Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Drvis ili Lupino u Društvo forumu; pa tu jedini korozija zdravo i neemotivno razmislja......

Odgovor

Opcije Teme
Star 10-04-08, 15:05   #21 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika ponosnipurger

Datum registracije: 31-07-07
Godina: 18
Poruka: 2,128
ponosnipurger se izdvaja iz maseponosnipurger se izdvaja iz mase
Re: Drvis ili Lupino

pa tu jedini korozija zdravo i neemotivno razmislja...
ponosnipurger je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-04-08, 15:07   #22 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika ponosnipurger

Datum registracije: 31-07-07
Poruka: 2,128
ponosnipurger se izdvaja iz maseponosnipurger se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: SuperHabarDabar Pogledaj Poruke
Daj si pogledaj osvrte ljudi koji su u boks biznisu....i svi tvrde isto.Stipe nije boksač !!!!!

Koristio je oino bogom dano a to je visina i uz to duge ruke kojima je CIJELU karijeru drzao protivnike na metar od sebe.I to je box ?????

NE.

To nije box.
gle za svaki sport moras imat nesto Bogom dano... i sta ti imas protiv toga da ih je drzo metar od sebe.. ko im kriv da nisu dosli blize... vjeruj mi naj*bali bi... znas...
ponosnipurger je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-04-08, 15:09   #23 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika SuperHabarDabar

Datum registracije: 14-06-06
Poruka: 361
SuperHabarDabar se izdvaja iz maseSuperHabarDabar se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Korozija Pogledaj Poruke
Ma ti valjaš totalne gluposti. Ne govoriš argumentirano nego se povodiš emocijama. Mrziš Drviša i to je to. E baš bih sad volio da se potuku, da se poslije mogu smijati. Čuj Lupino bi išao bez straha na Drviša j - pa to je suicide čisti
Gledaj...vec je jednom krenuo lupino na njega pa su ga skidali s njega i zastitari i svizac ga je vukao za noge.
Nije ti dosta kaj zastitari govore....da su ga morali odljepljivati od drvisa koji je bio na ledjima??!!?

Sve postoji na snimci..vidi se podosta kako svizac vuce..ma svi pricaju o tome .

To je moje misljenje....i argumentirano je snimkama , nije na bazi emocija.
ne mrzim nikoga ali ne volim likove koji lazu , a to drvis jako dobro radi.
Prvi primjer ti je odmah nakon diskvalifikacije.....kad je rekao da je lupino krenuo prvi...e pa sorry..nije.

Drugo..on je alfa muzijak ???
hahahhahahahahahhaha
alfa tetkica jedino
Odgovori sa citatom
Star 10-04-08, 15:10   #24 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 08-06-07
Poruka: 713
Replica se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Replica

Ajde adje i ja sam mislio za Stipu da je ok ali vidjeli smo što pičke mogu čovjeku pomutit razum.Da je više mislio mozgom ( ima li ga ) a ne kurcem onda do tučnjave ne bi došlo na prvom mjestu.
Odgovori sa citatom
Star 10-04-08, 15:11   #25 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: ponosnipurger Pogledaj Poruke
gle za svaki sport moras imat nesto Bogom dano... i sta ti imas protiv toga da ih je drzo metar od sebe.. ko im kriv da nisu dosli blize... vjeruj mi naj*bali bi... znas...
Sto imam protiv boksa koji to nije ?
e pa imam. Onda to nije Boks.

e pa o otme se i radi

niti ja znam sto bi bilo..niti ti.
ne vjerujem u ono sto ne vidim..pogotov kod likova sklonih laganju.
Odgovori sa citatom
Star 10-04-08, 15:11   #26 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: Replica Pogledaj Poruke
Ajde adje i ja sam mislio za Stipu da je ok ali vidjeli smo što pičke mogu čovjeku pomutit razum.Da je više mislio mozgom ( ima li ga ) a ne kurcem onda do tučnjave ne bi došlo na prvom mjestu.
eto....i tu ima jako puno istine.jako
Odgovori sa citatom
Star 10-04-08, 15:15   #27 (permalink)
Uvaženi forumas

Citat:
Gledaj...vec je jednom krenuo lupino na njega pa su ga skidali s njega i zastitari i svizac ga je vukao za noge.
Nije ti dosta kaj zastitari govore....da su ga morali odljepljivati od drvisa koji je bio na ledjima??!!?

Sve postoji na snimci..vidi se podosta kako svizac vuce..ma svi pricaju o tome .

To je moje misljenje....i argumentirano je snimkama , nije na bazi emocija.
ne mrzim nikoga ali ne volim likove koji lazu , a to drvis jako dobro radi.
Prvi primjer ti je odmah nakon diskvalifikacije.....kad je rekao da je lupino krenuo prvi...e pa sorry..nije.

Drugo..on je alfa muzijak ???
hahahhahahahahahhaha
alfa tetkica jedino
Potpisujem.Sve je na snimci jasno i glasno.
A ovi su čoravi pa valjda.....ajde budala brani budalu..Drviša tj.

Citat:
eto....i tu ima jako puno istine.jako
Naravno.Super je što si i ti to primjetio.
Odgovori sa citatom
Star 10-04-08, 15:22   #28 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 11-09-06
Poruka: 757
Korozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz mase

Pa na onoj snimci se ne vidi ko je koga. Bio je kadrovski cut. Sad, da li su zaštitari govorili istinu ili nisu - možda i jesu, ali mi je i dalje neprihvatljiva tvrdnja da bi jedan običan čovjek mogao izmlatiti profesionalnog boksača. Pa to je totalno besmisleno. Kakav god Stipe bio boksač, a po meni je odličan (omjer pojeda i poraza u profesionalnom boksu 32 - 2 od ukupno 34 borbe je izvrstan, šampionski rezultat), jači je od običnog čovjeka. To je usotalom glupo i porediti. Kao kad bi poredili Shawn Craforda i mene u utrci na 100 ili 200 m. Uostalom, volio bih baš vidjeti borbu njih dvojice - ne bi dugo trajala.

Zadnji Uredio Korozija : 10-04-08 u 15:24.
Korozija je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-04-08, 15:27   #29 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: Korozija Pogledaj Poruke
Pa na onoj snimci se ne vidi ko je koga. Bio je kadrovski cut. Sad, da li su zaštitari govorili istinu ili nisu - možda i jesu, ali mi je i dalje neprihvatljiva tvrdnja da bi jedan običan čovjek mogao izmlatiti profesionalnog boksača. Pa to je totalno besmisleno. Kakav god Stipe bio boksač, a po meni je odličan (omjer pojeda i poraza u profesionalnom boksu 32 - 2 od ukupno 34 borbe je izvrstan, šampionski rezultat), jači je od običnog čovjeka. To je usotalom glupo i porediti. kao kad bi poredili Shawn Craforda i mene u utrci na 200 m. Uostalom, volio bih baš vidjeti borbu njih dvojice - mislim da ne bi dugo trajala.
Poštujem misljenje.
ali ne mozes usporedjivati Shawn Craforda i sebe sa ovim o cemu raspravljamo...zasto ??

Zato sto Shawn trci......trci i ne zabusava...a stipe ne boksa.On izbjegava , drzi na distanci i sl.Zasto se nikad niko od velikih zvijerki nije za njega zanimao ??Nikad vrhunski promotori nisu s njim imali posla.Pogledaj Preskara , Pogledaj Bozica , zasad...podosta ih se trga za njih.A zasto ne za Drvisa?

Zato sto to nije boks.Sto su svi vidjeli da izbjegava borbu!
O tome se radi.
Svaka cast Drvisu na fizickim predispozicijama....
ALI , NAZALOST..TO JE SVE STO ON IMA.

Ono sto zelim reci.....
i Michael Jordan je imao ogromnu prednost nad ostatkom lige ,( fizicku predispoziciju da je mogao skociti vise u zrak od svih ostalih) , ali je to koristio da bi unaprijedio svoju igru.Nije sv svodio na skok sut.....

Poceo je i dodavati , poceo je skakati i u obrani.....

Zamisli ovo.
Jordan skace najvise u ligi...a koristi to samo kad izvodi skok sut.NIKAD VISE
tako Stipe koristi ruke SAMO da bi drzao na distanci umjesto da kombinira sa svime ostalim.

Samo to hocu rec.Nista drugo

Zadnji Uredio SuperHabarDabar : 10-04-08 u 15:33.
SuperHabarDabar je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-04-08, 15:31   #30 (permalink)
Uvaženi forumas

Uspoređivanje fizičkog kontakta u ringu i izvan je nebuloza.Mene Cro Cop u ringu pretvori u čokolino a ja njega na cesti sa ciglom u glavu i paf.

Totalno dvije kontradiktorne stvari.
I ja ne vidim razlog da zaštitari lažu kao što si rekao " da li su govorili istinu ili nisu ".....joj ono Lupino im je platio da kažu kako je mlatio Drviša.

Plus,Lupino nije običan čovjek.Lupino je mean mother fucking klling machineŠala.Ali fakat malo se pozabavi njegovim životom i pogledaj da čovjek...majstor u karateu.A ovaj što je boksač,što to odma znači je najjači
i da mu nitko ne može parirat.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: drvis, fajt, farma, lupino, tucnjava

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:37.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111