| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Izum godine u Društvo forumu; Ništa od shoppinga ako ne daju vibrirajući prsten gratis.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,629
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izum godine Ništa od shoppinga ako ne daju vibrirajući prsten gratis. ![]()
__________________ ...Želim da se stisnem uz tebe Da te milujem Da ti sapucem na uho bisere Da pricam o slobodi Da se glupiram Da ti kazem oh ti ludo jedina...Poljubi me Pa mi prste u kosu uvuci I zagrli me... |
| | |
| | #23 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,629
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izum godine ![]() Strap - on ![]()
__________________ ...Želim da se stisnem uz tebe Da te milujem Da ti sapucem na uho bisere Da pricam o slobodi Da se glupiram Da ti kazem oh ti ludo jedina...Poljubi me Pa mi prste u kosu uvuci I zagrli me... |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,067
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izum godine Ufff zadnja slika. Ženku su čopili u klinč i ne puštaju. Malička nemre nist ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
![]() |
| Tagovi: godine, izum |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:17.

a da ne spominjem sado-mazo bič

pusa