| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Jebem ti u Društvo forumu; Ja sam gotov, sad kad sam malo detaljnije unazad pročitao vuxsove izjave, suze mi idu od smijeha Vuxs divim ti ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) |
| nick kombinira | Re: Jebem ti Ja sam gotov, sad kad sam malo detaljnije unazad pročitao vuxsove izjave, suze mi idu od smijeha Vuxs divim ti se kako bi ti riješio problem imaš rep + ko kuću A i Oggy ne zaostaje ![]() I da , zanima me dal ženske imaju takvih problema recimo dizanje i skrućivanje bradavica ?Ako ima koja da i nju izliječimo ![]() |
| | |
| | #102 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,141
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jebem ti Jaooo čitam postove od početka i ne verujem.. šta sam ja propustila večeras..... ![]()
__________________ Zapamti da je ponekad i kada ne dobiješ nešto što želiš čudesan udarac sreće. |
| | |
| | #103 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Jebem ti ajde ive,smiri hormone,ovaj,tj suze ![]() a ljudi,da imam dala bi vam i ja rep+,ali nemam vam ga s čim dat loool
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
| | #104 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,141
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jebem ti Citat:
![]()
__________________ Zapamti da je ponekad i kada ne dobiješ nešto što želiš čudesan udarac sreće. | |
| | |
| | #105 (permalink) | |
| 4nick8or | Re: Jebem ti Citat:
ali ima on rep koji stoji uspravno i može ti ga dati
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー | |
| | |
| | #106 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Jebem ti a ja mislila da je on nabavio hed end šolders,ili bar čekić ![]() ![]() edit:ups,o kom ti to da ima rep ![]()
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
| | #107 (permalink) | |
| 4nick8or | Re: Jebem ti Citat:
svi mi imamo rep ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー | |
| | |
| | #109 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Jebem ti ma da? a ja mislila špažić da imate ![]() edit:a ive,ubit ćeš me večeras,jao ga tebi ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: jebem |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:52.