| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi jedna odlična ili pet loših....?? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: ice Sta sam ja sad vama ovdje postao predmet zajebancije... Ajde ti wampice reci nama sto tocno ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,585
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jedna odlična ili pet loših....?? Zašto ne jedna dobra I pet loših... ![]()
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| charolastra | Re: jedna odlična ili pet loših....?? Citat:
![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
| | #28 (permalink) | ||
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,122
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
Citat:
![]()
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... | ||
| | |
| | #30 (permalink) | |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,279
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jedna odlična ili pet loših....?? Citat:
Samo sta ce ti u krevetu netko tko se trudi , a ne uziva spontano u sexu? Dobar sex i je kad obje strane uzivaju u njemu i to spontano,tko ne uziva nebi se trebao ni sexat. P.s. ja sam za kvalitetu. I da, radje sama , nego s bilo kim... ![]()
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: jedna, los ih, odlicna, pet |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:37.

pa bolje sam sa sobom nego s njih pet koji nemaju pojma