Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi jedna odlična ili pet loših....?? u Društvo forumu; jedna odlična, naravno...

Odgovor

Opcije Teme
Star 04-03-07, 20:47   #11 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Datum registracije: 20-06-05
Godina: 24
Poruka: 2,305
HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru
Re: jedna odlična ili pet loših....??

jedna odlična, naravno
Odgovori sa citatom
Star 04-03-07, 20:48   #12 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,326
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Jedan ali vrijedan... nisam za ono "Tko bira masturbira" jer kako je rekao Woody Allen to je seks s osobom koju najviše voliš pa bolje sam sa sobom nego s njih pet koji nemaju pojma
Odgovori sa citatom
Star 04-03-07, 20:52   #13 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Poruka: 6,050
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Jedan ali vrijedan... nisam za ono "Tko bira masturbira" jer kako je rekao Woody Allen to je seks s osobom koju najviše voliš pa bolje sam sa sobom nego s njih pet koji nemaju pojma

nisam ni ja za kvantitetu nego kvalitetu ali ako je "malo ali loše" -

Odgovori sa citatom
Star 04-03-07, 20:54   #14 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Citat:
Pravi autor: ice Pogledaj Poruke
Jedna odlicna, moze bit najgora u krevetu ali nema veze, ja cu svoje obavit.
bah .. nije mi nikakav gušt jebat vreću krumpira koja samo leži i niš ne radi, pa makar izgledala ko bomba ... daj mi curu koja se potrudi u krevetu, to mi je najvažnije ..
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-03-07, 21:01   #15 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,400
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Lol!!

Pa daj sta ona tu mora?? Okreni se i primaj, ako stenje to je bonus . Ne treba ona meni sad tu izvodit neke rotacije ili bog zna vec sto.
ice je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-03-07, 21:04   #16 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Poruka: 6,050
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke
bah .. nije mi nikakav gušt jebat vreću krumpira koja samo leži i niš ne radi, pa makar izgledala ko bomba ... daj mi curu koja se potrudi u krevetu, to mi je najvažnije ..

Citat:
Lol!!

Pa daj sta ona tu mora?? Okreni se i primaj, ako stenje to je bonus . Ne treba ona meni sad tu izvodit neke rotacije ili bog zna vec sto.
ooo, pa meni mora. inače, mogu i lutku iz sex-shopa nabaviti..
Odgovori sa citatom
Star 04-03-07, 21:06   #17 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Poruka: 9,326
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Citat:
Lol!!

Izgleda si naletio na više njih slabijih umjesto one jedne ali vrijedne
Odgovori sa citatom
Star 04-03-07, 21:09   #18 (permalink)
Banned

silence

Citat:
Lol!!

jebiga .. ja oću show, inače mogu i drkat, dođe mi na isto.
a i sigurno da će i meni bit bolje kad se cura primi posla i potakne na još ... inače nema smisla ...
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-03-07, 21:10   #19 (permalink)
Banned

silence

Citat:
pitaj boga na kaj on naletio ...
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-03-07, 21:18   #20 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,400
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Citat:
Sta sam ja sad vama ovdje postao predmet zajebancije?

Ajde ti wampice reci nama sto tocno radis dok se spolno opcis, kavke su to finese? Kavko je to umijece?

Zadnji Uredio ice : 04-03-07 u 21:21.
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: jedna, los ih, odlicna, pet

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:38.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114