| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Fetiši... u Društvo forumu; ako već pričate o kostimima.. ovo sve ostalo je za djecu.. zar nije najbolje obuć crni ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Fetiš...koja uniformica ? | |||
| Školarka... | | 17 | 33.33% |
| Policajka... | | 3 | 5.88% |
| Sobarica... | | 9 | 17.65% |
| Medicinska sestra... | | 14 | 27.45% |
| Navijačica... | | 6 | 11.76% |
| Santa's babe... | | 2 | 3.92% |
| Glasači: 51. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,768
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fetiši... A što reći nego- . Jedino kaj bu nam sad dečki zaglavili na onom siteu- ima 30 strana za pregledati, nem're se to sam tak', na brzinu. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,278
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fetiši... Ja sam rijesila maskare... Pun je Split zeni -macki za maskare,to je vise isfurano, meni je super anđel.
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #35 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fetiši... Meni stvarno anđel triba za maskare, a za hladnocu u 2. misecu je i ovo prekratko...
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #36 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fetiši... Pa nema veze... za ljepotu koji put treba i istrpit... a osim toga, naći ćeš način da se zagriješ... pogotovo ako se tako obučeš ![]()
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Veteran | Re: Fetiši... Kakve maškare? ![]() Zar nije ovdje riječ o seksualnim fetišima ![]() Btw. moje favoritkinje su sobarica i školarka, i stjuardesa i bolničarka ![]() Kaj nitko nebi baku mraz da mu se "spusti niz dimnjak"? ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum Zadnji Uredio Joks : 14-12-06 u 17:04. |
| | |
| | #38 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fetiši... Citat:
![]()
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. | |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Purger | Re: Fetiši... Evo i stjuardesa koje nažalost nisam ubacio u anketu...
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: fetis i |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:59.

Pun je Split zeni -macki za maskare,to je vise isfurano, meni je super anđel.

nisam ubacio u anketu...