| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Jebem ti u Društvo forumu; Ovako, nervira me i to jako kad mi se kurac diže bez razloga, recimo digne me nastavnik a ja ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | Jebem ti Ovako, nervira me i to jako kad mi se kurac diže bez razloga, recimo digne me nastavnik a ja kažem da mi da asa jer neznan ništa a zapravo me stid izač jer mi je karo dignut zanima me ima li koji način da taj kurac više odjebe xD i da se nediže bezveze![]()
__________________ Yoshaah!! You guys, prepare for the counterattack!! We're gonna blow down Thriller Bark!!! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,215
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jebem ti NAJJAČA TEMA IKAD IGDE, NA BILO KOJEM FORUMU U GALAKSIJI I ŠIRE Bravo majstore... Nasmijao si me kao što me nitko nikad nije nasmijao!!! Imaš rep+
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,674
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jebem ti Kumek, nema ti pomoći. Bar ne instantne. Probaj sa uskim boksericama i krutim hlačama tako da Stojana zauzdaju. No, konacan rezultat moze i izostati. Nego, ujutro kad ides na faks, a neka predivna malička sjedi kraj tebe u busu. I sad ides dolje. Ak joj guzu okrenes nije dobro (ovaj ispred mozda dobije po glavi jer nezelis guzu sto vise turnut curki pod nos. A ako joj kiflu okrenes još gore. Smrad stoji uspravno i ponosno tak da bi maloj mogao oči iskopati. Onda fino provezeš se stanicu, zakasniš na predavanje, popizdiš. a sve radi toga sta mala nije mogla obući hlače nego baš minjak-dopičnjak. Ah ta predivna vremena studiranja ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jebem ti Joj, pa kaj to nije normalno na početku kod m pubertetlija kad se diže i na pticu u letu? ![]() edit: nije mi jasno zakaj si napisao nastavnik ? ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jebem ti Izgubih se... ![]() Napisao je nastavnik (nastavnik ga prozove i digne mu se... zar je to samo meni čudno izgledalo ), a Oggy priča o studiranju...Hvala B, curama se takva stanja ne vide u kojem god periodu bile. ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
![]() |
| Tagovi: jebem |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:40.

zanima me ima li koji način da taj kurac više odjebe xD i da se nediže bezveze

neće mu se dat