Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Iritira li i vas Blanka Vlašić? u Društvo forumu; baš mi se dopada taj ples,baš simpatično,uopće me ne iritira...

Odgovor

Opcije Teme
Star 17-02-08, 21:35   #21 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika Snjesko Bijelic

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 20
Poruka: 4,389
Snjesko Bijelic ima spektakularnu auruSnjesko Bijelic ima spektakularnu auruSnjesko Bijelic ima spektakularnu auruSnjesko Bijelic ima spektakularnu auruSnjesko Bijelic ima spektakularnu auruSnjesko Bijelic ima spektakularnu auruSnjesko Bijelic ima spektakularnu auruSnjesko Bijelic ima spektakularnu auruSnjesko Bijelic ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic
Re: Iritira li i vas Blanka Vlašić?

baš mi se dopada taj ples,baš simpatično,uopće me ne iritira
Odgovori sa citatom
Star 17-02-08, 21:40   #22 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 15-07-07
Godina: 43
Poruka: 4,711
TigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku TigarZG1

Niti me oduševljava niti iritira......ples mi ne smeta nešto posebno a niti je ona jedina koja izvodi svoj ritual nakon nekog svog uspjeha...tako da mi je to već postalo normalno....
Odgovori sa citatom
Star 17-02-08, 21:40   #23 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 01-02-08
Poruka: 245
sebastijan se izdvaja iz mase

Svaka čast njoj i njenom uspjehu. Hvala dragom Bogu i njenom ocu što su je pratili na njenom putu. Ma, ja joj želim sve najbolje pa i da bude najbolja skakačica u vis svih vremena, neka zaradi para ko Toni Kukoč, nek nađe super frajera ko Janica, nek joj se sve želje ostvare u životu.

Volio bih da sam u krivu al ona mi djeluje zrnce histerično. Priznajem, ja bi vjerojatno bio 10x gori od nje da sam uspio u sportu. Ja bi izvadio kitu i vrtio ga u smjeru kazaljke na satu i tako protrčao 3 počasna kruga po atletskoj stazi, pa nek se buni ko hoće, to je moja kita i ja sam prvak svijeta i sve sam zaslužio svojim radom. :

Ovaj topik nije omalovažavanje Branke, niti otvaranje ikakvog kluba, već joj želimo pomoći ukazivanjem na sitne tragove oholosti kao i potrebu da ipak pođe na neki tečaj plesa ili ritmike ako i dalje hoće da pleše.

Siguran sam da kad bi ona nešto lijepo „plesala“ da bi to odmah postao hit u Hrvatskoj.

Kosovo Država!
sebastijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-02-08, 22:22   #24 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 22-03-07
Poruka: 7,104
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

o čemu vi? kakva bahatost? neznam, meni ona uopće ne djeluje bahato

naravno da me ne iritira , zašto bi me iritirala, naprotiv, divim se curi koliko ima snage, volje i talenta i kakve rezultate postiže

svaka joj čast
Ive_ri je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-02-08, 22:46   #25 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-03-07
Poruka: 2,121
Bahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: sebastijan Pogledaj Poruke
Ovaj topik nije omalovažavanje Branke, niti otvaranje ikakvog kluba, već joj želimo pomoći ukazivanjem na sitne tragove oholosti kao i potrebu da ipak pođe na neki tečaj plesa ili ritmike ako i dalje hoće da pleše.
sebastijan a jesi legenda, teme su ti zakon...
btw I ja uvijek okrenem program kad pocne plesat
Bahamut je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-02-08, 23:29   #26 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-10-07
Poruka: 1,095
lamborghini je zabranio reputaciju

meni je ona zakon,ali me zato Janica iritira, i jako.....krghhhhhhhh....u pi..mattt...ode tipkovnica u zid...

Serie A : 2004, Liga Prvaka : 2003,2007, Kup Italie : 2003, Superkup Italie : 2004, Europski Super Kup : 2003,2007, Svj. klupsko prvenstvo : 2007
lamborghini je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-02-08, 23:35   #27 (permalink)
FPS excellence

Datum registracije: 05-11-05
Poruka: 4,811
Servant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Koji pleeeeeeeeeeeeeeees??
Daite neki video, oću i ja vidit to... i garant će me živcirat...
Odgovori sa citatom
Star 17-02-08, 23:38   #28 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,076
anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Odgovori sa citatom
Star 18-02-08, 01:33   #29 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,162
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Evo iskreno. Kao osoba me strasno nervira, ali kao sportasici joj spustam kapu... Za to joj svaka cast!!!

A sta se tice plesa, posto bas ne pratim njezine nastupe, jednom sam vidila i bilo mi je simpa jer sam mislila da je to bilo spontano u tom trenutku... Nisam znala da joj je to ritual.

Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni.
eva je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-02-08, 01:41   #30 (permalink)
Zauzeta

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,254
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Ive_ri Pogledaj Poruke

o čemu vi? kakva bahatost? neznam, meni ona uopće ne djeluje bahato
Niti meni, čak sam dobila dojam da je sramežljiva.
mama je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: blanka vlas ic, iritacija

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:27.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108