| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Drvis ili Lupino u Društvo forumu; pa tu jedini korozija zdravo i neemotivno razmislja...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 31-07-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 2,128
![]() ![]() | Re: Drvis ili Lupino Citat:
![]()
__________________ | |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-06-06
Poruka: 361
Nije ti dosta kaj zastitari govore....da su ga morali odljepljivati od drvisa koji je bio na ledjima??!!? Sve postoji na snimci..vidi se podosta kako svizac vuce..ma svi pricaju o tome . To je moje misljenje....i argumentirano je snimkama , nije na bazi emocija. ne mrzim nikoga ali ne volim likove koji lazu , a to drvis jako dobro radi. Prvi primjer ti je odmah nakon diskvalifikacije.....kad je rekao da je lupino krenuo prvi...e pa sorry..nije. Drugo..on je alfa muzijak ??? hahahhahahahahahhaha alfa tetkica jedino
__________________ Eduardo , neka te cuva dragi Bog ! ! ! | |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Drvis ili Lupino Ajde adje i ja sam mislio za Stipu da je ok ali vidjeli smo što pičke mogu čovjeku pomutit razum.Da je više mislio mozgom ( ima li ga ) a ne kurcem onda do tučnjave ne bi došlo na prvom mjestu.
__________________ "Misfortune shows those who are not really friends." Aristotel (384 BC - 322 BC), Eudemian Ethics |
| | |
| | #25 (permalink) | |
e pa imam. Onda to nije Boks. e pa o otme se i radi niti ja znam sto bi bilo..niti ti. ne vjerujem u ono sto ne vidim..pogotov kod likova sklonih laganju.
__________________ Eduardo , neka te cuva dragi Bog ! ! ! | |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Drvis ili Lupino Citat:
![]() A ovi su čoravi pa valjda.....ajde budala brani budalu..Drviša tj. ![]() Naravno.Super je što si i ti to primjetio.
__________________ "Misfortune shows those who are not really friends." Aristotel (384 BC - 322 BC), Eudemian Ethics | |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-09-06 Lokacija: Ulan Bator
Poruka: 757
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Drvis ili Lupino Pa na onoj snimci se ne vidi ko je koga. Bio je kadrovski cut. Sad, da li su zaštitari govorili istinu ili nisu - možda i jesu, ali mi je i dalje neprihvatljiva tvrdnja da bi jedan običan čovjek mogao izmlatiti profesionalnog boksača. Pa to je totalno besmisleno. Kakav god Stipe bio boksač, a po meni je odličan (omjer pojeda i poraza u profesionalnom boksu 32 - 2 od ukupno 34 borbe je izvrstan, šampionski rezultat), jači je od običnog čovjeka. To je usotalom glupo i porediti. Kao kad bi poredili Shawn Craforda i mene u utrci na 100 ili 200 m. Uostalom, volio bih baš vidjeti borbu njih dvojice - ne bi dugo trajala.
__________________ Jebeš potpisr" Zadnji Uredio Korozija : 10-04-08 u 15:24. |
| | |
| | #29 (permalink) | |
ali ne mozes usporedjivati Shawn Craforda i sebe sa ovim o cemu raspravljamo...zasto ?? Zato sto Shawn trci......trci i ne zabusava...a stipe ne boksa.On izbjegava , drzi na distanci i sl.Zasto se nikad niko od velikih zvijerki nije za njega zanimao ??Nikad vrhunski promotori nisu s njim imali posla.Pogledaj Preskara , Pogledaj Bozica , zasad...podosta ih se trga za njih.A zasto ne za Drvisa? Zato sto to nije boks.Sto su svi vidjeli da izbjegava borbu! O tome se radi. Svaka cast Drvisu na fizickim predispozicijama.... ALI , NAZALOST..TO JE SVE STO ON IMA. Ono sto zelim reci..... i Michael Jordan je imao ogromnu prednost nad ostatkom lige ,( fizicku predispoziciju da je mogao skociti vise u zrak od svih ostalih) , ali je to koristio da bi unaprijedio svoju igru.Nije sv svodio na skok sut..... Poceo je i dodavati , poceo je skakati i u obrani..... Zamisli ovo. Jordan skace najvise u ligi...a koristi to samo kad izvodi skok sut.NIKAD VISE tako Stipe koristi ruke SAMO da bi drzao na distanci umjesto da kombinira sa svime ostalim. Samo to hocu rec.Nista drugo
__________________ Eduardo , neka te cuva dragi Bog ! ! ! Zadnji Uredio SuperHabarDabar : 10-04-08 u 15:33. | |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Drvis ili Lupino Uspoređivanje fizičkog kontakta u ringu i izvan je nebuloza.Mene Cro Cop u ringu pretvori u čokolino a ja njega na cesti sa ciglom u glavu i paf. Totalno dvije kontradiktorne stvari. I ja ne vidim razlog da zaštitari lažu kao što si rekao " da li su govorili istinu ili nisu ".....joj ono Lupino im je platio da kažu kako je mlatio Drviša. ![]() Plus,Lupino nije običan čovjek.Lupino je mean mother fucking klling machine Šala.Ali fakat malo se pozabavi njegovim životom i pogledaj da čovjek...majstor u karateu.A ovaj što je boksač,što to odma znači je najjačii da mu nitko ne može parirat.
__________________ "Misfortune shows those who are not really friends." Aristotel (384 BC - 322 BC), Eudemian Ethics |
| | |
![]() |
| Tagovi: drvis, fajt, farma, lupino, tucnjava |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:37.

)...<---

) a ne kurcem onda do tučnjave ne bi došlo na prvom mjestu.