Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Drvis ili Lupino u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: ponosnipurger vama je ne moguce nekaj objasnit... korozija, looka1 HELP!!! ne, nego ti bez argumenata tvrdiš da ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 10-04-08, 21:23   #51 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,543
pajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masi
Re: Drvis ili Lupino

Citat:
Pravi autor: ponosnipurger Pogledaj Poruke
vama je ne moguce nekaj objasnit... korozija, looka1 HELP!!!
ne, nego ti bez argumenata tvrdiš da je stipe najbolji, najjači itd...

šta ti misliš da njega ne može karataš ili judaš složit na pod jer je on profesionalini boksač?!

tvrdiš da poznaješ borilačke vještine a nigdje to znanje nisi pokazao...

stipe je nula od čovjeka i boksača...jedino što možda ima je jači udarac od običnog čovjeka a i to je dvojbeno...
Odgovori sa citatom
Star 10-04-08, 21:38   #52 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 23-03-08
Godina: 17
Poruka: 881
kimi girl se izdvaja iz masekimi girl se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kimi girl

ma gluposti...svaki tuče svoje i kam ćete doći...k vragu...nikud...neko je na strani Stipe neko na strani budale Lupina...i briga mene šta ste skoro svi protiv Stipe...kakav je ko...Lupino se sam dokazao....njegove izjave...prestrašno...ali ništ čudno...čovjek si previše zabrijava....a sebe ne vidi...
kimi girl je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-04-08, 22:04   #53 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 11-09-06
Poruka: 757
Korozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz mase

Samo kažem: Stipe Drviš: omjer pobjeda i poraza u profesionalnom boksu 32 - 2. U profesionalnom. Ukupno ima 100 borbi iza sebe. U 90 je bio pbjednik. Ne znam baš da je Lupino poznat kao karatista - sa bezbroj takmičarskih pobjeda iza sebe. Da i jeste i tada bi bilo diskutabilno ko bi pobjedio. Da se zna, ne govorim ovo zato što sam na strani jedne stranke u konfliktu, već na osnovu činjenica. Dajte ljudi, urazumite se. Niste djeca.
Odgovori sa citatom
Star 10-04-08, 22:08   #54 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika SuperHabarDabar

Datum registracije: 14-06-06
Poruka: 361
SuperHabarDabar se izdvaja iz maseSuperHabarDabar se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Korozija Pogledaj Poruke
Samo kažem: Stipe Drviš: omjer pobjeda i poraza u profesionalnom boksu 32 - 2. U profesionalnom. Ukupno ima 100 borbi iza sebe. U 90 je bio pbjednik. Ne znam baš da je Lupino poznat kao karatista - sa bezbroj takmičarskih pobjeda iza sebe. Da i jeste i tada bi bilo diskutabilno ko bi pobjedio. Da se zna, ne govorim ovo zato što sam na strani jedne stranke u konfliktu, već na osnovu činjenica. Dajte ljudi, urazumite se. Niste djeca.
I kakve veze to ima sa free style borbom ?????
Odgovori sa citatom
Star 10-04-08, 22:22   #55 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 11-09-06
Poruka: 757
Korozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz mase

Ima sa free style frizurom i sa freestyle rapom. Sigurno bi dobio onaj ko ima bolesniju frizuru i ko bolje repa!!
Odgovori sa citatom
Star 11-04-08, 00:53   #56 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 22-04-07
Godina: 21
Poruka: 199
Subakhu se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Subakhu

Pa u stojiki i nekakvom lupanju Lupino nema nikakve sanse, al onak, NIKAKVE. Mogo bi ga dobit jedino da ga rusi, sto je i pokazo da moze, i onda nekak ga probat utabat kako zna i umije.

Sta ja znam, po MMA pravilima dajem 70:30 za Drvisa.

A usput Drvis mi se gadi ko covjek a pogotovo ko boksac, od kad je u jednom mecu prije vise godina od jada i isfrustriranosti dva put lupio lika koljenom jer ga je ovaj dobro mazo. Od onda ga ne mogu smislit. Fuj!

Bolje šaka nego svaka
Subakhu je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-04-08, 06:49   #57 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 08-06-07
Godina: 18
Poruka: 712
Replica se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Replica

Citat:
Pravi autor: pajo-patak Pogledaj Poruke
ne, nego ti bez argumenata tvrdiš da je stipe najbolji, najjači itd...

šta ti misliš da njega ne može karataš ili judaš složit na pod jer je on profesionalini boksač?!

tvrdiš da poznaješ borilačke vještine a nigdje to znanje nisi pokazao...

stipe je nula od čovjeka i boksača...jedino što možda ima je jači udarac od običnog čovjeka a i to je dvojbeno...
Ovo je jedan od najboljih postova u cijelom topiku.
Odgovori sa citatom
Star 11-04-08, 07:03   #58 (permalink)
Forumaš Plave Krvi

