| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Drvis ili Lupino u Društvo forumu; Ja bi se okladila na Lupina... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #82 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-12-07 Godina: 19
Poruka: 82
![]() | Re: Drvis ili Lupino ...mah, poznam ti ja takvih ludih budala dosta, bez brige, a ti isti svaki put dobiju takve batine da ih mama ne prepozna! samo za to kaj se na krive dečke zalijeću! ![]()
__________________ Certainty of death, small chance of success, what are we waiting for? |
| | |
| | #83 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Drvis ili Lupino Može jedna opaska ? Vidim da ovi komentari nikud ne vode...i tema je al ono pun pogodak. Tko bi pobijedio.....tko bolje jebe ? Nećemo znati dok ne probamo.A ovo " ovaj bi pobijedio " su samo nebulozne spekulacije.End of story. ![]()
__________________ “Just as a candle cannot burn without fire, men cannot live without a spiritual life.” |
| | |
| | #84 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Drvis ili Lupino Citat:
![]() ....prisjeti se malo prvog tjedna, kad su svi bili još zainteresirani za posao, pod euforijom Farme i kad im je Lupino sve napravio....onda je bio najbolji svima, ali već su se drugi tjedan svi počeli izležavati, sunčati, promovirati največu ljudsku bolest (ljenost), dok je vrijedan i marljiv Lupino i dalje (sam) radio. .....kad uzmeš sve to u obzir, nije ni čudo da je koji put malo povisio ton ili zalupio vratima, i to je bilo dovoljno da se svi urote protiv njega, ma fuck of.... ...a kaj se tiče Stipe, to je ljigavac na kvadrat (odlična definicaja od strane Lupina), nikad mi se nije sviđao, a sad pogotovo. dosta ti je vidjeti ovu sliku, pa da shvatiš o kakvom se marljivom čovjeku radi..... ![]()
__________________ ma ovaj forum je rofl... | |
| | |
| | #85 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-09-06 Lokacija: Ulan Bator
Poruka: 789
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Drvis ili Lupino Citat:
pa ti bi dobio batina i od jednog i od drugog. ako tako sumnjaš u drviša što ga ti ne razbiješ pa dokažeš svima kako je pička i kvaziboksač. ako si već filozof propovjedaj drugima svojim primjerom. napadni stipu i daj mu po pički. mada ovo što ti propovjedaš nije ni filozofija već metafizika višeg stupnja apstrakcije ![]()
__________________ Jebeš potpisr" | |
| | |
| | #86 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-12-07 Godina: 19
Poruka: 82
![]() | Re: Drvis ili Lupino Citat:
...stari moj fulal si temu !!! ![]() ![]() ![]()
__________________ Certainty of death, small chance of success, what are we waiting for? | |
| | |
| | #88 (permalink) |
| Starter | Re: Drvis ili Lupino U borbi bi vjerojatno dobio Drviš, al ja bi navija za Lupina, jer je bolji čovik. kao što sam već rekao, Drviš je tetkica, babetina i koliko ja znam, nije baš bistar... A što se tiče Lupinovog ponašanja na Farmi, i ja bi popizdio jer je čovik radio i radio i nikog ne briga, svi bi ležali... Mislim, čovik se bavi fotografiranjem golih ženski, ne mogu zamislit psihički zdravijeg čovika.... |
| | |
| | #89 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-06-06
Poruka: 362
![]() ![]() | Re: Drvis ili Lupino Citat:
malo citanja sa razumijevanjem nece ti skoditi ![]()
__________________ Eduardo , neka te cuva dragi Bog ! ! ! | |
| | |
| | #90 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-06-06
Poruka: 362
![]() ![]() | Re: Drvis ili Lupino Citat:
![]() Vidim razbacujes se terminologijom , ocito si ostao bez argumenata...... Mora da si dobrano prelistao pokoji rjecnik prije ovoga posta. Da si citao o cemu pisem bilo bi ti jasno zasto ti je ovaj post jadan. Boli me dupe ko je jaci...i ciji tata ima veci pimpac. U par navrata govorim o samom pristupu. Da li je Drvis prvi napao ? je. Da li je to bilo ok s njegove strane ? Ne Da li je lagao o tome? Da , pred kamerama..iako mu je voditeljica u vise navrata rekla da se vidi da je on prvi napao. Da li se morao kontrolirati ? Da. Ipak se radi o javnoj licnosti. Pokazao je da se ne moze kontrolirat i to je sve.
__________________ Eduardo , neka te cuva dragi Bog ! ! ! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: drvis, fajt, farma, lupino, tucnjava |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:24.