| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Iritira li i vas Blanka Vlašić? u Društvo forumu; baš mi se dopada taj ples,baš simpatično,uopće me ne iritira... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Iritira li i vas Blanka Vlašić? Niti me oduševljava niti iritira......ples mi ne smeta nešto posebno a niti je ona jedina koja izvodi svoj ritual nakon nekog svog uspjeha...tako da mi je to već postalo normalno....
__________________ Vjerujem u.... |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-02-08 Lokacija: Vojvodina
Poruka: 245
![]() | Re: Iritira li i vas Blanka Vlašić? Svaka čast njoj i njenom uspjehu. Hvala dragom Bogu i njenom ocu što su je pratili na njenom putu. Ma, ja joj želim sve najbolje pa i da bude najbolja skakačica u vis svih vremena, neka zaradi para ko Toni Kukoč, nek nađe super frajera ko Janica, nek joj se sve želje ostvare u životu. Volio bih da sam u krivu al ona mi djeluje zrnce histerično. Priznajem, ja bi vjerojatno bio 10x gori od nje da sam uspio u sportu. Ja bi izvadio kitu i vrtio ga u smjeru kazaljke na satu i tako protrčao 3 počasna kruga po atletskoj stazi, pa nek se buni ko hoće, to je moja kita i ja sam prvak svijeta i sve sam zaslužio svojim radom. : ![]() Ovaj topik nije omalovažavanje Branke, niti otvaranje ikakvog kluba, već joj želimo pomoći ukazivanjem na sitne tragove oholosti kao i potrebu da ipak pođe na neki tečaj plesa ili ritmike ako i dalje hoće da pleše. ![]() Siguran sam da kad bi ona nešto lijepo „plesala“ da bi to odmah postao hit u Hrvatskoj. ![]()
__________________ Kosovo Država! |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 20
Poruka: 2,121
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Iritira li i vas Blanka Vlašić? Citat:
sebastijan a jesi legenda, teme su ti zakon...btw I ja uvijek okrenem program kad pocne plesat ![]() | |
| | |
| | #26 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Sant'Agata
Poruka: 1,095
![]() | Re: Iritira li i vas Blanka Vlašić? meni je ona zakon,ali me zato Janica iritira, i jako .....krghhhhhhhh....u pi..mattt...ode tipkovnica u zid...
__________________ AC MILAN : 2003-2008 ![]() Serie A : 2004, Liga Prvaka : 2003,2007, Kup Italie : 2003, Superkup Italie : 2004, Europski Super Kup : 2003,2007, Svj. klupsko prvenstvo : 2007 |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,162
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Iritira li i vas Blanka Vlašić? Evo iskreno. Kao osoba me strasno nervira, ali kao sportasici joj spustam kapu... Za to joj svaka cast!!! A sta se tice plesa, posto bas ne pratim njezine nastupe, jednom sam vidila i bilo mi je simpa jer sam mislila da je to bilo spontano u tom trenutku... Nisam znala da joj je to ritual. ![]()
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
![]() |
| Tagovi: blanka vlas ic, iritacija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:27.

Kosovo Država!

sebastijan a jesi legenda, teme su ti zakon...
Janica iritira, i jako
.....krghhhhhhhh....u pi..mattt...ode tipkovnica u zid...
AC MILAN : 2003-2008