Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Iritira li i vas Blanka Vlašić? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: neukrotiva_031 ne znam ni ko je ta Najbolja svjetska visasica.......ja mislim da lazes....smatram da znas ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 21-02-08, 10:07   #81 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,660
Nefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svima
Re: Iritira li i vas Blanka Vlašić?

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
ne znam ni ko je ta
Najbolja svjetska visasica.......ja mislim da lazes....smatram da znas tko je ona, ali zelis ovim bahatim stavom pokayati da te boli k. za nju i njene uspjehe. Jer/htjela, ne htjela/za nju si morala cuti cim znas pokrenuti comp i konektati se.
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-02-08, 19:23   #82 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 05-08-07
Godina: 19
Poruka: 312
daai se izdvaja iz mase

Savka njoj čast, nek skače po motki kolko god oće al ona me nervira skoro više od ijedne sdruge'poznate' osobe!! živila je u mom kvartu donedavno i oduvik san je smatra glupačon, prije vrhunskih uspjeha...
Odgovori sa citatom
Star 21-02-08, 22:07   #83 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,428
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Nemam niš protiv nje...al me njen stari počeo nervirat...lik totalno umišljen...govorim prvenstveno o onom pismu protiv Ratka Rudića...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-02-08, 22:20   #84 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 17-01-08
Godina: 30
Poruka: 155
D I A B L O se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Nefertiti Pogledaj Poruke
Najbolja svjetska visasica.......ja mislim da lazes....smatram da znas tko je ona, ali zelis ovim bahatim stavom pokayati da te boli k. za nju i njene uspjehe. Jer/htjela, ne htjela/za nju si morala cuti cim znas pokrenuti comp i konektati se.
ajoj, meni se čini da nekoga peglaju hormončeki hehehe,imam jednu trudnicu pokraj sebe pa po izražavanju zaključujem da ste odprilike u istom stadiju
D I A B L O je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-02-08, 14:25   #85 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,660
Nefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svima

smatram da to nema veze sa hormonima......
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-02-08, 00:40   #86 (permalink)
Do'h!

Datum registracije: 19-06-07
Godina: 21
Poruka: 6,839
gggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga

Citat:
ne znam ni ko je ta
Citat:
ne znam ko je ta... i ne zanima me!! .

Ne znam... Totalno mi ne smeta način na koji proslavlja pobjede... Dok god ona ima razloga da pleše, kako god da plesala, ja sretan... A i ovako se čini skroz normalna, nije uopće prepotentna. I prije svjetskog prvenstva, kada je znala da je najbolja nije se bahatila s tim, nego je samo rekla da očekuje dobar rezultat...
gggiga je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-02-08, 20:59   #87 (permalink)
Starter

Datum registracije: 12-10-06
Godina: 30
Poruka: 49
oskoprc se izdvaja iz mase

ajde ljudi ne govorite pizdarije...kad vidin onoga idiota Ivicu Kostelica kako se preserava+go Johnny go na gitari onda nitko nije iritantan u usporedbi s njim. Blanka je normalna cura skroz, a njezin ples je njen nacin proslave isto ko sta nogometasi imaju svoj djir. Cura ne moze bit normanlija nego je. Ona i Janica su rijetke normalne osobe koje su svjetski priznate zbog svojih sportskih uspjeha.
Odgovori sa citatom
Star 24-02-08, 21:03   #88 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 30-01-08
Godina: 21
Poruka: 452
One-of-us se izdvaja iz maseOne-of-us se izdvaja iz mase

Ne razumijem zašto nekima smeta njezin ritual, pa svi sportaši imaju neki svoj ritual nakon što ostvare neki uspjeh.

Isto tako recimo nogometaši imaju ritual proslave svog gola itd.
Odgovori sa citatom
Star 01-03-08, 13:39   #89 (permalink)
Starter

Datum registracije: 26-02-08
Poruka: 9
crash2 se izdvaja iz mase

J mislim da je najružnija žena koju sam vidio
crash2 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-03-08, 20:31   #90 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 07-02-07
Poruka: 1,233
jbabi49 se izdvaja iz mase

jako jos kad vidim onaj njezin ples kada pobjedi povraca mi se. Aždaja
jbabi49 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: blanka vlas ic, iritacija

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 02:39.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114