Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Drvis ili Lupino u Društvo forumu; Žao mi je da temu nisam ranije primjetio....toliko sam se gluposti načitao da ne mogu a da ne kaž...

Odgovor

Opcije Teme
Star 16-04-08, 01:24   #151 (permalink)
V.I.P. i simpa Član

Datum registracije: 15-07-07
Godina: 43
Poruka: 4,786
TigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku TigarZG1
Re: Drvis ili Lupino

Žao mi je da temu nisam ranije primjetio....toliko sam se gluposti načitao da ne mogu a da ne kažem i ja par stvari....Iako sam i ja jedan od onih koji smatra da ja Stipe nikakav boksač....i koji smatra da je Lupino budala...ali i da bi Lupino vjerojatno bio uspješniji....Ono u čemu svi griješite je što svi generalizirate stvari i svi ste sigurni u ono što tvrdite....ali nitko ne može znati kako bi točno završilo....ovo mi više liči na ono "moj je tata jači - ne moj je jači"....A sad malo o tvrdnjama nekih ovdje....Prije ću naglasiti da treniram borilačke od 76. godine (imao 12 g.) i još sad dosta treniram za svoju dušu.....(mnogi se ovdje nisu još ni rodili a Stipe je bio u pelenama, to naglašavam zbog iskustva)...također dugogodišnje redarenje je iza mene(prekinuo tek prije 2 godine)...to iskustvo mi daje za pravo da kažem da niste ni svjesni koliko je sve relativno....u svom poslu našao sam se i ispred mnogih boksača.....tvrdnje onih da zbog Stipine reputacije nije razumno ulaziti u fajt s njim su za mene čista glupost i ti nebi mogli raditi posao koji sam ja radio....Tu tvrdnju bi sasvim prihvatio za CroCop-a i neke druge ali ne i za Stipu....Vjerujte mi u "običnoj" tuči ne vrijede pravila kao u ringu....znam to jako dobro....znam to i kao netko ko je prošo jako puno tuča i između ostalog godinama udarao prvo (kao klinac) u vreču sa pjeskom a poslije u pravu i po 4-6 sati dnevno....Da ne zaboravim da osvrnem i na spomenute godine...neko je spomenuo i čikicu od 70.....ne pričajte gluposti...već sam pisao...moj prvi susjed...uskoro će navršiti 70....čitav život je slovio kao agresivac i teški fajter (dokazao se u mmnogim tučama)...taj čovjek je i danas vitalan(viđam ga svaki dan)...ima 120 kila i nije debel...jak je...radi kao ribočuvar na obližnjem jezeru...i stalno je u maskirnoj uniformi (veteran domovinskog)...i dan danas još uvijek opasan...nedavno ga na jezeru napali 10-tak nadobudnih frajera od cca 25 g. Prvikoji je mislio da je frajer (u društvu svojih) krenuo ga udariti...dobio je toliko jak udarac takvom brzinom da se više nije dignuo..ostali se zasrali...jer čovjek zna znanje...uvijek udara prvi kad predosjeti sranje....a udara poput malja (vidio)...naravno da to ne vrijedi za večinu slučajeva kao i kod mlađih....zato shvatite da je sve relativno...i da nemožete generalizirati....ni po jednom argumentu od njih stotine kojih ste naveli....jedino bi bilo mjerodavno da su se pravo potukli.... tada bi se sve znalo....Previše puta sam vidio koliko srce za tuču ima prednost i u odnosu na reputaciju nekih tzv. boraca....imam i za to primjere...ali ne više u ovoj temi...

Citat:
Pravi autor: looka1 Pogledaj Poruke
...nisam reko da čovjek od 100kg može isto udarit ko i onaj sa 70kg, dapaće ovaj sa 70 može još i jaće !!!

Dođi k meni da de ja ruknem čisto da vidiš da ne serem, sa svojih 69kg, mislil buš da de je vlak roknul !!! s tim da možeš birati očeš s rukom ili nogom !!!

