Stranica 1 od 9 123456 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 83

"Ja nisam kao drugi"

Raspravljate o temi "Ja nisam kao drugi" u Muški Kutak forumu, dio Društvo foruma; Muška laž No1 "ja nisam kao drugi" ! Recimo, cura i dečko (frendovi) pričaju i cura se žali kako nema ...

mama 2 be :) Avatar od korisnika dorina
    Datum registracije
    28-02-07
    Starost
    29
    Poruka
    9,610
    Liked
    41 times

"Ja nisam kao drugi"

Muška laž No1 "ja nisam kao drugi" !

Recimo, cura i dečko (frendovi) pričaju i cura se žali kako nema uspjeha sa tim m rodom, prva stvar kaj će on reći je ta da on nije kao drugi ili, da njega još nije upoznala...

OK, niste svi isti. Ali budimo realni, niste niti drugačiji.

Dakle dečki, lakše je povjerovati ako kažete ja sam kao i drugi ili uopće tu floskulu ne upotrijebite...

Evo pitanje za dečke: Zakaj volite tu floslkulu?

I za cure: Koliko uopće u to vjerujete?
    stupid is as stupid does

Najveći Car Foruma Avatar od korisnika shelby-eleanor
    Datum registracije
    07-03-07
    Starost
    25
    Poruka
    7,091
    Liked
    6 times

Re: "Ja nisam kao drugi"

paa svi mi zelimo ostavit nekakav dobar dojam kad nam se neko svidja i kad nam je stalo do toga kakvo ce misljenje o nama imati ta osoba... i kad ju zelimo odvuc u krevet

koliko vjerujem u to? pa i ne bas.. pogotovo dok se ne dokaze da "nije kao drugi", al opet, to je dugotrajan i zamoran proces..

ne opterecivati se nekim blesavim izjavama je najbolje rjesenje

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,901
    Liked
    398 times

ja sam kao drugi
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

Akademik Avatar od korisnika pajo-patakRi
    Datum registracije
    25-11-07
    Poruka
    3,665
    Liked
    4 times

ne volim analizirat svaku riječ u razgovoru, neg se u svemu vodim onim: djelima se pokazuje a ne riječima...

ali da sam rekao to, jesam ali isto tak mislim da nije ostalo samo na riječima

i mislim da ta "uzrečica" ne mora nužno značit neš loše, u smislu pokazivanja sebe u drugom svjetlu, odvlačenja nekog u krevet i slično

edit: e da...u ovom primjeru iz uvodnog posta(nisam ga skužio) i njima sličnima nikad ne bih rekao tu famoznu rečenicu...
    Zadnji Uredio pajo-patakRi : 20-11-08 u 23:36

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika mmrki
    Datum registracije
    14-07-07
    Poruka
    2,769
    Liked
    1 times

Ja na to obično kažem"A valjda ćeš nać nekog tko je dostojan tebe" ili "A jebiga, biće bolje", negovorim više ovo gore, jer sam i sam kao i drugi muškarci, ni bolji ni gori.

Nekad sam govorio "Ja nisam kao drugi" ili nešto drugo u tom stilu, dok sam bio mlađi, ali su mi se te riječi uvijek obile o glavu, pa je ispalo da sam muška svinja ko i svi drugi, pa sad govorim gore navedeno.
    Citat Pravi autor: Snjesko Bijelic Pogledaj Poruke
    vidi ju prasica ti boga materina

mama 2 be :) Avatar od korisnika dorina
    Datum registracije
    28-02-07
    Starost
    29
    Poruka
    9,610
    Liked
    41 times

O ovome vam pričam:

Citat Pravi autor: mmrki Pogledaj Poruke
    ali su mi se te riječi uvijek obile o glavu, pa je ispalo da sam muška svinja ko i svi drugi
    stupid is as stupid does

Akademik Avatar od korisnika pajo-patakRi
    Datum registracije
    25-11-07
    Poruka
    3,665
    Liked
    4 times

da, u tome i je stvar, stoga uvijek je bolje nešto dokazat i pokazat konkretno, a ne laprdanjem obećavat brda i doline

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika mmrki
    Datum registracije
    14-07-07
    Poruka
    2,769
    Liked
    1 times

Citat Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
    O ovome vam pričam:
    Ali baš je istina, barem kod mene, nisam kao drugi, pa sam uvijek nešto zasro i povrijedio dotičnu curu...bolje šutat ili bit neutralan, nego se posrat samo tako, treba dijelima pokazat, a ne riječima.

A to sam uvijek reko jer sam želio ostavit dobar dojam o sebi prema nekoj curi, da joj dam do znanja da sam upravo ja za nju.
    Citat Pravi autor: Snjesko Bijelic Pogledaj Poruke
    vidi ju prasica ti boga materina

Datum registracije
    28-04-07
    Starost
    26
    Poruka
    7,663
    Liked
    56 times

Moje neko razmišljanje o tome da nismo svi isti a ni toliko različiti.Paradox, nevidjeni, ali tako je.
    Što se tiče onog Nisam kao drugi kod mog dečka , verujem u to, barem za sada.Ali opet, znam da muškarci uglavnom na isti način razmišljaju,na primer kod njih nema većih detalja (o bilo čemu da se radi) dok mi devojke volim i najsitnije detaljčiće....Verujem u tu njegovu rečenicu Nisam kao drugi sve dok imam razloga da verujem u to.
    Ako tvoja sreća zavisi od postupaka drugih osoba, onda zaista ne možeš biti srećna osoba.

Akademik Foruma Tic Toe Champion, Naive Town Champion, Bat & Mouse 2 Champion, MemoryMadnessJS Champion, Strip Down Champion, Snowball roll Champion, Jungle Girl Champion Avatar od korisnika Locrian85
    Datum registracije
    30-05-07
    Starost
    26
    Poruka
    5,924
    Liked
    3 times

Ja idem obrnutom psihologijom...... Ponašam se prema curi što je moguće ljepše pa uvijek u takvim situacijama poentiram "mi muške svinje", ili "mislio je to, vjeruj mi, svinja je kao i ja" ili što sam provalio jednoj "sada bi trebala čuti da nisam kao drugi....... Pa nisam, još sam gori......."......

Nekako ta "lažna iskrenost" probudi veće zanimanje nego npr. "ja nisam kao drugi, skinut ću ti zvijezde sa neba"..........

A i ako šta zajebem, bar je nisam lagao.......

Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
    ×××
    Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...

Stranica 1 od 9 123456 ... ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku