| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi jel vam bad kad...... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: esseker Wamp, teica21: essekerATnet.hr prva moze odmah veceras doci, druga moze sutra, ja sam jako neiskusan ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel vam bad kad...... Citat:
Ili u prevodu: ODBIJ!!!!! ![]() ![]()
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. | |
| | |
| | #32 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: jel vam bad kad...... Citat:
Eowin je opsjednuta preodgajanjem?
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski | |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-02-06
Poruka: 77
![]() | Re: jel vam bad kad...... Evo da i ja napisem svoja iskustva sa starijim curama...imat cu za 2 mjeseca 19 god. Isto mi krene kao i djubretu...simpatican,drag,bla,bla,bla i onda kad dodju godine na red,kazem da sam 18 i onda sve ostane samo na tom razgovoru i kasnije nista...ali ne bediram se previse zbog toga,cura ima,hvala Bogu,vise nego muskaraca...znaci nista me ne sprjecava u daljnjim pokusajima(to je bilo tako dok nisam imao curu)...ali naravno iz ranijih neuspjesnih situacija sam skontao da nema druge nego slagati koju godinu(nekima ne smetaju prave godine,pa cast izuzecima)...pa tako ja onda prvo dopustim curi da se izjasni,a onda ja slazem koju godinu vise...malo pokvareno,ali djeluje...izgledam starije nego sto imam godina pa povjeruju...eto,tako ja to radim... Sretno u "lovu"... |
| | |
| | #36 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel vam bad kad...... Ne dam. Nažalost, mene nitko ništa ne pita... samo uzimaju ![]()
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. Zadnji Uredio damfisk : 24-10-06 u 23:40. |
| | |
| | #38 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel vam bad kad...... He he he he he he he E ovo se zove "isprovocirani odgovor" Ajde sad opet pročitaj šta si napisala, pa malo razmisli kako se to može protumačit...
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
![]() |
| Tagovi: bad, jel, kad |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:11.