| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi jedna odlična ili pet loših....?? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: eva P.s. ja sam za kvalitetu. I da, radje sama , nego s bilo kim... pa tako ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #33 (permalink) | |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,390
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jedna odlična ili pet loših....?? Citat:
![]() Kaj nikada ne dobijaš bonus stenjanja ili samo u rijetkim prilikama kad se jako potrudiš, pa ono ko u školi "evo tebi plusek" ?! ![]() | |
| | |
| | #34 (permalink) | |
| charolastra | Re: jedna odlična ili pet loših....?? Citat:
Ne izvodi rotacije, doduše ni ne stenje ali na možeš imati sve ![]() ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum Zadnji Uredio daidza : 05-03-07 u 00:23. | |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: jedna odlična ili pet loših....?? Dvoje se prvi put skinuli pripremajući se za akciju. Gleda ona njegov alat i pita: - S tim malim ti mene misliš zadovoljit? On odgovara: - Ne tebe - SEBE! U načelu ja sam za kvalitetu ...... što kvantitetnije!
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
![]() |
| Tagovi: jedna, los ih, odlicna, pet |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:18.

rep+

pusa