Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Iritira li i vas Blanka Vlašić? u Društvo forumu; Hehe, vi se baš ne kužite u profesionalni sport? Ne pleše ona ni za sebe, ni za publiku- ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-02-08, 03:10   #31 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,879
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan
Re: Iritira li i vas Blanka Vlašić?

Hehe, vi se baš ne kužite u profesionalni sport? Ne pleše ona ni za sebe, ni za publiku- to je za protivnice... Da sam njena protivnica, iritiralo bi me i to jako (a to je ono na što ona računa- tek toliko da ih malo dodatno destabilizira)- klasičan primjer utrljavanja soli na ranu.

Što ja znam, meni je ona simpatična cura, no mene optužuju da su mi sve drage i simpatične dok se ne pokaže suprotno (a nekad i duže ). Ljudi zaboravljaju da takvi uspjesi ne dolaze bez velike doze samouvjerenosti, a ta samouvjerenost nije uvijek arogancija. Nije to njeno plesanje kao ono kad je jedan stari boksački prvak izlazio u ring s bocom whiskeya (i pol bi je ispraznio putem) uz ritualni uzvik publici "Ja sam taj i taj, i premlatit ću svakoga koga je majka rodila!" (sorry, sad se ne mogu sjetiti imena, 'oće to u mojim godinama )...
Odgovori sa citatom
Star 18-02-08, 06:29   #32 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,297
anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

I rano ujutro se moram složiti s mamom (mama zna). Više ne moram ni imati svoje mišljenje - samo pogledam što je mama napisala .

Određena doza sportske drskosti mora postojati da bi se mogli postizati takvi rezultati.

I ne pleše ona kad preskoči metar i po ili 182,38 cm, već samo nakon velikih visina, nakon velikih rezultata.

Kud ćeš Wuče uopće porediti jednu tako gracioznu damu sa starim pijancem?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-02-08, 08:21   #33 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 01-02-08
Poruka: 245
sebastijan se izdvaja iz mase

al što je bilo ono nešto kad je oca javno optužila da je diktator?

Ustvari, ne sjećam se više jel to ona bila il neka druga sportašica koja je optužila svog oca, jer bilo ih je više.

Kosovo Država!
sebastijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-02-08, 10:46   #34 (permalink)
Zauzeta

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,298
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima

O čemu ti pricas? To nije bila Blanka.
mama je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-02-08, 10:51   #35 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 15-05-07
Godina: 21
Poruka: 2,726
nespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku nespretna

mene osobno ne iritira
ona ja vrhunska sportašica i za to joj je trebalo puno boli,znoja i muke i zašto ne bi bila sretna i zaplesala kad postigne tako dobar rezultat?!

i janica je bila poznata(između ostalog) po svojim kečkicama,a ivanišević po bacanju reketa...svatko ima nešto svoje!!
uostalom,jedinstveni su po tome!!

sakubona
nespretna je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-02-08, 11:00   #36 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,324
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Ne, iritiraju me ljudi koje iritira tuđi uspijeh.
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-02-08, 11:06   #37 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,215
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Pa ja bih se složio sa onim šta je Evita napisala... kao osoba be nervira, a kao sportašici skidam kapu do poda

Njezin sportski uspjeh je nesporan i apsolutno zaslužen, i na tome joj čestitam.

Sve ostalo - ide mi na živce, ali pošto mi ona u životu ne znači ništa... baš me briga.

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-02-08, 11:40   #38 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Kaj nema i neka skijašica kaj uvijek kad siđe na cilj malo si zapleše? Zuzulova ili koja već?

Mislim da je to fora

Zadnji Uredio dorina : 18-02-08 u 11:49.
dorina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-02-08, 11:49   #39 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,879
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

Misliš na Resi Stiegler- onu sa krznenim ušima na kacigi... (ona mislim uvijek pleše kad završi utrku )

Zadnji Uredio Wolf-HR : 18-02-08 u 11:52. Razlog: morao sam staviti sliku :lol
Wolf-HR je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-02-08, 11:52   #40 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 05-11-06
Godina: 22
Poruka: 779
Markan se izdvaja iz maseMarkan se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Markan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Markan

Citat:
Pravi autor: mama Pogledaj Poruke
O čemu ti pricas? To nije bila Blanka.
mislim da je, natezala se ona i po Gloriji i Mojoj Sudbini i Areni... podosta...

uglavnom, možda nije za zamjeriti individualno njoj jer kad pogledamo bolje - svi koji se bave individualnim sportom, ajde 90% njih su umišljeni, ali da nemaju toliko samopouzdanja nebi ni postigli tolike rezultate... ježiga!

Rock On!
Markan je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: blanka vlas ic, iritacija

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:37.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108