Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Fetiši... u Društvo forumu; Dakle,koji je vaš fetiš ako ga imate Mislim na uniforme,naravno. Slike su samo primjeri,ne morate ...

Vidi Rezultate Anketa: Fetiš...koja uniformica ?
Školarka... 16 32.65%
Policajka... 3 6.12%
Sobarica... 9 18.37%
Medicinska sestra... 13 26.53%
Navijačica... 6 12.24%
Santa's babe... 2 4.08%
Glasači: 49. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 13-12-06, 18:52   #1 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,141
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa
Fetiši...

Dakle,koji je vaš fetiš ako ga imate
Mislim na uniforme,naravno.
Slike su samo primjeri,ne morate suditi po njima niti glasati za najbolju sliku...

Školarka

Policajka

Sobarica

Medicinska sestra

Navijačica

Santa's babe

Btw. moj glas za policajku...

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA

Zadnji Uredio sahasa : 13-12-06 u 18:59.
sahasa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-12-06, 18:58   #2 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,260
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan
Re: Fetiši...

Sobarica i medicinska sestra, ali ajd dat cu glas sobarici

Zadnji Uredio slay : 13-12-06 u 19:00.
slay je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-12-06, 19:42   #3 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Sobarica i policajka, btw vidim ikseve na bijelom kvadratu umjesto slike..
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-12-06, 19:46   #4 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,900
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Nema slika
Bez slika se nemogu odlučit

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 13-12-06, 19:57   #5 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 18,373
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Vidim da nam je sobarica omiljena, i moj glas za nju. Da mi je sad jedna da mi.....očisti sobu

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum

Zadnji Uredio daidza : 13-12-06 u 19:59.
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-12-06, 20:00   #6 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,141
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Stavio sam slike na ImageBeaver i nije mi jasno kud su nestale ...ali evo ih opet !
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg schoolgirl-d.JPG (27.5 KB, 28 pogleda)
Tip Fajla: jpg dreampolice.JPG (19.1 KB, 185 pogleda)
Tip Fajla: jpg sobarica.jpg (31.0 KB, 31 pogleda)
Tip Fajla: jpg med sestra.jpg (42.8 KB, 29 pogleda)
Tip Fajla: jpg naughtycheerleader.JPG (28.2 KB, 22 pogleda)
Tip Fajla: jpg santababeback-jv.jpg (18.9 KB, 26 pogleda)

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-12-06, 20:04   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 2,854
tzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu auru

medicinska sestra (vidi: Doktorica)
Odgovori sa citatom
Star 13-12-06, 21:14   #8 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,928
tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar
Arrow Re: Fetiši...

Školarka, Sobarica, Medicinska sestra, Navijačica...ali se između med. sestre i sobarice ne mogu odlučiti....fetiši su mi slabija strana....uzurpatori moga čvrstog karaktera....
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-12-06, 21:51   #9 (permalink)
Trenutno u mirovini

Datum registracije: 27-11-05
Poruka: 4,348
Hagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavan

medicinska sestra, sobarica, moze i policajka
Odgovori sa citatom
Star 13-12-06, 22:01   #10 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,635
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

ja bi policajku karao

Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: fetis i

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:24.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108