfa-mužjaka " kako bi kosnije dobili muf.Možda....

Takav sam i ja bio.....i opametio se...ne nisam dobio batina nego sam shvatio da radi cura ne ne i ne glumit budalu i alfa kiflu.
Odgovori sa citatom
Star 13-04-08, 10:00   #135 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 04-03-08
Poruka: 863
DrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: croabc Pogledaj Poruke
Drviš mi se zgadio, kakvo ponašanje. Lupinio bi ga prebio. Ovisi i o kondiciji, jer je puno stariji Lupino od ovoga.
Povijesna izjava
Odgovori sa citatom
Star 13-04-08, 12:15   #136 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-09-07
Poruka: 211
Mekto se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: karlitoocar Pogledaj Poruke

Pa kad je Drvis obicna seljacina bez mozga...Frajer ima 35 godina a ponasa se i razmislja koda ima 20 godina....
Odgovori sa citatom
Star 13-04-08, 12:18   #137 (permalink)
Uvaženi forumas

DrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Mekto Pogledaj Poruke
Pa kad je Drvis obicna seljacina bez mozga...Frajer ima 35 godina a ponasa se i razmislja koda ima 20 godina....
Slažem se ......folira se.....uopće nije sportaš i totalno me razočarao...kakav si ti to prvak svijeta a nasrćeš na penzića od 60 godina....obični šupak,žao mi je što blati ime moga grada..
Odgovori sa citatom
Star 13-04-08, 12:26   #138 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Pravi autor: DrSakiman Pogledaj Poruke
Slažem se ......folira se.....uopće nije sportaš i totalno me razočarao...kakav si ti to prvak svijeta a nasrćeš na penzića od 60 godina....obični šupak,žao mi je što blati ime moga grada..
ajde ajde nemoj sad bas tako vrijedjat

bbbtrnje je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-04-08, 12:38   #139 (permalink)
Uvaženi forumas

Ma daj brate istina je, kad je osvojio naslov ja i prijatelj smo na vrata dućana u centru izvjesili njegov poster koji je izašao u sportskima...i stvarno je bio ponos i bilo mi ga je drago gledat i navijati..,ali nakon one blamaže kad je branio titulu,tu mi je već bio sumljiv njegov karakter i sportski način razmišljanja , a sada nakon još jedne katastrofe nemam stvarno što drugo da kažemok ispričao se na novoj tv ali ja sam stvarn navijao za njega i mene je razočarao...isprika je uvažena,ali zaboravljeno nije
Odgovori sa citatom
Star 13-04-08, 12:41   #140 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 08-06-07
Godina: 18
Poruka: 861
Replica se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Replica

Sad si Lupino konta...

" Stipe,I will hunt you down like a pig "
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: drvis, fajt, farma, lupino, tucnjava

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 01:51.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114