Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Flert u vezi u Društvo forumu; Ne "flertujem" ni inače a kamoli kad sam u vezi.....

Odgovor

Opcije Teme
Star 21-01-08, 17:26   #11 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,233
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti
Re: Flert u vezi

Ne "flertujem" ni inače a kamoli kad sam u vezi..
Odgovori sa citatom
Star 21-01-08, 17:51   #12 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 05-11-06
Godina: 22
Poruka: 779
Markan se izdvaja iz maseMarkan se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Markan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Markan

potpis

Rock On!
Markan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-01-08, 18:09   #13 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 17-01-08
Godina: 23
Poruka: 433
latoa se izdvaja iz mase

Ja mislim da mi pod flertovanjem podrazumjevamo različite stvari. flertovanje nije nabacivanje, mozda samo onda ako prelazi granice dobrog ukusa.
Flert je osmjeh, flert je pogled ( ne onaj koji poziva na sex)...
flert je lipše ponašanje ...

...a nemožete mi reći da ne primjećujete kad je do vas neka prekrasna cura (za cure zgodan lik), i da to makar nesvjesno ne utjeće na vaše ponašanje...
cvijet što nema korijena."
latoa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-01-08, 18:33   #14 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 19,181
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

ne

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-01-08, 23:10   #15 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,233
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: latoa Pogledaj Poruke
Ja mislim da mi pod flertovanjem podrazumjevamo različite stvari. flertovanje nije nabacivanje, mozda samo onda ako prelazi granice dobrog ukusa.
Flert je osmjeh, flert je pogled ( ne onaj koji poziva na sex)...
flert je lipše ponašanje ...

...a nemožete mi reći da ne primjećujete kad je do vas neka prekrasna cura (za cure zgodan lik), i da to makar nesvjesno ne utjeće na vaše ponašanje...
E to već možda i da, iako nesvjesno... ranije sam znala ponekad malo "izazivati" nekoga na kog bacim oko, ali sad mi se to više ne da. I mislim da je većina neiskrena (prvenstveno muški) kad kažu ne Ne vjerujem vam
Odgovori sa citatom
Star 27-01-08, 00:18   #16 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,367
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

ne.....ne vjerujte nam....mi to non stop radimo....pa i dok smo u drustvu svojih polovica...radimo to na ocigled i zgrazanje svekolike publike i nase polovice narocito....nema kod nas cici-mici potajno....ide se drito u glavu....

Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people.
macor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-01-08, 06:30   #17 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 12-01-07
Poruka: 2,233
trip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu auru

ne bih reko da flertujem, al i dalje djelim komplimente i dalje pokušavam šarmirat jer to se nikad neće kod mene promijenit. al dok sam u vezi ti moji pokušaji šarmiranja su potpuno bezopasni!

"bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..."
trip je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-01-08, 09:46   #18 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-08-07
Poruka: 435
tigrica se izdvaja iz masetigrica se izdvaja iz masetigrica se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: trip Pogledaj Poruke
ne bih reko da flertujem, al i dalje djelim komplimente i dalje pokušavam šarmirat jer to se nikad neće kod mene promijenit. al dok sam u vezi ti moji pokušaji šarmiranja su potpuno bezopasni!

Kako bi ti onda nazva što radiš, to što si napisa da dijeliš komplimente i šarmiranje druge osobe? To ti je flertovanje.

Mislim da je flert, pogotovo za ženske koje su duže u vezi, dobar za EGO. Ne znači da ćeš ić s osobom s kojom flertuješ prileći , već daje osjećaj da si još uvijek atraktivna i privlačna drugim muškarcima.

Osobno volin flertati. Znam di je granica.
Odgovori sa citatom
Star 28-01-08, 09:59   #19 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 30
Poruka: 3,605
kresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

A to što partnera time vrijeđaš, bezrazložno činiš ljubomornim i što mu (ili njoj...ovo je općenito) je teško tada, to nema veze, jel?
he finally was dead.
kresola je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-01-08, 10:03   #20 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 12-01-07
Poruka: 2,233
trip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: kresola Pogledaj Poruke
A to što partnera time vrijeđaš, bezrazložno činiš ljubomornim i što mu (ili njoj...ovo je općenito) je teško tada, to nema veze, jel?
ne bi ja reko da ja s tim vrijeđam svoju partnericu, pa ne mislim povalit osobu s kojom flertujem! baš kak je tigrica rekla znam di je granica. mislim da nikog neće ubit osmijeh, pogled ili koji kompliment!

"bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..."
trip je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: flert

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:34.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111