...a to kaj je lupino radil kao redar buahahaha, danas
svaka seljačina može biti redar !!!
Ovo je tipično mladenačko trabunjanje...tek toliko da se trabunja....jedna od večih gluposti koje sam pročitao....etoga dečko....ja imam drito 106 kila....jačinu i brzinu udarca kostantno istu kao i u mlađim godinama....evo ja ću doči da vidim taj tvoj udarac....a onda slijedi moj....a ovo za redarenje....zabluda koja te može koštati životne škole u svojoj gluposti....od koje se lako može stradati...prošao to i ja i platio dobru školu sa 17 g. i nikad više....opametilo me i naučilo da nisam ni najpametniji ni najjači.....

OnT: Stipe - Lupino....0 : 0 ....dok se drukčije ne dokaže (pokaže)

PS: sorry ljudi na dužini...ali ove priče me fajn zapalile i nabrijale....stoga moja isprika ako sam bio pre opširan....
Odgovori sa citatom
Star 16-04-08, 06:29   #152 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 08-06-07
Godina: 18
Poruka: 883
Replica se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Replica

Oprostite na pitanju ali.....svugdje svi seru o masi i jačini udarca.....ummmm,a što je sa likovima sitnije tjelesne konstitucije ala tipa Jet Li izgleda ? Oni su
" soft target " za neku budalu od 100+ kila ?
Odgovori sa citatom
Star 16-04-08, 10:34   #153 (permalink)
V.I.P. i simpa Član

TigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Replica Pogledaj Poruke
Oprostite na pitanju ali.....svugdje svi seru o masi i jačini udarca.....ummmm,a što je sa likovima sitnije tjelesne konstitucije ala tipa Jet Li izgleda ? Oni su
" soft target " za neku budalu od 100+ kila ?
Nešto si pogrešno shvatio...kao prvo ne sviđa mi se ovo "budala" jer ja imam 100+ kila....pa te molim da se iskontroliraš jer ja nisam nikog vrijeđao i ne smatram se budalom....kao drugo opet generaliziranje.....nikad ne možeš nipočemu suditi unaprijed...bilo da se radi o mršavcu ili stokilašu....Doveo sam jednom jednog nabildanog redara 100-kilaša da radi na zamjeni sa nama...a društvo nam je pravio još jedan frend mršav, nižeg rasta....totalna kontra od od nabildanog koji je uspio izdržati dva vikenda i onda se zasro od tog posla (jer imali smo fajt)...nije imao srca...a naprotiv ovaj mršavi frend za kojeg bi čovjek posmislio da je antitalent....u sljedećoj akciji koja je iznenada nastala (iako nije morao)...preletio je preko šanka iza kojeg je stajao prije toga samnom....i pridružio nam se u fajtu pun žara...ugodno me iznenadilo kakvo srce je imao u odnosu na nabildanog....koji je usput i trenirao boks i druge borilačke.....Gore sam već rekao, sve je u srcu pojedinca bez obzira na izgled...a nemojte ni da vas godine prevare u pojedinim slučajevima......A zašto sam ja usporedio svoj udarac...nije zbog mase....jer ni ja nisam oduvijek bio stokilaš....nego zbog 30 godina aktivnog treninga...naročito ispucavanja udaraca (često puta to radim svom snagom u zid)a na tu izjavu naveo me Look1 kojeg citiram: "...nisam reko da čovjek od 100kg može isto udarit ko i onaj sa 70kg, dapaće ovaj sa 70 može još i jaće !!!".....totalna glupost....logika je da stokilaš ima i težu ruku i masa udarca je jača...ako te zahvati....to ne znači da je i brži od mršavog tipa sa manjom masom udarca....osim ako je dotični 100 kilaš istreniran pa stoga i brz (i ne pušim priče da masivni ne mogu biti brzi, jer ja nisam ništa izgubio na brzini u odnosu na prije kad sam imao manje)....Kad je nastala šora sa Stipom i Lupinom...taj tren sam se i ja nabrijo (što kod mene nije rijedak slučaj)...i mahinalno sam se već vidio kako mu, da je meni tako prišao, ispucavam seriju udaraca drito u glavu a onda bi i kačio svakog tko bi me pokušao spriječiti....dok se sam ne smirim.....takav sam ja i tako mi je došlo....
Odgovori sa citatom
Star 16-04-08, 10:37   #154 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 25
Poruka: 1,445
Agness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznat

ja bih da otvorimo klađenje...

