Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Drvis ili Lupino u Društvo forumu; Ja bi se okladila na Lupina...

Odgovor

Opcije Teme
Star 11-04-08, 09:29   #81 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Kontesa_Nera

Datum registracije: 31-03-08
Godina: 38
Poruka: 154
Kontesa_Nera se izdvaja iz mase
Re: Drvis ili Lupino

Ja bi se okladila na Lupina
Odgovori sa citatom
Star 11-04-08, 09:30   #82 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 11-12-07
Godina: 19
Poruka: 82
looka1 se izdvaja iz mase

...mah, poznam ti ja takvih ludih budala dosta, bez brige, a ti isti svaki put dobiju takve batine da ih mama ne prepozna!

samo za to kaj se na krive dečke zalijeću!
Odgovori sa citatom
Star 11-04-08, 09:33   #83 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 08-06-07
Godina: 18
Poruka: 861
Replica se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Replica

Može jedna opaska ? Vidim da ovi komentari nikud ne vode...i tema je al ono pun pogodak.

Tko bi pobijedio.....tko bolje jebe ? Nećemo znati dok ne probamo.A ovo " ovaj bi pobijedio " su samo nebulozne spekulacije.End of story.
Odgovori sa citatom
Star 11-04-08, 10:00   #84 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 22-09-07
Godina: 20
Poruka: 408
karlitoocar se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku karlitoocar Pošalji poruku preko MSN-a korisniku karlitoocar Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku karlitoocar Pošalji poruku preko Skype-a korisniku karlitoocar

Citat:
Pravi autor: SuperHabarDabar Pogledaj Poruke
Ono sto zelim reci jest ovo.

Kad gledam lupina i njegovo ponasanje..uistinu mi ne govori kako se radi o sasvim normalnoj osobi.
S takvim nikad ne znas.Kad se spoji to , sa njegovom prosloscu....onda je to jedan vrlo opasan tip.

Za razliku od tetkice Stipe.....koji nikad u svojoj profi karijeri nije pokazao zube.Nikad.

ne zelim razglabat tko je jaci....ali znam ko je nepredvidljiviji.Znam tko je od te dvojice opasniji za drustvo.
A i znam tko je iskreniji.
meni dosta
dečko ne baljezgaj.....

....prisjeti se malo prvog tjedna, kad su svi bili još zainteresirani za posao, pod euforijom Farme i kad im je Lupino sve napravio....onda je bio najbolji svima, ali već su se drugi tjedan svi počeli izležavati, sunčati, promovirati največu ljudsku bolest (ljenost), dok je vrijedan i marljiv Lupino i dalje (sam) radio.
.....kad uzmeš sve to u obzir, nije ni čudo da je koji put malo povisio ton ili zalupio vratima, i to je bilo dovoljno da se svi urote protiv njega, ma fuck of....
...a kaj se tiče Stipe, to je ljigavac na kvadrat (odlična definicaja od strane Lupina), nikad mi se nije sviđao, a sad pogotovo.
dosta ti je vidjeti ovu sliku, pa da shvatiš o kakvom se marljivom čovjeku radi.....
Odgovori sa citatom
Star 11-04-08, 10:00   #85 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 11-09-06
Poruka: 789
Korozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: SuperHabarDabar Pogledaj Poruke
A kako je drvis postao prvak ?
Izbjegavanjem otvorenog fighta.Eto..ponavljam, nadji borbu u kojoj je nekoga razbio , u kojoj je nekom utjerao strah u kosti ?? NEMA

Covjek usporedjuje umirovljenog kvazi boksaca sa umirovljenim izbacivacem i karatistom

znaci..nije to bas tako kako pises

moje je misljenje da bi to bila jedna dobra gerijatrijska predstava

pa ti bi dobio batina i od jednog i od drugog. ako tako sumnjaš u drviša što ga ti ne razbiješ pa dokažeš svima kako je pička i kvaziboksač. ako si već filozof propovjedaj drugima svojim primjerom. napadni stipu i daj mu po pički. mada ovo što ti propovjedaš nije ni filozofija već metafizika višeg stupnja apstrakcije
Odgovori sa citatom
Star 11-04-08, 10:09   #86 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 11-12-07
Godina: 19
Poruka: 82
looka1 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: karlitoocar Pogledaj Poruke
dečko ne baljezgaj.....