Datum registracije: 04-01-06
Godina: 25
Poruka: 711
GajbaPive se izdvaja iz maseGajbaPive se izdvaja iz maseGajbaPive se izdvaja iz maseGajbaPive se izdvaja iz mase

cinjenica je da u boksu ima milijun verzija. ali u kojoj god kategoriji bio prvak, cinjenica da je bio svjetski prvak je dovoljna da se zna tko bi bio pobjednik. ne simpatiziram drvisa, ali to sto je lupino veci i tezi ne igra apsolutno nikakvu ulogu. lupino je stariji (i to puno) i tromiji od drvisa, a drvis ima tehniku i sigurno zna uputiti udarac. tko god kaze da bi lupino dobio borbu protiv drvisa nikada nije bio na treningu boksa i dobio batina od klinca od metar i zelje za rastom i 42 kile s rukavicama.
lupino je, koliko god bio u pravu sto se tice zena na ''farmi'' svejedno jedan obican kreten.
Odgovori sa citatom
Star 11-04-08, 07:12   #59 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika SuperHabarDabar

Datum registracije: 14-06-06
Poruka: 361
SuperHabarDabar se izdvaja iz maseSuperHabarDabar se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: GajbaPive Pogledaj Poruke
cinjenica je da u boksu ima milijun verzija. ali u kojoj god kategoriji bio prvak, cinjenica da je bio svjetski prvak je dovoljna da se zna tko bi bio pobjednik. ne simpatiziram drvisa, ali to sto je lupino veci i tezi ne igra apsolutno nikakvu ulogu. lupino je stariji (i to puno) i tromiji od drvisa, a drvis ima tehniku i sigurno zna uputiti udarac. tko god kaze da bi lupino dobio borbu protiv drvisa nikada nije bio na treningu boksa i dobio batina od klinca od metar i zelje za rastom i 42 kile s rukavicama.
lupino je, koliko god bio u pravu sto se tice zena na ''farmi'' svejedno jedan obican kreten.
Slazem se s nekim dijelovima posta.
Samo , upitaj se na koji nacin je bio prvak ?
Kog je razbio ?
Kog protivnika je dotukao? Gdje je uputio neki super strong udarac , bilo kakav udarac da mu se moze rec..imas tehniku ?
Pogledaj Preskara...lik je razbijac totalni , ulazi u borbu , NE HODA PO RINGU , kad se gogng oglasi frajer trazi borbu i ne gleda od runde napraviti remi.Ja to nikada , ama bas nikada nisam vidio kod Drvisa.E zbog toga on za mene nije fighter.Zbog toga i za podosta ljudi na forumu ( pogledaj si osvrte na njegove borbe) nije boksac.Izbjegavanjem borbe si je sam priskrbio ovakav tretman.Uz to , na farmi si je dodao i epitet lazova.

Sve to kad zbrojim....( a ponajvise oprostajnu borbu , te udarce koljenom tokom karijere ) ne dobivam boksaca nego svercera

Na stranu gluposti drvis lupino.....moj tata ima veci od tvog tate i te spike.

On je svjetski prvak.
U cemu ?
ja to nemogu definirat.Jedino znam..to nije boks.

Alfa tetkica

Citat:
tko god kaze da bi lupino dobio borbu protiv drvisa nikada nije bio na treningu boksa i dobio batina od klinca od metar i zelje za rastom i 42 kile s rukavicama
Istina.
Ali...ta recenica nema veze samo sa boksom.Bilo koja vjestina( tako ukljucujuci i karate s kojim Freak lupino barata jako jako dobro) sa sobom nosi izenadjenja i male i evelike kilaze.I malog rasta i ogromnog rasta.
Zato i je vjestina.

Zadnji Uredio SuperHabarDabar : 11-04-08 u 07:15.
SuperHabarDabar je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-04-08, 07:14   #60 (permalink)
Forumaš Plave Krvi

Datum registracije: 04-01-06
Godina: 25
Poruka: 711
GajbaPive se izdvaja iz maseGajbaPive se izdvaja iz maseGajbaPive se izdvaja iz maseGajbaPive se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Una_Bomber Pogledaj Poruke
Pa ja sam i mislio da stipe nemoze sa svojih 75kg posten udarac zadat, mozda i moze, ali Lupino sa svojih sigurno 100kg moze definitvno jace udarit....
pise da imas 28 godina.
ne zelim te vrijedjati, ali fascinira me da netko u 28 godina nije naucio da masa u fightu nema prevelikog utjecaja ako je onaj laksi (alfa - seljo) dovoljno brz (a je) i dovoljno tehnicki potkovan (a je) da iskoristi tehniku i brzinu u bilo kojoj situaciji.
evo ti primjer:
drvis ima 75 kg
zetovac na okretistu na crnomercu ima cca 190 kg (bez pretjerivanja, jucer vidio i ostao sokiran kako je covjek debel)
sta je zetovac u prednosti zbog mase?
alfa-seljo ima tehniku svjetskog prvaka koliko god to vama bilo cudno, on je u ogromnoj prednosti pred lupinom.
a to sto je lupino majstor karatea... ???
kako se dobivaju pojasevi u karateu? izvodjenjem kata i simulacijama borbe...
molim vas...

edit:
ono sto sam htio u stvari iskomentirati je, sta ti vrijedi masa ako on nema precinost i tehniku uputiti udarac.
shvatite da je tehnika uvijek ispred snage.

Citat:
Pravi autor: Una_Bomber Pogledaj Poruke
Hmm...Oces rec da jednako udara covjek od 100kg i od 70kg..pa da, zasto opce imaju kategorije..neznam, budale su jelda..
kako mozes usporedjivati prefesionalnog boksaca sa pikziberom s fotoaparatom?

Zadnji Uredio GajbaPive : 11-04-08 u 07:21.
GajbaPive je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: drvis, fajt, farma, lupino, tucnjava

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:26.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108