šalim se, naježila sam se kad sam vidjela onaj čekić, stvarno nemam riječi, da sad pokušaju u idućoj emisiji i kamena s ramena???
Tko zna, sve su to super metode
Agness je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-04-08, 11:39   #155 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 04-03-08
Godina: 27
Poruka: 863
DrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz mase

E ajmo se tuči.,...
Odgovori sa citatom
Star 16-04-08, 12:03   #156 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 30-12-07
Poruka: 1,034
bbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: DrSakiman Pogledaj Poruke
E ajmo se tuči.,...

Bolje je zbog Parkinsa malo proliti,
nego zbog Alzheimera ne popiti
bbbtrnje je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-04-08, 21:18   #157 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 08-06-07
Godina: 18
Poruka: 883
Replica se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Replica

Citat:
Pravi autor: TigarZG1 Pogledaj Poruke
Nešto si pogrešno shvatio...kao prvo ne sviđa mi se ovo "budala" jer ja imam 100+ kila....pa te molim da se iskontroliraš jer ja nisam nikog vrijeđao i ne smatram se budalom....kao drugo opet generaliziranje.....nikad ne možeš nipočemu suditi unaprijed...bilo da se radi o mršavcu ili stokilašu....Doveo sam jednom jednog nabildanog redara 100-kilaša da radi na zamjeni sa nama...a društvo nam je pravio još jedan frend mršav, nižeg rasta....totalna kontra od od nabildanog koji je uspio izdržati dva vikenda i onda se zasro od tog posla (jer imali smo fajt)...nije imao srca...a naprotiv ovaj mršavi frend za kojeg bi čovjek posmislio da je antitalent....u sljedećoj akciji koja je iznenada nastala (iako nije morao)...preletio je preko šanka iza kojeg je stajao prije toga samnom....i pridružio nam se u fajtu pun žara...ugodno me iznenadilo kakvo srce je imao u odnosu na nabildanog....koji je usput i trenirao boks i druge borilačke.....Gore sam već rekao, sve je u srcu pojedinca bez obzira na izgled...a nemojte ni da vas godine prevare u pojedinim slučajevima......A zašto sam ja usporedio svoj udarac...nije zbog mase....jer ni ja nisam oduvijek bio stokilaš....nego zbog 30 godina aktivnog treninga...naročito ispucavanja udaraca (često puta to radim svom snagom u zid)a na tu izjavu naveo me Look1 kojeg citiram: "...nisam reko da čovjek od 100kg može isto udarit ko i onaj sa 70kg, dapaće ovaj sa 70 može još i jaće !!!".....totalna glupost....logika je da stokilaš ima i težu ruku i masa udarca je jača...ako te zahvati....to ne znači da je i brži od mršavog tipa sa manjom masom udarca....osim ako je dotični 100 kilaš istreniran pa stoga i brz (i ne pušim priče da masivni ne mogu biti brzi, jer ja nisam ništa izgubio na brzini u odnosu na prije kad sam imao manje)....Kad je nastala šora sa Stipom i Lupinom...taj tren sam se i ja nabrijo (što kod mene nije rijedak slučaj)...i mahinalno sam se već vidio kako mu, da je meni tako prišao, ispucavam seriju udaraca drito u glavu a onda bi i kačio svakog tko bi me pokušao spriječiti....dok se sam ne smirim.....takav sam ja i tako mi je došlo....
Dobro ovo je prije spavanja.Nemam volje.....Dobro kao prvo nisam spomenuo tvoje ime tako da ne počinji sa provokacijskim pričama da sam tebe vrijeđao.
Drugo,obično tavki koji su jači naspram drugih u masi su obično glupi(osim iznimaka) da počinju tučnjave bez ikakvog razloga i na kraju završe u komi.Treće,ja sam pitao za jačinu udarca kod stokilaša i nekog konstitucije Bruce Leeja a ne volja i kolka muda ima taj dotični.