....prisjeti se malo prvog tjedna, kad su svi bili još zainteresirani za posao, pod euforijom Farme i kad im je Lupino sve napravio....onda je bio najbolji svima, ali već su se drugi tjedan svi počeli izležavati, sunčati, promovirati največu ljudsku bolest (ljenost), dok je vrijedan i marljiv Lupino i dalje (sam) radio.
.....kad uzmeš sve to u obzir, nije ni čudo da je koji put malo povisio ton ili zalupio vratima, i to je bilo dovoljno da se svi urote protiv njega, ma fuck of....
...a kaj se tiče Stipe, to je ljigavac na kvadrat (odlična definicaja od strane Lupina), nikad mi se nije sviđao, a sad pogotovo.
dosta ti je vidjeti ovu sliku, pa da shvatiš o kakvom se marljivom čovjeku radi.....

...stari moj fulal si temu !!!
Odgovori sa citatom
Star 11-04-08, 10:13   #87 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 22-09-07
Godina: 20
Poruka: 408
karlitoocar se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku karlitoocar Pošalji poruku preko MSN-a korisniku karlitoocar Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku karlitoocar Pošalji poruku preko Skype-a korisniku karlitoocar

Citat:
Pravi autor: looka1 Pogledaj Poruke
...stari moj fulal si temu !!!
ccc...
Odgovori sa citatom
Star 11-04-08, 10:56   #88 (permalink)
Starter

Datum registracije: 25-10-07
Godina: 24
Poruka: 45
mrtav se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mrtav

U borbi bi vjerojatno dobio Drviš, al ja bi navija za Lupina, jer je bolji čovik. kao što sam već rekao, Drviš je tetkica, babetina i koliko ja znam, nije baš bistar...

A što se tiče Lupinovog ponašanja na Farmi, i ja bi popizdio jer je čovik radio i radio i nikog ne briga, svi bi ležali...

Mislim, čovik se bavi fotografiranjem golih ženski, ne mogu zamislit psihički zdravijeg čovika....
mrtav je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-04-08, 10:57   #89 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika SuperHabarDabar

Datum registracije: 14-06-06
Poruka: 362
SuperHabarDabar se izdvaja iz maseSuperHabarDabar se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: karlitoocar Pogledaj Poruke
dečko ne baljezgaj.....

halo direktore......prije negoli upregnes vijuge za slijedeci post....PROCITAJ MALO TEMU I PR LISTOVA UNAZAD....napadas i objasnjavas meni ono sto ja vec danima tvrdim..

malo citanja sa razumijevanjem nece ti skoditi
Odgovori sa citatom
Star 11-04-08, 11:02   #90 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika SuperHabarDabar

Datum registracije: 14-06-06
Poruka: 362
SuperHabarDabar se izdvaja iz maseSuperHabarDabar se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Korozija Pogledaj Poruke
pa ti bi dobio batina i od jednog i od drugog. ako tako sumnjaš u drviša što ga ti ne razbiješ pa dokažeš svima kako je pička i kvaziboksač. ako si već filozof propovjedaj drugima svojim primjerom. napadni stipu i daj mu po pički. mada ovo što ti propovjedaš nije ni filozofija već metafizika višeg stupnja apstrakcije
Korozija..malo te hrdja nagrilza izgleda...

Vidim razbacujes se terminologijom , ocito si ostao bez argumenata......
Mora da si dobrano prelistao pokoji rjecnik prije ovoga posta.

Da si citao o cemu pisem bilo bi ti jasno zasto ti je ovaj post jadan.

Boli me dupe ko je jaci...i ciji tata ima veci pimpac.

U par navrata govorim o samom pristupu.
Da li je Drvis prvi napao ?
je.
Da li je to bilo ok s njegove strane ?
Ne
Da li je lagao o tome?
Da , pred kamerama..iako mu je voditeljica u vise navrata rekla da se vidi da je on prvi napao.
Da li se morao kontrolirati ?
Da.
Ipak se radi o javnoj licnosti.
Pokazao je da se ne moze kontrolirat i to je sve.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: drvis, fajt, farma, lupino, tucnjava

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:24.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114