| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Iritira li i vas Blanka Vlašić? u Društvo forumu; Totalno je antipatična i nervira me.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #116 (permalink) |
| Purger | Re: Iritira li i vas Blanka Vlašić? Koje nebuloze ? Daj dobro pogledaj ovu facu i reci mi da te ne iritira.... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #117 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 1,123
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Iritira li i vas Blanka Vlašić? blankica mi je sad ok....vjerojatno mi je počela rast u očima kad je počela ostvarivat odlične rezultate.....mene ona ne živcira ni približno koliko me živcira njezin stari....
__________________ ......""Ljubav je kao šah...uvijek te zezne neki konj dok osvajaš kralja""...... |
| | |
| | #118 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,688
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Iritira li i vas Blanka Vlašić? Citat:
(I obratno.) Skokovi u vis mi uopće nisu zanimljivi pa mi Blanka uopće ne smeta u životu. | |
| | |
| | #119 (permalink) | ||||
| Starter Datum registracije: 13-11-06 Lokacija: Split Godina: 34
Poruka: 8
![]() | Citat:
![]() Citat:
Citat:
![]() Citat:
UBUDUĆE KORISTI MULTI-QUOTE !!! -sahasa Zadnji Uredio sahasa : 02-05-08 u 19:16. | ||||
| | |
| | #120 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 31
Poruka: 4,411
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Iritira li i vas Blanka Vlašić? i mene užasni iritira iva majoli,onaj smijeh ![]() mene blanka ne iritira u toj mjeri ali me užasno iritiraju ljudi koju nju svrstavaju među 100 najljepših hrvatica ![]() divim joj se sportski ali fizički ne pripada tamo di je neki očito ćoravi ljudi svrstavaju ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: blanka vlas ic, iritacija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:25.