| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Jebem ti u Društvo forumu; našli ste moje stare slike stavljat sram vas bilo...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #142 (permalink) | ||
| Uvaženi forumas | Re: Jebem ti Citat:
a si morao baš moju sliku nać i stavit ili.. Citat:
ma ne,mislila sam da ga zaveže sa špagetima,ali tvoja je ideja ipak bolja ![]()
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja | ||
| | |
| | #144 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Jebem ti ajme...pa našla sam svoju blizanku....sad mu nas dvije možemo pomoć sa špagetima ![]()
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
| | #145 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 1,808
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jebem ti a čuj da smo znate kolio sa kila imala na prijašnjim avatarima..mislim sad se neda skužit normalno jer sam pička ali bilo je to jednom..
__________________ Ono što čovjek voli sa zanosom to ga najposlije ubije. |
| | |
| | #146 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-07-07 Godina: 31
Poruka: 193
![]() | Meni se na uciteljice dizao,mastao sam o njima,a kad sam na nastavi,nedaj boze,stojko poludi,probam ga stisnuti jako da se spusti a on jos tvrdjii,ne smijes ga dirati jos je gore,moras misliti na nesto drugo da se smiri!Kad su te vrazje uciteljice imale dobre sise,sto ces! Jednom sam bio na lijecnickom,14 god sam imao,medicinska seka koja je vadila krv imala je neku maju bez rukava,takve su tad bile moderne,bilo je ljeto,vrucina,ona bez grudnjaka!Mjerkao sam ju dok mi je pripremala iglu,bila je jako lijepa,sa strane sam vidio kroz rukave koji su prekratki njene sise,ne bas velike,ali sa lijepim i cvrstim bradavicama,uzas,prvi puta vidim gole sise uzivo,ma bas sve se vidjelo,mozete zamisliti reakciju!Stavio sam drugu ruku na njega,stisnuo ga da ga smirim jer je poludio ali nista nije pomoglo,ona je vidila da se vrpoljim,stalno mi vukla ruku i pokazivala kako da ju drzim da bi mogla vadit krv!Bol od igle je tada bila najmanji problem,crvenio sam se i znojio,jedva sam cekao da me izbode,ma nek uzme i dvije litre krvi samo da se on smiri,uzas!![]() Da,da,gadan je taj pubertet kad on ne slusa! Zadnji Uredio Mateo-sb : 04-09-07 u 04:49. Razlog: Dodati! |
| | |
| | #147 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg Godina: 1
Poruka: 3,726
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jebem ti Opet sam se dobro nasmijao nekim forumašima. I forumašicama! Daj ljudi (cure pogotovo) dosta ste se sprdali sa dečkom. Kao da se to drugima ne događa. Nema to veze sa godinama. Meni je čudna samo jedna stvar. Mateo se tek sad javio! I prvi put nije spomenuo -''moj veliki debeli alat'' ![]() |
| | |
| | #150 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: Jebem ti a tata bu rekel..he sine..kaj bush ti meni u školi odi na bauštelu... ja bi na tvom mjestu otišel delat ko striper...
__________________ Somewhere, over the rainbow, skies are blue. And the dreams that you dare to dream Really do come true. |
| | |
![]() |
| Tagovi: jebem |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:05.

Meni se na uciteljice dizao,mastao sam o njima,a kad sam na nastavi,nedaj boze,stojko poludi,probam ga stisnuti jako da se spusti a on jos tvrdjii,ne smijes ga dirati jos je gore,moras misliti na nesto drugo da se smiri!Kad su te vrazje uciteljice imale dobre sise,sto ces!