| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Iritira li i vas Blanka Vlašić? u Društvo forumu; sva cast uspjesima al bas kako kaze daka kad vidim ples kenja mi se... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #102 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-12-07 Godina: 23
Poruka: 241
![]() | Re: Iritira li i vas Blanka Vlašić? ide i meni na kurac neka ona pobjeduje svaka cast ali bi je zatuka tupon letvon i spalia na zaru bez ulja jer je ulje skupo
__________________ she broke my heart... so i ripped hers out |
| | |
| | #103 (permalink) |
| Purger | Re: Iritira li i vas Blanka Vlašić? Postala je svjetska prvakinja a nije plesala.... ![]() A gledal sam samo zbog toga ![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #109 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-03-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 21
![]() | Re: Iritira li i vas Blanka Vlašić? Potpuno je iritantna s onim plesom, i ima takav izraz lica, pi**patnički.
__________________ Bože, daj mi mirnoću da podnosim stvari koje ne mogu promijeniti; daj mi hrabrost da mijenjam stvari koje mogu promijeniti; daj mi mudrost da razlikujem jedno od drugog. |
| | |
| | #110 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 22
Poruka: 434
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Iritira li i vas Blanka Vlašić? pa zena plese za sebe jer se veseli, zakaj bi joj neko osporavao to pravo. pa da, prebacite program, makar evo, ukinuli su zabranjenu ljubav... (suosjecam , al valjda ce se naci nesto..)
__________________ Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead. |
| | |
![]() |
| Tagovi: blanka vlas ic, iritacija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:32.

so i ripped hers out

, al valjda ce se naci nesto..)