| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi jedna odlična ili pet loših....?? u Društvo forumu; jedna odlična, naravno... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jedna odlična ili pet loših....?? jedna odlična, naravno
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jedna odlična ili pet loših....?? Jedan ali vrijedan... nisam za ono "Tko bira masturbira" jer kako je rekao Woody Allen to je seks s osobom koju najviše voliš pa bolje sam sa sobom nego s njih pet koji nemaju pojma ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,050
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jedna odlična ili pet loših....?? Citat:
![]() nisam ni ja za kvantitetu nego kvalitetu ali ako je "malo ali loše" - ![]() ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) | |
| | |
| | #16 (permalink) | ||
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,050
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jedna odlična ili pet loših....?? Citat:
Citat:
inače, mogu i lutku iz sex-shopa nabaviti.. ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) | ||
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,326
Izgleda si naletio na više njih slabijih umjesto one jedne ali vrijedne ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Banned | Re: jedna odlična ili pet loših....?? Citat:
a i sigurno da će i meni bit bolje kad se cura primi posla i potakne na još ... inače nema smisla ... | |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,400
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jedna odlična ili pet loših....?? Sta sam ja sad vama ovdje postao predmet zajebancije? Ajde ti wampice reci nama sto tocno radis dok se spolno opcis, kavke su to finese? Kavko je to umijece? ![]() Zadnji Uredio ice : 04-03-07 u 21:21. |
| | |
![]() |
| Tagovi: jedna, los ih, odlicna, pet |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:38.

pa bolje sam sa sobom nego s njih pet koji nemaju pojma 

. Ne treba ona meni sad tu izvodit neke rotacije ili bog zna vec sto.
inače, mogu i lutku iz sex-shopa nabaviti..