Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Jebem ti u Društvo forumu; Ovako, nervira me i to jako kad mi se kurac diže bez razloga, recimo digne me nastavnik a ja ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 03-09-07, 15:51   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-07-07
Godina: 16
Poruka: 377
Sayrex se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Sayrex Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sayrex
Jebem ti

Ovako, nervira me i to jako kad mi se kurac diže bez razloga, recimo digne me nastavnik a ja kažem da mi da asa jer neznan ništa a zapravo me stid izač jer mi je karo dignut zanima me ima li koji način da taj kurac više odjebe xD i da se nediže bezveze
Odgovori sa citatom
Star 03-09-07, 15:52   #2 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-05-07
Poruka: 2,598
Datachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svima
Re: Jebem ti

ne.
Datachi je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-09-07, 15:54   #3 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Ne, ova tema se ne dešava. Odvalit ću.

teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-09-07, 15:56   #4 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,215
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

NAJJAČA TEMA IKAD IGDE, NA BILO KOJEM FORUMU U GALAKSIJI I ŠIRE

Bravo majstore...

Nasmijao si me kao što me nitko nikad nije nasmijao!!!

Imaš rep+

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-09-07, 16:01   #5 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 3,674
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Kumek, nema ti pomoći. Bar ne instantne.
Probaj sa uskim boksericama i krutim hlačama tako da Stojana zauzdaju. No, konacan rezultat moze i izostati.
Nego, ujutro kad ides na faks, a neka predivna malička sjedi kraj tebe u busu. I sad ides dolje. Ak joj guzu okrenes nije dobro (ovaj ispred mozda dobije po glavi jer nezelis guzu sto vise turnut curki pod nos. A ako joj kiflu okrenes još gore. Smrad stoji uspravno i ponosno tak da bi maloj mogao oči iskopati. Onda fino provezeš se stanicu, zakasniš na predavanje, popizdiš. a sve radi toga sta mala nije mogla obući hlače nego baš minjak-dopičnjak. Ah ta predivna vremena studiranja
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-09-07, 16:10   #6 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika Snjesko Bijelic

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 20
Poruka: 4,926
Snjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic

moja preporuka: pojebi nešto pa ti se neće dizat stalno neće mu se dat

"od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba"
Snjesko Bijelic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-09-07, 16:38   #7 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Joj, pa kaj to nije normalno na početku kod m pubertetlija kad se diže i na pticu u letu?

edit: nije mi jasno zakaj si napisao nastavnik ?
Odgovori sa citatom
Star 03-09-07, 16:40   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,185
manekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Ne, ova tema se ne dešava. Odvalit ću.

manekenka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-09-07, 16:41   #9 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-05-07
Poruka: 2,598
Datachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
Ah ta predivna vremena studiranja
Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
edit: nije mi jasno zakaj si napisao nastavnik ?
Osnovna Škola !!!
Datachi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-09-07, 16:44   #10 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Izgubih se...

Napisao je nastavnik (nastavnik ga prozove i digne mu se... zar je to samo meni čudno izgledalo ), a Oggy priča o studiranju...

Hvala B, curama se takva stanja ne vide u kojem god periodu bile.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: jebem

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:40.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108