Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Iritira li vas gledanje nog. utakmica s ženskim spolom u Društvo forumu; ... naime da se razumijemo.. nemam nista protiv zena koje gledaju nogomet ( iako me takve ne privlace moram priznat ) ali me ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-06-08, 20:13   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-12-06
Poruka: 20
ezroller se izdvaja iz mase
Iritira li vas gledanje nog. utakmica s ženskim spolom

... naime da se razumijemo.. nemam nista protiv zena koje gledaju nogomet ( iako me takve ne privlace moram priznat ) ali me uzasno iritira cinjenica kad se gledaju tekme ( recimo reprezentacija ) i kada zene ( koje naravno ne pogledaju niti jednu utakmicu u godini a ne gledaju cak niti tu koja je uprevo na telki ) upadaju s komentarima tipa :
... kak nasi malo trce..
..nasi se uopce ne znaju dodavat..
.. kak to igramo?! ..
... kaj ti fakat mislis da mozemo biti 1. ? kak si glup!
..i masu ostalih slicnih komentara....
..luuuud sam od toga... kao da nisam vec dovoljno zivcan kad nasi igraju..
ezroller je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-06-08, 20:14   #2 (permalink)
Banned

Datum registracije: 17-06-08
Godina: 16
Poruka: 39
stef_mrcina se izdvaja iz mase
Re: Iritira li vas gledanje nog. utakmica s ženskim spolom

Suosjecam s tobom..
stef_mrcina je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-06-08, 20:25   #3 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika maja-manuela

Datum registracije: 23-10-06
Poruka: 1,291
maja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masi

razumijem se u nogomet i ne dajem takve komentare...jbg,nije privlačno al takva sam
maja-manuela je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-06-08, 20:30   #4 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-12-06
Poruka: 20
ezroller se izdvaja iz mase

... jebiga.. mislim da mi muskarci imamo fakat malo utocista koji su pravi muski hramovi i ne vidim zasto zene moraju ulaziti u to... mislim da svaki muskarac je ponosan na to sto zna sto je offside a 90% zena ne zna ( iako brzo uce mamu im! ) i definitivno ne voli kad mu zena nabroji postavu madarske iz 62. koju ni on sam ne zna..
ezroller je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-06-08, 20:30   #5 (permalink)
Banned

Datum registracije: 17-06-08
Godina: 16
Poruka: 39
stef_mrcina se izdvaja iz mase

Ma moze jos ako se razumije u nogomet,ima takvih,ali kad se ne razumije i pravi se pametna
stef_mrcina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-06-08, 20:30   #6 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika ponosnipurger

Datum registracije: 31-07-07
Poruka: 4,712
ponosnipurger ima ono neštoponosnipurger ima ono neštoponosnipurger ima ono neštoponosnipurger ima ono neštoponosnipurger ima ono neštoponosnipurger ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ponosnipurger

meni jedan od ludih: ovi nasi nogometasi... igraju ko da imaju 2 ljeve... i ja onak... suti molim te...
Al' nekad krivi korak odredi cijeli put.....
ponosnipurger je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-06-08, 20:33   #7 (permalink)
P.I.M.P.

Datum registracije: 12-07-07
Godina: 22
Poruka: 5,051
Arylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

Ako ti smeta, reci curi/ženi da te ne smeta dok gledaš tekmu, a ako joj se bojiš reć, onda trpi.
Arylin je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 18-06-08, 20:37   #8 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika ponosnipurger

Datum registracije: 31-07-07
Poruka: 4,712
ponosnipurger ima ono neštoponosnipurger ima ono neštoponosnipurger ima ono neštoponosnipurger ima ono neštoponosnipurger ima ono neštoponosnipurger ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ponosnipurger

Citat:
Pravi autor: Arylin Pogledaj Poruke
Ako ti smeta, reci curi/ženi da te ne smeta dok gledaš tekmu, a ako joj se bojiš reć, onda trpi.
pa nije problem u tome... kad ce opet doc, nekaj rec itd...

i onda kad te pita, a zkj ga je ovaj tak lupio po nogama, a zast oni se tak naguravaju, a zkj je dobio zuti...
Al' nekad krivi korak odredi cijeli put.....
ponosnipurger je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-06-08, 20:39   #9 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika maja-manuela

Datum registracije: 23-10-06
Poruka: 1,291
maja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: ezroller Pogledaj Poruke
... jebiga.. mislim da mi muskarci imamo fakat malo utocista koji su pravi muski hramovi i ne vidim zasto zene moraju ulaziti u to... mislim da svaki muskarac je ponosan na to sto zna sto je offside a 90% zena ne zna ( iako brzo uce mamu im! ) i definitivno ne voli kad mu zena nabroji postavu madarske iz 62. koju ni on sam ne zna..
valjda ih zanima...ak te smeta,onda za vrijeme utakmice izbjegavaš žensko društvo (i ono koje se kuži,i ono koje ne) i stvar riješena

Zadnji Uredio maja-manuela : 18-06-08 u 20:45.
maja-manuela je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-06-08, 20:43   #10 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,345
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Ja se ne pravim pametna i idu mi na živce one koje se ko fol kuže i davaju glupe komentare. Zapravo, ja utakmice ni ne gledam. Ali sam neki dan gledala s tatom i užasno mi je bilo dosadno, pa sam ga ispitivala stalno, a tko je ovaj, a od čega ovaj čiko ima ožiljak na licu? A joooj je ovaj baksuz jadan, joj udario ga nogom Ali to sam namjerno samo da ga malo naživciram jer mi je stvarno bilo dosadno. Zato inače poštedim i sebe i one koji žele na miru gledati utakmicu, pa odem i radim nešto korisno.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: zene nogomet

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:45.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114