| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Flert u vezi u Društvo forumu; Pazi, neće ubit, ali vrlo dobro znam šta ta bezrazložna ljubomora čini kod ljudi.... bezveze se poljuljava veza... znam, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Flert u vezi Pazi, neće ubit, ali vrlo dobro znam šta ta bezrazložna ljubomora čini kod ljudi.... bezveze se poljuljava veza... znam, bio sam i s jedne i s druge strane ove medalje i nikad ništa pozitivno nije ispalo iz svega toga....
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-08-07
Poruka: 367
![]() ![]() ![]() | Re: Flert u vezi Citat:
Dobro, slažem se, ako je partner previše ljubomoran i ako mi ne viruje doć će automatski do svađe i nepotrebnih problema ako flertujem. Ali ako imaš povjerenja u partnera i on u tebe , i znaš di su granice "flertanja" onda stvarno ne vidim nikakav problem u tome. To ispada ka da moraš stavit maramu na glavu kad izlaziš vanka i molit boga da ti nitko ne priđe a kamal počne pričati sa mnom. A ne daj bože još da kaže da si lipa, slatka itd...
__________________ Čovjeku treba dvije godine da nauči pričati, a pedeset da nauči šutit. | |
| | |
| | #23 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 21
Poruka: 1,971
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Flert u vezi to je već stvar povjerenja! ako moja cura ima povjerenja u mene onda joj to neće smetat! tak isto ne smeta meni! povjerenje je uz komunikaciju osnovni temelj za svaku zdravu vezu, bez njega sve pada u vodu!
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
| | #24 (permalink) | |
Onda ti veza nije bila čvrsta. Sigurna sam da se nije samo poljuljala zbog flertanja. Možda je to bila zadnja kapljica da prikipi, ako me razumiš šta ti želin reći. A i u jednoj vezi moraš imati i mrvicu svoje slobode , ne živimo više u 15-om stoljeću ![]()
__________________ Čovjeku treba dvije godine da nauči pričati, a pedeset da nauči šutit. | |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Flert u vezi Jedna stvar je pričat i družit se sa ljudima, neovisno o spolu (naravno) a druga stvar je flert....znači marame ipak nisu potrebne.... Znaš kako ja to rješavam....kad vidim da se dešavaju takve gluposti, prvo ide žuti, a ako se ponovi onda crveni karton i adio đaci....svako svojoj kući....zbogom... A i vidim, po onome što sam sam proživio ili vidio, takve veze 99% ne uspiju...prevelik je razmjer u osjećajima između dviju strana i to nikako neće na dobro. Jedino ako se desi da oboje ljudi u vezi to voli....e onda slobodno ljudi, radite šta vam je drago ![]()
| | |
| | #26 (permalink) | |
Previše ozbiljno na to gledaš. S prijetnjom žuti karton pa crveni, s time samo stavljaš pritisak na vezu i automatski kreće sve nizbrdo. Ajde mi reci jedan razlog šta ima lošeg u tome ako kaže jedan tip tvojoj dragoj da ima npr. lipe oči? Pa to ne znači da će se odma udati za njega. Važno je znati di su ti granice i to je sve.
| | |
| | #27 (permalink) |
| 4nick8or | Re: Flert u vezi mislim da je razlika u svjesnoj činjenici onog koji flertuje, tj s kojim ciljem to radi, ako to radi da odvede zbilja tu osobu u krevet, onda se to osjetno razlikuje u samom flertu od nekakvog bezopasnog freta koji za cilj ima zezanje osobe kojoj se to radi ili s ciljem "vid mene kak sam si super" a zauzet sam :zbljuv .
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Flert u vezi Pa naravno da ozbiljno na to gledam, zato sam i dao svoje mišljenje....ta nije mi više 20 da se bavim tim glupostima... a ovih dana kada curi kažem da ima lijepe oči uglavnom završim s njom, pa ti prosudi....
| | |
| | #29 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,633
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Flert u vezi O5 dakako većina sv. croportalovaca koji to nikada nebi Ma dajte,pa svi flertujemo uvijek i svugdje. Flertujemo u dućanu, na poslu, na faxu, u svakoj međuljudskoj komunikaciji... Flert ne znači da ćeš se odmah poševit s tom osobom, ali moraju postojat granice, pod time mislim da nema fizičkog kontakta.
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Flert u vezi Ja kada flertujem (a nikada to ne radim, to se u mene zove nabacivanje) isključivo i jedino želim tu osobu odvest u krevet.... nikad nisam imao potrebu za onim, nekakvim kvaziflertovanjem da zadovoljim svoj ego...
| | |
![]() |
| Tagovi: flert |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:59.