| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Iritira li i vas Blanka Vlašić? u Društvo forumu; Hehe, vi se baš ne kužite u profesionalni sport? Ne pleše ona ni za sebe, ni za publiku- ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Iritira li i vas Blanka Vlašić? Hehe, vi se baš ne kužite u profesionalni sport? Ne pleše ona ni za sebe, ni za publiku- to je za protivnice... Da sam njena protivnica, iritiralo bi me i to jako (a to je ono na što ona računa- tek toliko da ih malo dodatno destabilizira)- klasičan primjer utrljavanja soli na ranu. ![]() Što ja znam, meni je ona simpatična cura, no mene optužuju da su mi sve drage i simpatične dok se ne pokaže suprotno (a nekad i duže ). Ljudi zaboravljaju da takvi uspjesi ne dolaze bez velike doze samouvjerenosti, a ta samouvjerenost nije uvijek arogancija. Nije to njeno plesanje kao ono kad je jedan stari boksački prvak izlazio u ring s bocom whiskeya (i pol bi je ispraznio putem) uz ritualni uzvik publici "Ja sam taj i taj, i premlatit ću svakoga koga je majka rodila!" (sorry, sad se ne mogu sjetiti imena, 'oće to u mojim godinama )...
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Iritira li i vas Blanka Vlašić? I rano ujutro se moram složiti s mamom (mama zna). Više ne moram ni imati svoje mišljenje - samo pogledam što je mama napisala .Određena doza sportske drskosti mora postojati da bi se mogli postizati takvi rezultati. I ne pleše ona kad preskoči metar i po ili 182,38 cm, već samo nakon velikih visina, nakon velikih rezultata. Kud ćeš Wuče uopće porediti jednu tako gracioznu damu sa starim pijancem?
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-02-08 Lokacija: Vojvodina
Poruka: 245
![]() | Re: Iritira li i vas Blanka Vlašić? al što je bilo ono nešto kad je oca javno optužila da je diktator? ![]() Ustvari, ne sjećam se više jel to ona bila il neka druga sportašica koja je optužila svog oca, jer bilo ih je više. ![]()
__________________ Kosovo Država! |
| | |
| | #35 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Iritira li i vas Blanka Vlašić? mene osobno ne iritira ![]() ona ja vrhunska sportašica i za to joj je trebalo puno boli,znoja i muke i zašto ne bi bila sretna i zaplesala kad postigne tako dobar rezultat?! i janica je bila poznata(između ostalog) po svojim kečkicama,a ivanišević po bacanju reketa...svatko ima nešto svoje!! uostalom,jedinstveni su po tome!! ![]()
__________________ ....the dreams that you dare to dream really do come true... sakubona |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Iritira li i vas Blanka Vlašić? Ne, iritiraju me ljudi koje iritira tuđi uspijeh.
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #37 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,215
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Iritira li i vas Blanka Vlašić? Pa ja bih se složio sa onim šta je Evita napisala... kao osoba be nervira, a kao sportašici skidam kapu do poda Njezin sportski uspjeh je nesporan i apsolutno zaslužen, i na tome joj čestitam. Sve ostalo - ide mi na živce, ali pošto mi ona u životu ne znači ništa... baš me briga. ![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #38 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Iritira li i vas Blanka Vlašić? Kaj nema i neka skijašica kaj uvijek kad siđe na cilj malo si zapleše? Zuzulova ili koja već? Mislim da je to fora ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... Zadnji Uredio dorina : 18-02-08 u 11:49. |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Iritira li i vas Blanka Vlašić? Misliš na Resi Stiegler- onu sa krznenim ušima na kacigi... (ona mislim uvijek pleše kad završi utrku )![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde Zadnji Uredio Wolf-HR : 18-02-08 u 11:52. Razlog: morao sam staviti sliku :lol |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Iritira li i vas Blanka Vlašić? mislim da je, natezala se ona i po Gloriji i Mojoj Sudbini i Areni... podosta... uglavnom, možda nije za zamjeriti individualno njoj jer kad pogledamo bolje - svi koji se bave individualnim sportom, ajde 90% njih su umišljeni, ali da nemaju toliko samopouzdanja nebi ni postigli tolike rezultate... ježiga! ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: blanka vlas ic, iritacija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:37.

Ne pleše ona ni za sebe, ni za publiku- to je za protivnice...
Da sam njena protivnica, iritiralo bi me i to jako (a to je ono na što ona računa- tek toliko da ih malo dodatno destabilizira)- klasičan primjer utrljavanja soli na ranu.
).
)...

.

Kosovo Država!
)