Sve u svemu ovdje se sve svodi da onaj od većom tjelesnom masom ima jači udarac. Nisi mi odgovorio na pitanje.Ja sam osobno vidio da ljudi mršavije konstitucije imaju ubitačan udarac za razliku od gorila sa 100+ kilažom.Tj mišićnom masom.Bouncera ako hoćeš da se tako izrazim.
Odgovori sa citatom
Star 16-04-08, 21:28   #158 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 04-03-08
Poruka: 863
DrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz mase

Citat:
Ja sam osobno vidio da ljudi mršavije konstitucije imaju ubitačan udarac za razliku od gorila sa 100+ kilažom.
Tigar te je već opomenuo da ga ne zoveš gorilom ili sličnim nazivima jer biš mogao osjetiti Bruce Leejev bijes....A što se jačine udarca tiče..Fizika sama govori za sebe.....Veća masa...snažniji udarac
Odgovori sa citatom
Star 16-04-08, 21:47   #159 (permalink)
V.I.P. i simpa Član

Citat:
Dobro ovo je prije spavanja.Nemam volje.....Dobro kao prvo nisam spomenuo tvoje ime tako da ne počinji sa provokacijskim pričama da sam tebe vrijeđao.
Drugo,obično tavki koji su jači naspram drugih u masi su obično glupi(osim iznimaka) da počinju tučnjave bez ikakvog razloga i na kraju završe u komi.Treće,ja sam pitao za jačinu udarca kod stokilaša i nekog konstitucije Bruce Leeja a ne volja i kolka muda ima taj dotični.

Sve u svemu ovdje se sve svodi da onaj od većom tjelesnom masom ima jači udarac. Nisi mi odgovorio na pitanje.Ja sam osobno vidio da ljudi mršavije konstitucije imaju ubitačan udarac za razliku od gorila sa 100+ kilažom.Tj mišićnom masom.Bouncera ako hoćeš da se tako izrazim.
Tvoj način komunikacije je provokativan....tako da je daljnja moja komunikacija s tobom na ovoj temi završena....gore sam izneo svoje mišljenje temeljeno na mom iskustvu...i nije bilo upučeno tebi....ti si uletio za mene provokativno....praviš me budalom da nisi spomenuo moje ime (kao da to i sam nisam vidio) ali si stokilaše nazvao budalama....i dalje nastavljaš tim tonom....Zamoljavam te da se okaniš daljnje komunikacije samnom kao što ću i ja napravit s tobom...kako se nebi dalje nabrijavao a pomalo gubim strpljenje i volju za normalnim razgovorom.....Osim toga ovim prepucavanjem otišli smo sa teme....

Kako nebi došlo do upozorenja (s pravom) od strane modova....moja malenkost se za sada miče sa ove teme bez namjere daljnjeg raspravljanja oko nečeg što više nije vezano za istu....Isprika zbog spama...
Odgovori sa citatom
Star 16-04-08, 22:54   #160 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 1,808
ROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masi

slažem se sa Tigrom.vidi se da čovjek ima iskustva i zna o čemu priča.samo zadrži svoju stabilnost i ne dopuštaj da te se nekim komentarima koji,po meni,nisu na nekom zavidnom nivou pokušava isprovocirati.

što se tiče teme,slažem se da je 0:0,nikad se nezna,
ring je jedno,street fight drugo.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: drvis, fajt, farma, lupino, tucnjava

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:39.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114