Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Flert u vezi u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: kresola Pa naravno da ozbiljno na to gledam, zato sam i dao svoje mišljenje....ta nije ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 28-01-08, 10:50   #31 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-08-07
Poruka: 367
tigrica se izdvaja iz masetigrica se izdvaja iz masetigrica se izdvaja iz mase
Re: Flert u vezi

Citat:
Pravi autor: kresola Pogledaj Poruke
Pa naravno da ozbiljno na to gledam, zato sam i dao svoje mišljenje....ta nije mi više 20 da se bavim tim glupostima... a ovih dana kada curi kažem da ima lijepe oči uglavnom završim s njom, pa ti prosudi....

A ne znam, onda si ti jako jako uspješan i čaroban u svojim ričima.
Meni kad kaže tip da iman lipe oči , daleko smo, jako daleko od kreveta.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-01-08, 10:51   #32 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 31
Poruka: 3,534
kresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Nisam ni rekao da ću curu samo sa tim odvest u krevet....rekao sam da kada to kažem nekoj djevojci, jedna jedina stvar mi je na pameti...
Odgovori sa citatom
Star 28-01-08, 10:52   #33 (permalink)
irm
Akademik Foruma

Datum registracije: 16-01-08
Godina: 28
Poruka: 4,406
irm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobar

ja nikad... ali mene stalno šlataju ženske
Odgovori sa citatom
Star 28-01-08, 10:55   #34 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-08-07
Poruka: 367
tigrica se izdvaja iz masetigrica se izdvaja iz masetigrica se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: kresola Pogledaj Poruke
Nisam ni rekao da ću curu samo sa tim odvest u krevet....rekao sam da kada to kažem nekoj djevojci, jedna jedina stvar mi je na pameti...
OK, onda sasvim drugačije razmišljamo o flertu.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-01-08, 11:11   #35 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 31
Poruka: 3,534
kresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Evo da rezimiram sa jednim događajem iz svoga života...

Imah ja tako jednu curu, bili smo zajedno jedno tri godine, i baš sam se zaljubio, a i ona je mene volila (ali manje, ili na svoj način, neznam, uglavnom zato prekidoh vezu...) i na njoj se vidilo svaki put kad bi išli vanka, pili i ostale gluposti kako voli okolo gledat muškarce, sve ju je zanimalo, a ja pošto sam se ajmo reć zaljubio, jednostavno mi nije odgovaralo takvo njezino ponašanje.... nikad mi nije bilo ugodno sa njom kada smo bili vanka. Bila je možda takav tip cure, možda nedovoljno zapaljena za mene, stvarno ne znam) Uglavnom ti večernji izlasci i ta "alkoholna istina" je činila polako svoje.... bio sam ljubomoran, a ja se mrzim tako osjećat... i kada me jednom strefilo u glavu da ću ja možda cili život živit u takvoj muci poludio sam. I nije bilo šanse da ja tako živim svoj život. I prekidoh, i nakon nekog vremena (jel' kad su se emocije smirile i to) shvatih da je bila zapravo bezveze cura, nedostojna mene.... Naravno ovo sam samo ja, i ovaj post nema nikakve veze s nikim ovde na forumu (čisto da se neko ne bi uvrijedio) I zato mrzim kada neka moja cura nešto takvo radi.... smatram je nedostojnom onoga svega šta joj ja mogu pružit....

eto, finito....
Odgovori sa citatom
Star 28-01-08, 11:15   #36 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 12-01-07
Godina: 21
Poruka: 1,971
trip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
O5 dakako većina sv. croportalovaca koji to nikada nebi Ma dajte,pa svi flertujemo uvijek i svugdje. Flertujemo u dućanu, na poslu, na faxu, u svakoj međuljudskoj komunikaciji...

Flert ne znači da ćeš se odmah poševit s tom osobom, ali moraju postojat granice, pod time mislim da nema fizičkog kontakta.

skroz se slažem s tobom!!

"bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..."
trip je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-01-08, 15:30   #37 (permalink)
LPK
prof. Foruma

Datum registracije: 23-08-07
Poruka: 1,222
LPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz mase

Flertujemo kad smo solo zašto ne bi i kad smo u vezi, pa nismo umrli. Ne vidim ništa loše u tome.
Odgovori sa citatom
Star 28-01-08, 17:07   #38 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-09-07
Poruka: 1,140
terri se izdvaja iz maseterri se izdvaja iz maseterri se izdvaja iz mase

ako sam zauzet,nisam oduzet
Odgovori sa citatom
Star 28-01-08, 19:02   #39 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 4,132
Lulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavan

Normalno je flertovati ,i mislim da svako flertuje ali na svoj način i to je sasvim normalno!Ako si u vezi ne mora da znači da samo uživaš u partnerovom društvu.mislim,to je normalno uživati i sa ostalim ljudima na neki način naravno da ne praviš drugu stranu budalom...
Odgovori sa citatom
Star 18-02-08, 20:35   #40 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 17-01-08
Godina: 24
Poruka: 934
latoa ima ono neštolatoa ima ono neštolatoa ima ono neštolatoa ima ono neštolatoa ima ono neštolatoa ima ono neštolatoa ima ono nešto

Kad sam tek otvorila ovu temu - bila sam šokirana s odgovorima. Lipo je viditi da su ljudi na ovom forumu ipak normalni i iskreni...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: flert

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:36.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114