| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Drvis ili Lupino u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Replica Uspoređivanje fizičkog kontakta u ringu i izvan je nebuloza.Mene Cro Cop u ringu pretvori u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Drvis ili Lupino Citat:
I da ti nesto kazem, na snimci se ne vidi ko je prvi udario... citirat cu Stipu "premotaj jos par puta" tak da... i to sta Lupino i zastitari govore... malo je tu istine... pogledo sam nekolko emisija Farme poslje pa su svi pricali kak je Stipe bio na njemu, a ne da je lupino bio njemu na ledima, i upali zvuk, pa ces cut" nemoj Stipe; stipe ne i tako dalje... ![]() i da Lupino nije obican covjek... on je neuroticna budala koja se postavlja na boksaca... nemoj tak razmisljat... stipe je skolovani boksac, koji ce tesko u ringu pobrat udarac i pogotovo u glavu... nema Lupinu sanse... nikakve... bas nikakve... osim ak ne dode s palicom i boxerom... ![]() i nije najjaci, al od Lupina je jaci ![]()
__________________ ......Vidjet ćeš me opet kada smisao nađemo, Vratit ću se nazad kao tvoj čuvar anđeo. Griješio sam, jesam, ne budi sad ljut, Al' nekad krivi korak odredi cijeli put..... | |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Drvis ili Lupino Cro Cop se kladio na Lupina.Očeš reći da je i Cro Cop isto budala ? ![]() Ali ovo o godinama.......to što lik ima 57 godina.....kakve to ima veze ? Druga je stvar dedica od 70 godina ali ne od 57. Moj stari ima 50,ti imaš....? Recimo 18.Dođi i napadni ga pa ćeš vidit šta će ti bit.Stvarno besmislen komentar. Ma što ja uostalom tu raspravljam.....Drviš je kao prvo budala jer se postavio na nekog starijeg 30 godina i sad tu hoće pokazat svoja muda,ajmo reći po vama da može prebit " djedicu ".Samo zato da bi dokazao svoj autoritet " alfa-tetice " i možda dobio koji muf što je pokazao hrabrost. Da prvo su vikali " Stipe nemoj " i to je bilo kad se je Lupino spotaknuo a na kraju svi jasno vide da su zaštitari micali Lupina čak ga je i Alen vukao za ruku.....Hey pa jeste vi razumni ljudi ? Hočeš li ti sad vuči za ruku osobu koja mlati ili koja biva mlačena ? ![]() Bolje pazite koga uzimate za uzor jer Stipe to sigurno nije. P.S. Ja nisam na ničijoj strani tako da...
__________________ “Just as a candle cannot burn without fire, men cannot live without a spiritual life.” |
| | |
| | #33 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 27-02-07 Lokacija: Woodstock Godina: 28
Poruka: 559
![]() ![]() | Re: Drvis ili Lupino Citat:
![]()
__________________ I zlatni kavez je samo zatvor! | |
| | |
| | #34 (permalink) | |
2. ima.. .velike, velike veze 3. si siguran/a 3. jel ti krivo? 4. koja biva mlacena 5. zasto ne... imas kaj protiv? 6. vidim na nisi... uopce... ![]()
__________________ ......Vidjet ćeš me opet kada smisao nađemo, Vratit ću se nazad kao tvoj čuvar anđeo. Griješio sam, jesam, ne budi sad ljut, Al' nekad krivi korak odredi cijeli put..... | |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-12-07 Godina: 19
Poruka: 82
![]() | Re: Drvis ili Lupino Citat:
...isooo, ovo je provala dana, ti mora da si pal s marsa !!! ![]() ![]() ![]()
__________________ Certainty of death, small chance of success, what are we waiting for? | |
| | |
| | #36 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Drvis ili Lupino Citat:
![]() 2.Nema nikakve veze. 3.Da. 3.Nije. 4.Ne nego ona koja mlati da se spriječi još veće sranje. (ti bi vukao frajera koji je na podu i biva udaran ? )Daj odrasti... 5.Debilno pitanje sa tvoje strane.Vidim da ne shvaćaš otvoreno mišljenje. 6.I da,nisam.
__________________ “Just as a candle cannot burn without fire, men cannot live without a spiritual life.” Zadnji Uredio Replica : 10-04-08 u 20:52. | |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 27-02-07 Lokacija: Woodstock Godina: 28
Poruka: 559
![]() ![]() | Re: Drvis ili Lupino Hmm...neznam jesi pogledao ijedan mec Drvisov...Ako nisi pogledaj, pa vidi kako se taj "jebeni profesionalni sampion svijeta" boksa.. ![]()
__________________ I zlatni kavez je samo zatvor! |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-12-07 Godina: 19
Poruka: 82
![]() | Re: Drvis ili Lupino ...a jeb. lik ima taktiku !! A stipe garant može dobro roknut, da hoće, znam po sebi jer sam dugo vremena treniral i znam da kilaza nema veze s jačinom udarca !!!
__________________ Certainty of death, small chance of success, what are we waiting for? |
| | |
| | #39 (permalink) | |
![]() ![]()
| | |
| | #40 (permalink) | |
![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: drvis, fajt, farma, lupino, tucnjava |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:10.

)