| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Drvis ili Lupino u Društvo forumu; a bar je bilo malo akcije medju tim "zvijezdama" ak nis drugo... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #142 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-03-08 Godina: 33
Poruka: 64
![]() | Re: Drvis ili Lupino Svatko ko je pogledao i jedan Drvišev meč mogao se uvjeriti o kakvom se primitivcu radi a kamoli nekakvom uljuđenom sportašu. A što se Lupina tiče, on folira neku kvazi- ekscentričnost u svom karakteru a u biti je samozadovoljni egoist...udario junak na junaka, ![]() |
| | |
| | #143 (permalink) | ||
| Regularni forumas Datum registracije: 14-06-06
Poruka: 361
![]() ![]() | Re: Drvis ili Lupino Citat:
Eto..ovo i ja govorim vec 15 stranica. Lik bez karaktera ! Tako zivi , tako je i boksao !!!!!! Tetkica Citat:
__________________ Eduardo , neka te cuva dragi Bog ! ! ! Zadnji Uredio SuperHabarDabar : 13-04-08 u 14:46. | ||
| | |
| | #144 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 26
Poruka: 971
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Drvis ili Lupino A štp se tiče lupina...on je ionako mentalno nestabilan ![]() jebiga budala...ali tolika da mi je smiješan ![]()
__________________ If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something |
| | |
| | #145 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Trnje,Zg Godina: 27
Poruka: 1,102
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Drvis ili Lupino ma nasli se dva nabrijana i eto...sta vise rec...mislim da se to i moglo ocekivati..
__________________ Bolje je zbog Parkinsa malo proliti, nego zbog Alzheimera ne popiti |
| | |
| | #147 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Trnje,Zg Godina: 27
Poruka: 1,102
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Drvis ili Lupino Citat:
![]() ![]() ![]()
__________________ Bolje je zbog Parkinsa malo proliti, nego zbog Alzheimera ne popiti | |
| | |
![]() |
| Tagovi: drvis, fajt, farma, lupino, tucnjava |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:33.

, kad je osvojio naslov ja i prijatelj smo na vrata dućana u centru izvjesili njegov poster koji je izašao u sportskima...i stvarno je bio ponos i bilo mi ga je drago gledat i navijati..
,ali nakon one blamaže kad je branio titulu
, a sada nakon još jedne katastrofe nemam stvarno što drugo da kažem
ok ispričao se na novoj tv ali ja sam stvarn navijao za njega i mene je razočarao...isprika je uvažena
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something