| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Jel se palite na cure sa naočalama? u Društvo forumu; ma naočale su zakon... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #84 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 19-10-06 Lokacija: Slavonski Brod
Poruka: 1,730
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel se palite na cure sa naočalama? ^ ![]() ![]() ![]() Ova desna ima ruku kao Alien... A vidi zubalo, isto kao Alien...![]()
__________________ All the money in the fuckin' world wouldn't buy me a second of trust or one ounce of faith in anything you're about...FUCK YOU ALL!!! |
| | |
| | #86 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Jel se palite na cure sa naočalama? Citat:
a ima i naočale, nisam odma primjetio ![]()
__________________ svi svoju sreću našli rode, samo meni ljubav ode | |
| | |
| | #89 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-10-08 Lokacija: beograd
Poruka: 213
![]() ![]() | Re: Jel se palite na cure sa naočalama? Simpatične ove dve devojke, jebiga došla vremena daj šta ima. Ako hoćeš zgodnu lepu ženu, ona i košta. Vremena su se promenila. Znači ako hoćeš da jebeš i da jedeš, sve to košta.
__________________ hteli bi ste da znate jesu li inteligentni muškarci dobri muževi? ali draga gospođo inteligentni muškarci se uopšte ne žene. |
| | |
| | #90 (permalink) |
| wayward | Re: Jel se palite na cure sa naočalama? Re: Jel se palite na cure sa naočalama? i kad imam naočale i kad ih nemam, palim se na cure, tak da je ovo pitanje glupo. ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
![]() |
| Tagovi: cure, jel, naocalama, palite |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| smiješni grafiti | HornedRapid | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 20 | 24-10-08 14:49 |
| Što je Linux? | Kristijan | Linux | 89 | 31-05-07 22:20 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 11:45 |
| Osnvni uređaji lokalne mreže - mrežna kartica, hubovi, routeri... | Kristijan | Računala | 0 | 21-10-05 17:37 |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:07.

A vidi zubalo, isto kao Alien...
All the money in the fuckin' world wouldn't buy me a second of trust or one ounce of faith in anything you're about...FUCK YOU ALL!!!