| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Jebem ti u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Robson žene vole teme o dignutim velikim kurcima ma neeeeeeeeeee... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #85 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,355
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jebem ti A gle babe kak su se povampirile za mladim mesom ![]() Sinek, samo ti smiona ku..čela izađi pred nastavnika. Nemas kaj izgubit. Nastavnik će se zbuniti pa'š dobit labuda ak nista drugo. Muski ce te smatrati facom (oni sa slabim samopuzdanjem ce misliti da si kreten, ali tko se uopće druzi sa pičkicama), a curke (smione one, glupačice spadaju u grupu pičkica) će zaintrigirati. Da vidis kako će postati dobre prema tebi. A u WC-u samo laganini pokazivanje curkama kifle. I kad naletis na onu kaj se ne srami ga opipati da ustvrdi kakvocu materijala ožeži... A ako to ne upali, ovdasnji babci su se pokazali i više nego spremni da pomognu junaku ponosna ku..čela u nevolji... Kako god okrenes profitiras ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #89 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,921
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jebem ti Citat:
ili sam ja jedan od onih koji sve čupa iz kontesta ![]()
__________________ slušaj kako grmi,kako more pjeni pitaju te jesu li zaboravljeni... | |
| | |
| | #90 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,355
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jebem ti Ovo drugo. And that makes me go hmmm ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
![]() |
| Tagovi: jebem |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:08.