| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Iritira li i vas Blanka Vlašić? u Društvo forumu; Kad je Bog davao izgled ljudima mislim da je ona bila na zadnjem mjestu pa nije dobila ništa.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #122 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,334
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Iritira li i vas Blanka Vlašić? Aha, al ti zato jos cekas red za smisao za humor... Mozda ti se posreci u slijedecem zivotu... Jel bitno kako izgleda? Sportasica je a ne manekenka.
__________________ Granice ne postoje... izmislio ih je čovjek... |
| | |
| | #125 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-05-08
Poruka: 29
![]() | Re: Iritira li i vas Blanka Vlašić? Jao.. i mene kao i većinu vas užasno živcira. Onaj glas kao da je krepana kokoš progovorila ili onaj ples koda pleše na dvije čačkalice. Svaka čast na rezultatima ali je ovde javno molim da se suzdrži plesa |
| | |
| | #126 (permalink) |
| The Eye | Re: Iritira li i vas Blanka Vlašić? ne, ne zivcira me... stovise skidam kapu, svaka cast
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #128 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Iritira li i vas Blanka Vlašić? ??? Ne mogu virovat. Vas živcira ženska zato što se veseli svojim uspjesima? Dok je gleda cila Hrvatska? Nek ona samo pleše, pa to traje 3 sekunde i poznata je po tome. A vi mislite da je vaš glas ko u ptičice? Pa Bog joj je da to šta ima. I da, sportašica je a ne manekenka. I meni je lipa. A druge sportaše nikad ništa ne boli, jel? Pa svaka im je ozljeda na naslovnici novina. Mene samo boli duša kad vidin di trenira
__________________ |
| | |
| | #130 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Iritira li i vas Blanka Vlašić? Citat:
![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: blanka vlas ic, iritacija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:57.