Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Flert u vezi u Društvo forumu; Pazi, neće ubit, ali vrlo dobro znam šta ta bezrazložna ljubomora čini kod ljudi.... bezveze se poljuljava veza... znam, ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 28-01-08, 10:05   #21 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 31
Poruka: 3,534
kresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola
Re: Flert u vezi

Pazi, neće ubit, ali vrlo dobro znam šta ta bezrazložna ljubomora čini kod ljudi.... bezveze se poljuljava veza... znam, bio sam i s jedne i s druge strane ove medalje i nikad ništa pozitivno nije ispalo iz svega toga....
Odgovori sa citatom
Star 28-01-08, 10:15   #22 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-08-07
Poruka: 367
tigrica se izdvaja iz masetigrica se izdvaja iz masetigrica se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: kresola Pogledaj Poruke
A to što partnera time vrijeđaš, bezrazložno činiš ljubomornim i što mu (ili njoj...ovo je općenito) je teško tada, to nema veze, jel?
Zašto bi partnera vriđala s time?
Dobro, slažem se, ako je partner previše ljubomoran i ako mi ne viruje doć će automatski do svađe i nepotrebnih problema ako flertujem. Ali ako imaš povjerenja u partnera i on u tebe , i znaš di su granice "flertanja" onda stvarno ne vidim nikakav problem u tome.

To ispada ka da moraš stavit maramu na glavu kad izlaziš vanka i molit boga da ti nitko ne priđe a kamal počne pričati sa mnom. A ne daj bože još da kaže da si lipa, slatka itd...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-01-08, 10:17   #23 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 12-01-07
Godina: 21
Poruka: 1,971
trip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu auru

to je već stvar povjerenja! ako moja cura ima povjerenja u mene onda joj to neće smetat! tak isto ne smeta meni! povjerenje je uz komunikaciju osnovni temelj za svaku zdravu vezu, bez njega sve pada u vodu!

"bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..."
trip je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-01-08, 10:21   #24 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pazi, neće ubit, ali vrlo dobro znam šta ta bezrazložna ljubomora čini kod ljudi.... bezveze se poljuljava veza... znam, bio sam i s jedne i s druge strane ove medalje i nikad ništa pozitivno nije ispalo iz svega toga....

Onda ti veza nije bila čvrsta. Sigurna sam da se nije samo poljuljala zbog flertanja. Možda je to bila zadnja kapljica da prikipi, ako me razumiš šta ti želin reći.

A i u jednoj vezi moraš imati i mrvicu svoje slobode , ne živimo više u 15-om stoljeću
Odgovori sa citatom
Star 28-01-08, 10:21   #25 (permalink)
Akademik Foruma

kresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznat

Jedna stvar je pričat i družit se sa ljudima, neovisno o spolu (naravno) a druga stvar je flert....znači marame ipak nisu potrebne....

Znaš kako ja to rješavam....kad vidim da se dešavaju takve gluposti, prvo ide žuti, a ako se ponovi onda crveni karton i adio đaci....svako svojoj kući....zbogom...

A i vidim, po onome što sam sam proživio ili vidio, takve veze 99% ne uspiju...prevelik je razmjer u osjećajima između dviju strana i to nikako neće na dobro. Jedino ako se desi da oboje ljudi u vezi to voli....e onda slobodno ljudi, radite šta vam je drago
Odgovori sa citatom
Star 28-01-08, 10:28   #26 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Jedna stvar je pričat i družit se sa ljudima, neovisno o spolu (naravno) a druga stvar je flert....znači marame ipak nisu potrebne....

Znaš kako ja to rješavam....kad vidim da se dešavaju takve gluposti, prvo ide žuti, a ako se ponovi onda crveni karton i adio đaci....svako svojoj kući....zbogom...

A i vidim, po onome što sam sam proživio ili vidio, takve veze 99% ne uspiju...prevelik je razmjer u osjećajima između dviju strana i to nikako neće na dobro. Jedino ako se desi da oboje ljudi u vezi to voli....e onda slobodno ljudi, radite šta vam je drago

Previše ozbiljno na to gledaš.
S prijetnjom žuti karton pa crveni, s time samo stavljaš pritisak na vezu i automatski kreće sve nizbrdo.

Ajde mi reci jedan razlog šta ima lošeg u tome ako kaže jedan tip tvojoj dragoj da ima npr. lipe oči? Pa to ne znači da će se odma udati za njega.
Važno je znati di su ti granice i to je sve.
Odgovori sa citatom
Star 28-01-08, 10:31   #27 (permalink)
4nick8or

Datum registracije: 10-06-05
Poruka: 5,410
pharaoh je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

mislim da je razlika u svjesnoj činjenici onog koji flertuje, tj s kojim ciljem to radi, ako to radi da odvede zbilja tu osobu u krevet, onda se to osjetno razlikuje u samom flertu od nekakvog bezopasnog freta koji za cilj ima zezanje osobe kojoj se to radi ili s ciljem "vid mene kak sam si super" a zauzet sam :zbljuv .
.....(_/.......)../....
...............(_/......

おとわるいなー
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-01-08, 10:37   #28 (permalink)
Akademik Foruma

Pa naravno da ozbiljno na to gledam, zato sam i dao svoje mišljenje....ta nije mi više 20 da se bavim tim glupostima... a ovih dana kada curi kažem da ima lijepe oči uglavnom završim s njom, pa ti prosudi....
Odgovori sa citatom
Star 28-01-08, 10:37   #29 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,633
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

O5 dakako većina sv. croportalovaca koji to nikada nebi Ma dajte,pa svi flertujemo uvijek i svugdje. Flertujemo u dućanu, na poslu, na faxu, u svakoj međuljudskoj komunikaciji...

Flert ne znači da ćeš se odmah poševit s tom osobom, ali moraju postojat granice, pod time mislim da nema fizičkog kontakta.
Odgovori sa citatom
Star 28-01-08, 10:42   #30 (permalink)
Akademik Foruma

Ja kada flertujem (a nikada to ne radim, to se u mene zove nabacivanje) isključivo i jedino želim tu osobu odvest u krevet.... nikad nisam imao potrebu za onim, nekakvim kvaziflertovanjem da zadovoljim svoj ego...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: flert

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:59.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114