| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Iritira li vas gledanje nog. utakmica s ženskim spolom u Društvo forumu; ... naime da se razumijemo.. nemam nista protiv zena koje gledaju nogomet ( iako me takve ne privlace moram priznat ) ali me ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-12-06
Poruka: 20
![]() | Iritira li vas gledanje nog. utakmica s ženskim spolom ... naime da se razumijemo.. nemam nista protiv zena koje gledaju nogomet ( iako me takve ne privlace moram priznat ) ali me uzasno iritira cinjenica kad se gledaju tekme ( recimo reprezentacija ) i kada zene ( koje naravno ne pogledaju niti jednu utakmicu u godini a ne gledaju cak niti tu koja je uprevo na telki ) upadaju s komentarima tipa : ... kak nasi malo trce.. ..nasi se uopce ne znaju dodavat.. .. kak to igramo?! .. ... kaj ti fakat mislis da mozemo biti 1. ? kak si glup! ..i masu ostalih slicnih komentara.... ..luuuud sam od toga... kao da nisam vec dovoljno zivcan kad nasi igraju.. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-12-06
Poruka: 20
![]() | Re: Iritira li vas gledanje nog. utakmica s ženskim spolom ... jebiga.. mislim da mi muskarci imamo fakat malo utocista koji su pravi muski hramovi i ne vidim zasto zene moraju ulaziti u to... mislim da svaki muskarac je ponosan na to sto zna sto je offside a 90% zena ne zna ( iako brzo uce mamu im! ) i definitivno ne voli kad mu zena nabroji postavu madarske iz 62. koju ni on sam ne zna.. ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Iritira li vas gledanje nog. utakmica s ženskim spolom meni jedan od ludih: ovi nasi nogometasi... igraju ko da imaju 2 ljeve... i ja onak... suti molim te... ![]()
__________________ ......Vidjet ćeš me opet kada smisao nađemo, Vratit ću se nazad kao tvoj čuvar anđeo. Griješio sam, jesam, ne budi sad ljut, Al' nekad krivi korak odredi cijeli put..... |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Iritira li vas gledanje nog. utakmica s ženskim spolom Citat:
i onda kad te pita, a zkj ga je ovaj tak lupio po nogama, a zast oni se tak naguravaju, a zkj je dobio zuti...
__________________ ......Vidjet ćeš me opet kada smisao nađemo, Vratit ću se nazad kao tvoj čuvar anđeo. Griješio sam, jesam, ne budi sad ljut, Al' nekad krivi korak odredi cijeli put..... | |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-10-06
Poruka: 1,291
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Iritira li vas gledanje nog. utakmica s ženskim spolom Citat:
![]() Zadnji Uredio maja-manuela : 18-06-08 u 20:45. | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,345
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Iritira li vas gledanje nog. utakmica s ženskim spolom Ja se ne pravim pametna i idu mi na živce one koje se ko fol kuže i davaju glupe komentare. Zapravo, ja utakmice ni ne gledam. Ali sam neki dan gledala s tatom i užasno mi je bilo dosadno, pa sam ga ispitivala stalno, a tko je ovaj, a od čega ovaj čiko ima ožiljak na licu? A joooj je ovaj baksuz jadan, joj udario ga nogom Ali to sam namjerno samo da ga malo naživciram jer mi je stvarno bilo dosadno. Zato inače poštedim i sebe i one koji žele na miru gledati utakmicu, pa odem i radim nešto korisno.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
![]() |
| Tagovi: zene nogomet |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:45.

) i definitivno ne voli kad mu zena nabroji postavu madarske iz 62. koju ni on sam ne zna..