| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi jel vam bad kad...... u Društvo forumu; Eto vidiš... Ubuduće pripazi što pišeš...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #49 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: jel vam bad kad...... slažem se sa matildom. ja npr imam 19 (skoro 20) i imam curu koja je 4 godine starija od mene. ne vidim nikakav problem u tome a ni ona. mislim da ako ti se netko stvarno sviđa godine nisu bitne. a što se tiče iskustva ne znači da su stariji muškarci/žene iskusniji/je od mlađih, to ovisi od osobe do osobe. |
| | |
| | #50 (permalink) | |
| Celebrity | Re: jel vam bad kad...... Citat:
ma ja nemam sindrom mamice,vise me privlace malo stariji decki jer se osjecam sigurnije,pruzaju mi veci oslonac i bar znaju sta zele (oni koji se meni svidjaju,ne kazem da su svi takvi) jedino pozitivno kod mladjih decki (koji ne rade ili nemaju neke vece obveze) je to da su uvijek raspolozeni za "druzenje" jer ih ne iscrpljuju svakodnevne obveze! ![]()
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: bad, jel, kad |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:25.

pusa