| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Drvis ili Lupino u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: GajbaPive pise da imas 28 godina. ne zelim te vrijedjati, ali fascinira me da netko u 28 ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 27-02-07 Lokacija: Woodstock Godina: 28
Poruka: 550
![]() ![]() | Re: Drvis ili Lupino Citat:
__________________ I zlatni kavez je samo zatvor! | |
| | |
| | #73 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-12-07 Godina: 19
Poruka: 82
![]() | Re: Drvis ili Lupino Citat:
...nisam reko da čovjek od 100kg može isto udarit ko i onaj sa 70kg, dapaće ovaj sa 70 može još i jaće !!! Dođi k meni da de ja ruknem čisto da vidiš da ne serem, sa svojih 69kg, mislil buš da de je vlak roknul !!! s tim da možeš birati očeš s rukom ili nogom !!! ![]() ![]() ![]() ...a to kaj je lupino radil kao redar buahahaha, danas svaka seljačina može biti redar !!!
__________________ Certainty of death, small chance of success, what are we waiting for? Zadnji Uredio looka1 : 11-04-08 u 09:02. | |
| | |
| | #75 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-06-06
Poruka: 361
Svasta.
__________________ Eduardo , neka te cuva dragi Bog ! ! ! | |
| | |
| | #76 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-12-07 Godina: 19
Poruka: 82
![]() | Re: Drvis ili Lupino ...da baš, a lupino tak strašno izgleda, da bi mu se te ''gromade i razne bande'', samo nasmješile !!! ...ja znam kak redar treba izgledati, biti lud i kaj sve treba znati, a kod lupina ne vidim niti jednu stvar od toga, mahhhh, on ne bi mogel svladati ni moju baku, a kamoli drviša, lol !!
__________________ Certainty of death, small chance of success, what are we waiting for? |
| | |
| | #78 (permalink) | |
hahahahaha..jedan od rijetkih.Pa frajer je lud do jaja...cak prelud. Cak ti i stipe kaze da lupino nije normalan, sve kokoske u kuci isto govore.samo ti ne vidis da je lupino lupljen. TAKVI SU NAJOPASNIJI....vjeruj. Imas stvarcicu koja se zove google. Potrazi lupinovi proslost i komentare neke pa ces vidjet kakav je bio redar iliti izbacivac.
__________________ Eduardo , neka te cuva dragi Bog ! ! ! | |
| | |
| | #79 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Drvis ili Lupino Brijem da nisu bili tamo zaštitari da bi našli Stipu sa nožem u čelu.....RAWRRRR lUPINO ![]() I odrezanim jajima ![]()
__________________ “Just as a candle cannot burn without fire, men cannot live without a spiritual life.” Zadnji Uredio Replica : 11-04-08 u 09:24. |
| | |
| | #80 (permalink) |
![]() ![]() | Re: Drvis ili Lupino Ono sto zelim reci jest ovo. Kad gledam lupina i njegovo ponasanje..uistinu mi ne govori kako se radi o sasvim normalnoj osobi. S takvim nikad ne znas.Kad se spoji to , sa njegovom prosloscu....onda je to jedan vrlo opasan tip. Za razliku od tetkice Stipe.....koji nikad u svojoj profi karijeri nije pokazao zube.Nikad. ne zelim razglabat tko je jaci....ali znam ko je nepredvidljiviji.Znam tko je od te dvojice opasniji za drustvo. A i znam tko je iskreniji. meni dosta
__________________ Eduardo , neka te cuva dragi Bog ! ! ! |
| | |
![]() |
| Tagovi: drvis, fajt, farma, lupino, tucnjava |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:25.

s tim da možeš birati očeš s rukom ili nogom !!!

Grijesiti je ljudski ...