| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Flert u vezi u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: kresola Pa naravno da ozbiljno na to gledam, zato sam i dao svoje mišljenje....ta nije ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-08-07
Poruka: 367
![]() ![]() ![]() | Re: Flert u vezi Citat:
A ne znam, onda si ti jako jako uspješan i čaroban u svojim ričima. Meni kad kaže tip da iman lipe oči , daleko smo, jako daleko od kreveta.
__________________ Čovjeku treba dvije godine da nauči pričati, a pedeset da nauči šutit. | |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 4,406
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Flert u vezi ja nikad... ali mene stalno šlataju ženske ![]()
__________________ Nemoj da se kajes kad se nekom dajes,kada starost dodje zadovoljstvo prodje,iskoristi mladost i dozivi radost, tucaj se sve vise,jer lakse se dise |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Flert u vezi Evo da rezimiram sa jednim događajem iz svoga života... Imah ja tako jednu curu, bili smo zajedno jedno tri godine, i baš sam se zaljubio, a i ona je mene volila (ali manje, ili na svoj način, neznam, uglavnom zato prekidoh vezu...) i na njoj se vidilo svaki put kad bi išli vanka, pili i ostale gluposti kako voli okolo gledat muškarce, sve ju je zanimalo, a ja pošto sam se ajmo reć zaljubio, jednostavno mi nije odgovaralo takvo njezino ponašanje.... nikad mi nije bilo ugodno sa njom kada smo bili vanka. Bila je možda takav tip cure, možda nedovoljno zapaljena za mene, stvarno ne znam) Uglavnom ti večernji izlasci i ta "alkoholna istina" je činila polako svoje.... bio sam ljubomoran, a ja se mrzim tako osjećat... i kada me jednom strefilo u glavu da ću ja možda cili život živit u takvoj muci poludio sam. I nije bilo šanse da ja tako živim svoj život. I prekidoh, i nakon nekog vremena (jel' kad su se emocije smirile i to) shvatih da je bila zapravo bezveze cura, nedostojna mene.... Naravno ovo sam samo ja, i ovaj post nema nikakve veze s nikim ovde na forumu (čisto da se neko ne bi uvrijedio) I zato mrzim kada neka moja cura nešto takvo radi.... smatram je nedostojnom onoga svega šta joj ja mogu pružit....eto, finito....
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... |
| | |
| | #36 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 21
Poruka: 1,971
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Flert u vezi Citat:
![]() skroz se slažem s tobom!!
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." | |
| | |
| | #37 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,222
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Flert u vezi Flertujemo kad smo solo zašto ne bi i kad smo u vezi, pa nismo umrli. Ne vidim ništa loše u tome.
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,132
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Flert u vezi Normalno je flertovati ,i mislim da svako flertuje ali na svoj način i to je sasvim normalno!Ako si u vezi ne mora da znači da samo uživaš u partnerovom društvu.mislim,to je normalno uživati i sa ostalim ljudima na neki način naravno da ne praviš drugu stranu budalom...
__________________ Zapamti da je ponekad i kada ne dobiješ nešto što želiš čudesan udarac sreće. |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 17-01-08 Lokacija: Zadar Godina: 24
Poruka: 934
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Flert u vezi Kad sam tek otvorila ovu temu - bila sam šokirana s odgovorima. Lipo je viditi da su ljudi na ovom forumu ipak normalni i iskreni... ![]()
__________________ Quod scriptum manet. |
| | |
![]() |
| Tagovi: flert |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:36.

poludio sam. I nije bilo šanse da ja tako živim svoj život. I prekidoh, i nakon nekog vremena (jel' kad su se emocije smirile i to) shvatih da je bila zapravo bezveze cura, nedostojna mene.... Naravno ovo sam samo ja, i ovaj post nema nikakve veze s nikim ovde na forumu (čisto da se neko ne bi uvrijedio) I zato mrzim kada neka moja cura nešto takvo radi.... smatram je nedostojnom onoga svega šta joj ja mogu pružit....