| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Iritira li i vas Blanka Vlašić? u Društvo forumu; IRITIRA!!!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #183 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-04-08 Lokacija: sjedište MI6 Godina: 34
Poruka: 1,152
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Iritira li i vas Blanka Vlašić? ne razumijem zašto bi me iritirala. pa ništa mi ne radi. a koliko vidim niže samo uspjehe. čestitam joj i želim da na olimpijadi osvoji zlato. toliko od mene.
__________________ You only live twice |
| | |
| | #185 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-07-08 Lokacija: Čađava Mehana Godina: 15
Poruka: 83
![]() | Re: Iritira li i vas Blanka Vlašić? Kako bzvz, pa baš super što reda uspjehe...ne živcira me, što se mene tiče nek pleše valcer tamo, samo neka pobjeđuje, blanka ![]()
__________________ vamotamo |
| | |
| | #186 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 19-09-07 Godina: 16
Poruka: 9
![]() | Citat:
| |
| | |
| | #187 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-02-08
Poruka: 90
![]() | Re: Iritira li i vas Blanka Vlašić? Citat:
![]() ![]()
__________________ Online Klađenje | |
| | |
| | #188 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-06-08 Lokacija: plesn! pod!j...
Poruka: 1,211
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Iritira li i vas Blanka Vlašić? a čime se vi bavite... ne iritira me,nego joj se divim!!! pa cura samo niže uspjehe!!!to je zakon!!! a što se tiče tog njenog plesa...pa zar se vi nebiste veselili da ste na njegom mjestu???? ne,vi biste se da preskočite,npr,2.5,samo ustali i mirno otišli...yeah wright...
__________________ kad smo rekli su PIJANICE!!!kad smo rekli su LUTALICE!!!kad smo rekli su KURVE!!!a kad reći će:JEDINO SU ONE ZNALE ŽIVJETI!!! |
| | |
| | #189 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Iritira li i vas Blanka Vlašić? mene ona "iritira " ali na poseban nacin ..naime malo sam "osjetljiv" na crvenokose ljepotice ![]()
__________________ Are you rich? I'm single! I may not be totally perfect - but some parts of me are excellent. Batistuta Gabriele - za tebe je Olić Pele ! |
| | |
| | #190 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-06-08 Lokacija: plesn! pod!j...
Poruka: 1,211
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Iritira li i vas Blanka Vlašić? lol kome je ona lijepa...
__________________ kad smo rekli su PIJANICE!!!kad smo rekli su LUTALICE!!!kad smo rekli su KURVE!!!a kad reći će:JEDINO SU ONE ZNALE ŽIVJETI!!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: blanka vlas ic, iritacija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:40.

rekli su PIJANICE!!!
rekli su LUTALICE!!!
rekli su KURVE!!!
reći će:JEDINO SU ONE ZNALE ŽIVJETI!!!