| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Iritira li i vas Blanka Vlašić? u Društvo forumu; Nek ubace malo njenog znoja u vodu pa ce bit voda s okusom Blanke... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #142 (permalink) |
| V.I.P. i simpa Član | Re: Iritira li i vas Blanka Vlašić? Ne, nenervira me i nevidim razlog zašto bi....baš je gledam i svaka joj čast na rezultatima. Ženska se trudi i uspješna je u svom sportu a uostalom tko je od nas savršen i u izgledu i ponašanju...Onaj/ona tko mi ne paše jednostavno izbjegavam gledati, a na telki ih ima po meni i gorih za izbjegavanje....
__________________ Vjerujem u.... |
| | |
| | #143 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,458
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Iritira li i vas Blanka Vlašić? ne iritira me niti najmanje ali iritiraju me ljudi koji blanku svrstavaju među najlipše hrvatice,svaka joj čast kao sportašici ali ipak nije u vrsti najlipših ![]()
__________________ slušaj kako grmi,kako more pjeni pitaju te jesu li zaboravljeni... |
| | |
| | #146 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,458
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Iritira li i vas Blanka Vlašić? općenito nevolim generalizirati nečiji uspjeh s nečijim izgledom,al nužno mora biti i super sportašica i miss svita...čini se kod nas hrvata da ![]() ![]() blanka je super sportašica ali nije ni blizu najlipšim curama.. niti janica kostelić.. niti iva majoli...itd...
__________________ slušaj kako grmi,kako more pjeni pitaju te jesu li zaboravljeni... |
| | |
| | #147 (permalink) |
| V.I.P. i simpa Član | Re: Iritira li i vas Blanka Vlašić? Upravo tako, trebali bi se naučiti gledati ljude kroz njihove druge kvalitete a ne nužno samo po izgledu. Svi znamo da nisu svi ljudi izgledom lijepi pa to važi i za nas skrivene iza kompa koji smo skloni komentirati tuđi izgled, nego zasigurno postoje i druge kvalitete po kojima se može cijeniti čovjek..
__________________ Vjerujem u.... |
| | |
| | #148 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Iritira li i vas Blanka Vlašić? Navalili ste na curu ko muhe na g...... Ja obožavam sportašice: samo im treba definitivno zabraniti alkohol.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
![]() |
| Tagovi: blanka vlas ic, iritacija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:43.