| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Iritira li i vas Blanka Vlašić? u Društvo forumu; ne nervira me jel ju ni ne gledam svaka njoj cast, samo neka onda obara rekorde i osvaja medalje. sto ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #151 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-06-08 Lokacija: Osijek
Poruka: 607
![]() | Re: Iritira li i vas Blanka Vlašić? ne nervira me jel ju ni ne gledam svaka njoj cast, samo neka onda obara rekorde i osvaja medalje. sto se tice plesa, neka slavi pobjedu na svoj nacin, kako ona hoce. |
| | |
| | #153 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-12-06
Poruka: 20
![]() | Re: Iritira li i vas Blanka Vlašić? fala bogu na ovom topicu... vec sam mislio da sam ja lud... .. da se razumijemo, svaka cas na visinama koje preskace al mi nikad nije bas legla... .. a kad sam vidio ples.. popizdio sam... nevjerojatno iritantno.. a svi moji frendovi su bili kao wtf. bas je kul .. svaka cast i to... ... fala ljudi... sad znam da nisam jedini |
| | |
| | #154 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-05-08 Lokacija: Samoborka Godina: 21
Poruka: 611
![]() | Re: Iritira li i vas Blanka Vlašić? Onaj njen ples me živcira ona ne zasada..
__________________ Oči u oči,nije to lako al rastanak barem zaslužili smo, oči u oči a ne ovako,ko da se nikad ni sreli nismo... |
| | |
| | #155 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Iritira li i vas Blanka Vlašić? ja sam isto mislil da sam lud ali taj njezin ples je tolko iritantan da pogledam skok i promjenim program... užas... čak mi onda dobro izgleda samo kad ne bi plesala
__________________ Ovo ljeto nudim 200 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 100 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #156 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-06-08 Lokacija: U ofsajdu Godina: 16
Poruka: 31
![]() | Re: Iritira li i vas Blanka Vlašić? Meni ples nije nesto posebno,ali me ne zivcira ![]() Meni je bitnije da ima kaj slavit,svaka joj cast kako skace... Neka slavi kako oce dok toliko moze skocit ![]()
__________________ čitaj pravila i ne stavljaj te linkove u potpis!!! |
| | |
| | #157 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,540
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Iritira li i vas Blanka Vlašić? Žena ima odlične uspjehe i svaka joj čast, ali me malo iritira ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #158 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Iritira li i vas Blanka Vlašić? daj žena je legenda,nema naš što iritirati osoba koja promiče hrvatski sport i koja nam donosi toliko veselja na natjecanjima!ajmo blanko obori taj svjetski rekord u skoku u vis!
__________________ Michael Phelps-the one and the only |
| | |
| | #159 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-12-06
Poruka: 20
![]() | Re: Iritira li i vas Blanka Vlašić? ..pa kaj to znaci da osoba koja promice hrvatski sport ne moze biti iritantna?? ... pa po tome bi mamic trebao biti predsjednik drzave a ne direktor dinama... fala bogu da nije tako... .. ne znam zasto ljudi ne mogu prihvatit da je nekim ljudima blanka izuzetno iritantna.. meni osobno je.. .. dobro .. i nije mi bas neki primjer s mamice.. al znate sto sam zelio reci.. |
| | |
![]() |
| Tagovi: blanka vlas ic, iritacija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:20.

svaka njoj cast, samo neka onda obara rekorde i osvaja medalje. sto se tice plesa, neka slavi pobjedu na svoj nacin, kako ona hoce.