| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Flert u vezi u Društvo forumu; Ne "flertujem" ni inače a kamoli kad sam u vezi..... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-01-08 Lokacija: Zadar Godina: 23
Poruka: 433
![]() | Re: Flert u vezi Ja mislim da mi pod flertovanjem podrazumjevamo različite stvari. flertovanje nije nabacivanje, mozda samo onda ako prelazi granice dobrog ukusa. Flert je osmjeh, flert je pogled ( ne onaj koji poziva na sex)... flert je lipše ponašanje ... ...a nemožete mi reći da ne primjećujete kad je do vas neka prekrasna cura (za cure zgodan lik), i da to makar nesvjesno ne utjeće na vaše ponašanje...
__________________ "Leti ko lišće što vir ga vije, za let si, dušo, stvorena; za zemlju nije, za pokoj nije cvijet što nema korijena." |
| | |
| | #14 (permalink) |
| charolastra | Re: Flert u vezi ne
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Flert u vezi Citat:
Ne vjerujem vam ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Flert u vezi ne.....ne vjerujte nam....mi to non stop radimo....pa i dok smo u drustvu svojih polovica...radimo to na ocigled i zgrazanje svekolike publike i nase polovice narocito....nema kod nas cici-mici potajno....ide se drito u glavu.... ![]()
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 20
Poruka: 2,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Flert u vezi ne bih reko da flertujem, al i dalje djelim komplimente i dalje pokušavam šarmirat jer to se nikad neće kod mene promijenit. al dok sam u vezi ti moji pokušaji šarmiranja su potpuno bezopasni!
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-08-07
Poruka: 435
![]() ![]() ![]() | Re: Flert u vezi Citat:
Kako bi ti onda nazva što radiš, to što si napisa da dijeliš komplimente i šarmiranje druge osobe? To ti je flertovanje. Mislim da je flert, pogotovo za ženske koje su duže u vezi, dobar za EGO. Ne znači da ćeš ić s osobom s kojom flertuješ prileći , već daje osjećaj da si još uvijek atraktivna i privlačna drugim muškarcima. Osobno volin flertati . Znam di je granica.
__________________ Čovjeku treba dvije godine da nauči pričati, a pedeset da nauči šutit. | |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Flert u vezi A to što partnera time vrijeđaš, bezrazložno činiš ljubomornim i što mu (ili njoj...ovo je općenito) je teško tada, to nema veze, jel?
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. |
| | |
| | #20 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 20
Poruka: 2,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Flert u vezi ne bi ja reko da ja s tim vrijeđam svoju partnericu, pa ne mislim povalit osobu s kojom flertujem! baš kak je tigrica rekla znam di je granica. mislim da nikog neće ubit osmijeh, pogled ili koji kompliment!
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
![]() |
| Tagovi: flert |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:34.

Ne vjerujem vam 

, već daje osjećaj da si još uvijek atraktivna i privlačna drugim muškarcima.