| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi jel vam bad kad...... u Društvo forumu; jel vam bad kad vas cura odjebe jer ste mlađi od nje. Imam 19 godina i vec sam na par ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-05 Lokacija: Zabreg Godina: 21
Poruka: 388
![]() ![]() ![]() | jel vam bad kad...... jel vam bad kad vas cura odjebe jer ste mlađi od nje. Imam 19 godina i vec sam na par izlazaka upoznao neke cure i sve je krenulo mrak.bio simpatican sam duhovit sarmantan,djelim kompimente sve u sesnaest i sve je super dok ne kazem da imam 19. i tad sve padne u vodu.Odmah osmijeh s lica nestane i sanse mi postanu NULA al picke fakat izgledaju kao da su moje godist i onda bam i kazu kak su 83 ili 84 A fakat mi je glup lagat o godinama jer to ni moj stari ne radi. kakva su vasa iskustva jeb..i?
__________________ Chuck Norris' tears cure cancer. Too bad he has never cried. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: jel vam bad kad...... imam stariju curu. nije joj smetalo onda, ne smeta joj ni sada
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-04-06 Lokacija: Zagreb Godina: 28
Poruka: 352
![]() | Re: jel vam bad kad...... imam ti ja frenda koji ti ima stariju curu 13 god. od njega. Kad su se upoznali,skužili su se i sve je išlo fino al kad je on krenuo onda ga je htjela odkantat zbog godina,no on se nije dao. Da je vidiš sad....nemre trepnut brz njega,obožava ga. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 29-09-06 Lokacija: Kentučki
Poruka: 117
![]() | Re: jel vam bad kad...... Bivša žena mi je '73 godište, sadašnja '71 a ja sam '76 ![]() Ne, nikad me neka starija nije odjebala. One se udaju za mene ![]()
__________________ Ako ne možete da živite jedno bez drugog, vjenčajte se pa ćete moći. ![]() Link na blog sam morao obrisati. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-02-06
Poruka: 212
![]() | Re: jel vam bad kad...... prešuti godine. očito je iz tvog posta da te za godine ne pitaju sve dok se sam ne izlanes. znaci nista ne lazes, samo si presutio. a kada i dodje do tog pitanja, samo mrtav ladan kazes "pa ja sam pretpotstavio da ti znas" i to je to. naravno, slike postas ovdje na forum ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,838
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel vam bad kad...... šta je 83 godište staro??? a joj Da meni dođe neki 19 godišnjak vjerojatno bi na početku bila malo skeptična, ali ako je dovoljno zreo onda nemam nikakvog problema s tim!
__________________ [0:37:18] damir says: konkretnost me jebe,volim okolo jer je to za mene uvik bilo bliže |
| | |
![]() |
| Tagovi: bad, jel, kad |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:22.

Peace.Love.Unity.Respect