Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Iritira li i vas Blanka Vlašić? u Društvo forumu; Totalno je antipatična i nervira me....

Odgovor

Opcije Teme
Star 08-04-08, 20:51   #111 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 11-09-06
Poruka: 789
Korozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz mase
Re: Iritira li i vas Blanka Vlašić?

Totalno je antipatična i nervira me.
Odgovori sa citatom
Star 09-04-08, 15:38   #112 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 16-03-07
Godina: 25
Poruka: 1,570
Vidolinho se izdvaja iz maseVidolinho se izdvaja iz maseVidolinho se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Vidolinho

Ja sam indiferentan prema njoj. Mene užasno živcira recimo Iva Majoli.
Vidolinho je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-04-08, 00:10   #113 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-04-08
Godina: 29
Poruka: 115
Rivijera se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Rivijera

Totalno iritantno plese, a i nekako je ufurana, ko da je uspjesna kao kraljica Janica! Janica rulez!
Odgovori sa citatom
Star 13-04-08, 13:59   #114 (permalink)
Starter

Datum registracije: 05-03-08
Godina: 33
Poruka: 62
SamSam se izdvaja iz mase

Da, apsolutno iritantna i nekulturna, Vjerojatno ima puno prijatelja u sportskom svijetu.
SamSam je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-04-08, 14:02   #115 (permalink)
Do'h!

Datum registracije: 19-06-07
Godina: 21
Poruka: 6,811
gggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga

Koja hrpa nebuloza
gggiga je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-04-08, 19:29   #116 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,750
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Koje nebuloze ?

Daj dobro pogledaj ovu facu i reci mi da te ne iritira....

Dodane Slike
Tip Fajla: jpg thumbnail.ashx.jpg (43.0 KB, 12 pogleda)

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-04-08, 19:36   #117 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-03-07
Godina: 20
Poruka: 1,123
petrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz mase

blankica mi je sad ok....vjerojatno mi je počela rast u očima kad je počela ostvarivat odlične rezultate.....mene ona ne živcira ni približno koliko me živcira njezin stari....
Odgovori sa citatom
Star 13-04-08, 19:51   #118 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,688
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: petrica_ Pogledaj Poruke
blankica mi je sad ok....vjerojatno mi je počela rast u očima kad je počela ostvarivat odlične rezultate...
Kada mi je neko simpatičan, to je tako bez obzira na rezultate koje postiže.
(I obratno.)

Skokovi u vis mi uopće nisu zanimljivi pa mi Blanka uopće ne smeta u životu.
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-05-08, 09:46   #119 (permalink)
Starter

Datum registracije: 13-11-06
Godina: 34
Poruka: 8
mariolino se izdvaja iz mase
Citat:
Pravi autor: Clank Pogledaj Poruke
da sam je sada svj.prvak u ne znam ja čemu da li bi ja sada smio šamarati ljude
Osudili ste curu zbog plesa. Jeste vi normalni? Aj pogledajte se sljedeci put u ogledalu u disku pa cete se imati cemu smijati. Ona je svjetski prvak u skoku u vis, a ne u plesu ili mozda ovaj boksač to ne zna.

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
A kako bi to bilo "normalno" kako pričate vi "normalni" Splićani? I u čemu se to vaše "normalno" vas "normalnih" Splićana razlikuje od njezinog naglaska?

I kakav je to naglasak kojim govore splićani koji ne govore splitskim naglaskom? I zašto se taj splitski naglasak naziva splitskim ako njime, po tvojoj teoriji, govori samo 10% stanovnika Splita?

Ajde daj prosvijetli me, života ti... reci meni kako to "normalno" govore ljudi u gradu u kojem sam se rodio i u kojem živim trideset godina?

Jer, koliko se meni čini, Blankin naglasak ne razlikuje se ama baš ničim od naglaska kojim govori 95% ljudi koji su rođeni i žive u ovom gradu.

Ali opet... to sam samo ja...
Sigurno je on jedan od onih Splicana koji su nedavno u Split došli, pa misli da svi govore kao on jer ih ima sve vise tako da cemo se mi jos malo pa izgubit.

Citat:
Pravi autor: daai Pogledaj Poruke
Savka njoj čast, nek skače po motki kolko god oće al ona me nervira skoro više od ijedne sdruge'poznate' osobe!! živila je u mom kvartu donedavno i oduvik san je smatra glupačon, prije vrhunskih uspjeha...
Nije bitno jeli glupa ili ne. Bitno je da je napravila nešto šta ti nikad neces i nebi moga. Ali imas ti jos papat dok odrasteš.

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Iritira. Ali prebacim program i problem riješen.

Općenito cijenim ljude koji su požrtvovni i uspješni u onome čime se bave. Ali to ne znači da mi moraju biti i simpatični. Ona mi eto nije previše simpatična.

Zato mi je simpatična tenisačica Ana Ivanović.
Evo napokon jedan normalan razlog.

UBUDUĆE KORISTI MULTI-QUOTE !!!

-sahasa

Zadnji Uredio sahasa : 02-05-08 u 19:16.
mariolino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-05-08, 01:36   #120 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 31
Poruka: 4,411
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: Vidolinho Pogledaj Poruke
Mene užasno živcira recimo Iva Majoli.
i mene užasni iritira iva majoli,onaj smijeh

mene blanka ne iritira u toj mjeri ali me užasno iritiraju ljudi koju nju svrstavaju među 100 najljepših hrvatica
divim joj se sportski ali fizički ne pripada tamo di je neki očito ćoravi ljudi svrstavaju
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: blanka vlas ic, iritacija

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:25.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114