| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Izum godine u Društvo forumu; ovo ću staviti u muški kutak mada bi moglo komotno moglo biti i u ženskom kutku jer će svejedno ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 7,698
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Izum godine ovo ću staviti u muški kutak mada bi moglo komotno moglo biti i u ženskom kutku jer će svejedno biti komentara saobje strane šta kažete na ovo...ja ne bi imao ništa protiv da to isprobam manje se umaramo oboje, ona koristi moment inercije od stolice, ja miran i mogu duže izdržati...ma skoro pa savršeno ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izum godine Pa nije baš....da ne bi probala ![]()
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Purger | Re: Izum godine Ovo bi trebalo brisat...hardcore filmovi i slike su zabranjeni na forumu ![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,622
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izum godine Hm, ja bas nisam odusevljen. Je da se manje umaramo, ali imam komad tkanine koji sprijecava da osjetim kožu svoje seksualne družice prilikom parenja.
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izum godine Citat:
![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,622
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izum godine Joooj, daj prije reci hop pa onda skoči! ![]() Imaš rupu na tkanini veličine malo više od kifle. Ostalo je tkanina. Kod klasične sheve prilikom toga ipak je puno veći kontakt od fleke veličine dlana ![]() A ja jako volim osjetiti zensku kožu na sebi ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
![]() |
| Tagovi: godine, izum |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:31.